Да притежаваш два пениса – и още интересни факти за мъжкия полов орган

Тази публикация има 2 коментара

Напоследък все по-често се намират интересни факти свързани с мъжкия полов орган. Много вероятно е обаче все още да има такива, за които не сте чували. Предлагаме ви няколко кратки и забавни истини по темата.

1. Думата “Пенис“ произлиза от латинското наименование на “опашка“ (tail). Въпреки, че много хора използват “фалос“, това се оказва неправилно, защото фалосът се употребява като описание на пенис върху различни символи или изображения.

2. Повечето бозайници имат кост, която е част от пениса. При конете и хората обаче тя не съществува. Въпреки това той също може да получи фрактура, когато мантията или някое от пещеристите тела бъде разкъсано поради силна травма или страстен полов акт.

3. Размера на тялото не винаги е пропорционално на размера на пениса. За сравнение може да се даде пример с горилата, при която той е около три сантиметра, докато при шимпанзето е два пъти по-голям. Човекът е най облагодетелстваният ако се приеме факта, че сме част от семейството на приматите.

4. Не всеки е наясно с това какво се случва при обрязването. Понякога изрязаната кожата се използва в пластичната хирургия за заличаване на белези от различни рани и изгаряния.

5. Само един на 400 мъже е достатъчно гъвкав, за да може да си направи фелацио сам.

6. Крал Фатерфехи от Конго е вероятно кралят на секса. В годините си на управление между 1770 и 1784г. той е дефлорирал 37,800 жени и момичета. Това прави приблизително по седем девойки на ден.

7. Приблизително 100 мъже в световен мащаб са с диагнозата Дифаллия (Diphallia). Аномалия, при която се формират два пениса.

8. Повечето торбести имат разклонение на пениса. Разделянето, при което се образуват две глави. Тук трябва да се отбележи и, че съответно женските имат две вагини. Малко известен е факта, че мъжката ехидна има четворно разделяне на пениса, което я прави един от най-интересните екземпляри сред животинското царство когато става дума за секс.

9. Тютюнопушенето може да намали размера на пениса. Това се дължи на увреждането на кръвоносните съдове и затрудненото изхранване на тъканите. Ако сте заклети пушачи, след време не само може да имате по-малък пенис, но и не достатъчно добра ерекция.You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

2 Коментара за "Да притежаваш два пениса – и още интересни факти за мъжкия полов орган"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Христина92
Гост
Христина92
3 години 11 часа преди

Наистина размера на тялото няма нищо общо с размера на мъжкия атрибут. От личен опит мога да го заявя 😉
Гаджето ми е метър и седемдесет, и тежи около 65 килограма а притежава най-големия член с който съм правила някога секс!

Iveta Mixailova
Гост
Iveta Mixailova
2 години 11 месеца преди

Само един на 400 мъже е достатъчно гъвкав, за да може да си направи фелацио сам.

Сещам се за епизод от сериала за пластичните хирурзи клъцни срежи. Имаха пациент с много голяма патка и искаше да я смалят защото му беше толкова голяма, че можеше да си прави сам фелацио 🙂
Беше, че се бе пристрастил 🙂

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Всичко за пениса
Инвестирайте разумно в уголемяването на пениса

Решението да закупите продукт за уголемяване на пениса, понякога може да бъде изпълнено с много несигурност. Те обикновено се предлагат...

Затвори