Какъв е най-малкият регистриран размер? (Интересни факти за пениса – част 2)

Тази публикация има 0 коментара

Мм да! Всички посещаващи този сайт, знаят, че тук се обръща основно внимание на мъжкото достойнство и всичко свързано с него. В първата част на тази статия бяха разгледани различни факти, които биха се сторили интересни на не малко читатели. Предлагаме ви още десет такива, които ще предизвикат вашия интерес.

1. Състоянието наречено “Коро“. Известно още като “пенис паника“. То настъпва когато човек вярва, че пенисът му изчезва по необясними причини. Най-често се среща в Африка и Далечния Изток.
2. Когато усетят заплаха, малката северноамериканска маймуна и бабуините показват своя еректирал пенис с цел сплашване на противника или да предупредят другите, че е налице опасност.
3. При обесване повечето мъже получават ерекция точно преди настъпването на смъртта. Феномена е известен още като “Ангелска страст“.
4. Мъжете еякулират средно около 7200 пъти през живота си, като 2000 хиляди от тях по време на мастурбация.
5. Най-малкият регистриран мъжки пенис е с размер 1,5 сантиметра.
6. Редовните ерекции са от изключителна важност за поддържането на размера. В случай, че използвате достойнството си само когато уринирате, ще загубите еластичността на тъканите и той може да се смали с до два сантиметра.

7. Риба живееща в реките на Виетнам и носеща името Phallostethus, има пенис разположен на главата си.
8. Около 600 души годишно влизат в спешното отделение поради неправилна употреба на секс играчки. Смята се, че техният броят на не регистрираните случаи и много по-голям.
9. Хорст Шулц държи рекорда за най-далечно изхвърлен еякулат. Постигнатото разстояние е 5,4 метра.
10. Когато става въпрос множествен мъжки оргазъм се твърди, че рекорда без да се освобождава семенна течност и да се губи ерекция е шест последователни пъти.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Всичко за пениса
Да притежаваш два пениса – и още интересни факти за мъжкия полов орган

Напоследък все по-често се намират интересни факти свързани с мъжкия полов орган. Много вероятно е обаче все още да има...

Затвори