Каква е разликата между тежестите за уголемяване и пенис екстендерите?

Тази публикация има един коментар

Въпреки, че това е много стар метод за уголемяване на мъжкото достойнство, в днешно време повечето мъже го приемат като нещо атрактивно. Често към тях се подхожда с негативизъм поради малкото информация, която се открива. Използвани правилно, тежестите за уголемяване на пениса могат да дадат забележителни резултати без да крият рискове от нараняване или травми.
В поместената по-долу информация можете да разберете как работят, дали дават същите резултати като другите методи, кои са най-подходящите системи и кои рутини са най-подходящи.

Как работят тежестите за уголемяване на пениса?
Използването на тежести с цел уголемяване на размера е метод познат от хиляди години. Древни племена от различни краища на света използват ръчно обработени камъни и скали, прикрепяйки ги с кожени ремъци. Принципът е същия като в културизма. Колкото повече разпъване търпи една тъкан, толкова по-голяма става тя. Напрежението води до микро разкъсвания, предизвикващи създаването на нови клетки, а от там и уголемяване не само на дължина, но и в обиколка. Въпреки, че принципът на работа е един и същ, има известни различия между моделите и производителите. Те се състоят най-вече в дизайна и начина, по който се прикрепят към пениса. Различните модели предлагат и различни нива на комфорт.

Каква е разликата между тежестите за уголемяване и пенис екстендерите?
Тежестите за уголемяване на пениса работят на същия принцип като пенис екстендерите. Въпреки това те се различават по два параграфа:

* Тежестите се фокусират върху по-голямо количество тегло приложено за по-кратък период от време
* Пенис екстендерите наблягат на по-малко напрежение за по-дълъг период от време

Плюсове и минуси

Плюсове

Използване на неограничен брой тежести – Напредналите в тази област достигат до изумително количество, което могат да закрепят за своя член. Това води до максимални резултати, за които обаче е необходимо много време, постоянство и най-вече внимание.

Контрол – Всеки сам може да прецени какво тегло да използва спрямо фазата на напредък, в която се намира. Това позволява прогресивно нарастване на тежестта.

Свобода на ръцете – След прикрепянето към пениса, ръцете ви са свободни за извършване и на други ежедневни дейности.

Удобство на ъгъла на поставяне – При поставяне тежестите изтеглят максимално пениса надолу по посока на гравитацията. Това е предпоставка за максимално разпъване и бърз растеж.

Минимално време на използване – Дори двадесет минутен сет, може да доведе до желаните резултати. Въпреки това в повечето случаи се препоръчва времетраенето да бъде увеличавано с напредването и натрупания опит.

Относителна безопасност – Правилно поставени и с подходящата тежест, правят тежестите предпочитан от много мъже.

Минуси

Опасност от нараняване – При неправилна употреба, могат да възникнат наранявания, които да отнемат време за възстановяване.

Упражнения за напреднали – Използването на тежести за уголемяване не бива да надвишава времето от максимум три месеца поради риск от травма.

Ограничена употреба – Поради обема на тежестта е необходимо при използване да си останете в къщи или най-малкото да не сте на публично място.

Социален живот – Ако нямате достатъчно време за себе си, този метод не би бил подходящ за вас. В случай, че непрекъснато ви се налага да бъдете в офис, на публично място или сред хора, това го прави невъзможен за приложение.

Бавен старт – Един от недостатъците е, че трябва да започнете с малко тегло, за да избегнете евентуално нараняване. Необходимо е известно време преди да започнете да прилагате по-голямо натоварване.

Коя е най-подходящата рутина?
Не забравяйте, че и за тежестите е необходимо време, постоянство и постепенно надграждане на интензивност, за да се избегне евентуално нараняване.

Заключение
Тежестите за уголемяване на пениса са древен и доказан метод във времето. Ако не разполагате с достатъчно време, по-добре се насочете към по-подходяща програма за уголемяване на пениса. Мъже неразполагащи с време за уединение обикновено се насочват към пенис екстендери, стречинг упражнения комбинирани с билкови продукти за уголемяване на пениса, като последния метод някои намират за възможно най-дискретен и неангажиращ.

Вижте още предложение: Комплект тежести за уголемяване на пениса

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

1 Коментар за "Каква е разликата между тежестите за уголемяване и пенис екстендерите?"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
west coast
Потребител
west coast
3 години 1 месец преди

Защо да откриваме колелото отново? Хората са използвали тежестите поради липса на по-добра алтернатива.
Пенис екстендера е точно такава.
Давам своя глас за него!

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Пътеводител за уголемяване на пениса
Защо помпата за баня Батмейт, е различна от другите пенис помпи?

Когато говорим за уреди за уголемяване, на пазара най-често се откриват пенис екстендери, тежести и пенис помпи. Въпреки, че има...

Затвори