Инвестирайте разумно в уголемяването на пениса

Тази публикация има един коментар

Решението да закупите продукт за уголемяване на пениса, понякога може да бъде изпълнено с много несигурност. Те обикновено се предлагат онлайн и не винаги може да сте сигурни какво ще получите. Все по-често се срещат положителни мнения на хора, постигнали завидни резултати. Не малко мъже се колебаят с месеци, дори с години преди да направят крачката, като през това време се фокусират върху други области на самоусъвършенстване. Ако сте един от тях, можете да обърнете внимание на следните десет неща, които ще ви подскажат, как да направите тази крачка за себе си.

1. Знаете какво искате по отношение на вашия размер
Понякога момчетата имат нереалистични представи за размера на пениса докато не започнат да водят полов живот. Всеки преминава през фазата на желание за огромен пенис и не рядко тези мечти пропадат. За да избегнете разочарование и да бъдете напълно удовлетворени, трябва да имате реалистични представи какво можете да постигнете.

2. Трябва да сте запознати с принципа на уголемяване
Уголемяването на пениса не е магия и вие трябва да сте наясно с този факт. Необходимо е да се заредите с много търпение, желание, време и лична мотивация. Преди да предприемете тази крачка, е необходимо да сте запознати с принципа на уголемяването, колко време е необходимо и какви резултати можете да очаквате. Също така е добре да знаете, че процесът изисква последователност, за да бъдат избегнати излишни наранявания и странични ефекти.

3. Следете постигнатите резултати
Това отнема известно време. Обикновено започват да се забелязват още през първите няколко седмици. За целта е нужно да се заредите с търпение. Уголемяването на пениса е последователен и прогресивен процес, изискващ придържате към определена рутина. Валидно е и за всяка една модификация на вашето тяло, без значение дали сте решили да отслабнете или да натрупате мускулна маса.

4. Търпението е задължително
Ако сте решили да уголемите размера на своя пенис, на първо място е необходимо да притежавате воля за промяна. Първите видими резултати настъпват след около месец. В действителност, повечето мъже ги наблюдават през първите шест до осем седмици след началото на курса. Позитивното мислене в дългосрочен план в случая ще ви е от полза и ще ви даде амбицията да продължите напред.

5. Размера на пениса е нещо, което ще се отрази върху сексуалния ви живот
Единствената причина един мъж да реши да уголеми размера на своя пенис е желанието му да подобри сексуалния си живот и да увеличи насладата от секса. Не се поддавайте на външни провокации като чужди претенции или изкривената представа от порно филмите. Липсата на лична мотивация може да има негативно влияние върху очакванията ви, а това да доведе до разочарование и не рядко до влошаване на личната самооценка.

6. Други форми на физическо самоусъвършенстване
Уголемяването на пениса и подобряването на сексуалния ви живот не се състои само в използването и прилагането на различни програми. Това обикновено има връзка и с всяка една сфера касаеща здравословното ви състояние. Когато сте в добра физическа кондиция, се наблюдават най-добри постижения. Работата по тонизиране на организма, премахването на излишните килограми, нормализирането на кръвното налягане и заздравяването на тазовите мускули са от ключово значение, когато се говори за уголемяване на пениса и подобряване на сексуалния живот.

7. Повишаването на чувствителността не е проблем
Често срещан ефект от уголемяването на пениса е повишаването на чувствителността. За мъжете борещи се с преждевременната еякулация това може да бъде известно предизвикателство. Обикновено когато водят полов акт те се насочват към спрейове за задържане, лубриканти с лидокаин или презервативи обработени със същата субстанция. Повечето са доста ефективни методи за справяне с това състояние.

8. Проучете пазара предварително
Повечето продукти не са никак евтини. Обикновено препоръката е да проучите съществуващите на пазара марки и да се допитате за тяхното качество и ефективност. Не забравяйте, че принципа на работа е идентичен, а разликата в цената се определя от бранда, модела и дизайна. Информацията, с която разполагате ще ви бъде от полза при избора на правилния продукт.

9. Направете своя избор
След като вече сте направили своя избор, се уверете, че той отговаря на вашите изисквания и очаквания. Информирайте се за правилния начин на употреба, за да постигнете максимален резултат.

10. Обсъдете го с партньорката си
Уголемяването на пениса не е нещо, което може да се скрие за дълго време, особено ако имате постоянна партньорка и водите редовен полов живот. В началото разговорът може да бъде малко неудобен, но е препоръчително го обсъдите заедно. В случая нейната подкрепа може да се окаже изключително важна за вашия успех. В процеса на уголемяване се старайте да я задоволявате по всякакъв начин и се опитвайте нищо в сексуално отношение да не ви липсва. Вървейки по този път заедно, не само бихте заздравили отношенията си, но крайния резултат може да настъпи много по-бързо от очакванията и след време да се наслаждавате заедно на пълноценен сексуален живот.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

1 Коментар за "Инвестирайте разумно в уголемяването на пениса"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Голиат
Гост
Голиат
3 години 4 дни преди

Намирам това за най-добрата инвестиция в мен!
На второ място бих поставил мускулите си. Но те сами са незавършени.
Какъв е смисълът да показваш бицепсите на ръце които не могат да вдигнат едно женско тяло 😉

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Всичко за пениса
Каква е разликата между тежестите за уголемяване и пенис екстендерите?

Въпреки, че това е много стар метод за уголемяване на мъжкото достойнство, в днешно време повечето мъже го приемат като...

Затвори