Защо помпата за баня Батмейт, е различна от другите пенис помпи?

Тази публикация има 8 коментара

Когато говорим за уреди за уголемяване, на пазара най-често се откриват пенис екстендери, тежести и пенис помпи. Въпреки, че има определени сходства между различните брандове и производители, трябва да се отбележи, че някои продукти са значително по-качествени от други. Това правило е особено валидно когато става въпрос за хидро помпите Батмейт (Bathmate). Всички пенис помпи работят на вакуумен принцип. Когато пенисът бъде поставен в нея, гумения маншон плътно трябва да прилепне към основата на члена, за да бъде създаден добър вакуум, който е необходим, за да постигнете максимален ефект от използването й. Вакуумната среда кара пениса да се изпълва с кръв, което разширява тъканите и води до тяхното уголемяване.
Разликата при помпата Батмейт е, че за създаването на вакуум се използва силата на водата. След като бъде напълнена, е необходимо да се вкара пениса в цилиндъра. При натиск към тялото излишното количество вода изтича през горния клапан и така се създава вакуум, стимулиращ навлизането на кръв в тялото и главата на члена.
При правилна и постоянна употреба, това води до неговото удължаване и удебеляване. Предимството на тази помпа се състои в това, че когато водата е топла, тя загрява тъканите в члена, което е от изключителна важност при процеса на уголемяване. Когато това се случи, тъканите стават много по-податливи на екстензия, а това води и до по-бързите резултати.
Една от причините помпата Батмейт да е един от фаворитите на пазара е нейната лесна употреба. Тя може да се използва докато сте под душа или просто релаксирате във ваната. За много мъже това е обикновена сутришна процедура като бръсненето или вечерния душ.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

8 Коментара за "Защо помпата за баня Батмейт, е различна от другите пенис помпи?"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Гено
Гост
Гено
2 години 11 месеца преди

Звучи доста примамливо! Някой с опит може ли да ми обясни как действа тази помпичка и какъв точно е ефектът й?

ManwhithNoname
Потребител
ManwhithNoname
2 години 11 месеца преди

Виж тук: http://blogzdrave.com/?p=4734 и тук: http://blogzdrave.com/?p=6634
Отзивите са предимно положителни.

Konstantin
Потребител
Konstantin
2 години 11 месеца преди

В някои развити страни лечението на еректилната дисфункция се поема от здравната каса и тези помпи се получават безплатно.

Хеви
Потребител
Хеви
2 години 11 месеца преди
Здравейте пичове, Купих си преди около половин месец батмейт и виждам промени веднага след изпомпването. Все още е твърде рано да знам дали ще останат постоянни, тъй като за момента обемът ми нараства за кратко време след изпомпването. Това определено ме насърчава да продължавам. Наистина се надявам, че батмейт ще ми помогне да увелича размера си, особено обиколката. Искам да знам дали някой използвал батмейт е установил трайни резултати? Всичко, което съм правил до сега е с помощта на тази помпа и от време на време челик. Мога ли да увелича размера си само с нея? Трябва ли да спазвам… Прочети още »
gopeto
Потребител
gopeto
2 години 11 месеца преди

Можеш да увеличиш обиколката си с Батмейт , но ти препоръчвам да включиш и упражнения.
С нея приключвай тренировката.

Правя упражнения три пъти в седмицата и нося батмейт веднага след тях по 30 минути. От скоро започнах и прием на хидролизиран колаген 1000мг. Прави ми впечатление, че максималният обем до който достигам по време на тренировка се запазва много по-дълго след нея.

Хеви
Потребител
Хеви
2 години 11 месеца преди

Какви упражнения би ми предложил? Трябва ли задължително да са мануални или мога да ги заменя примерно с екстендер? Имаш ли наблюдение върху този уред http://blogzdrave.com/?p=6587 На видеото изглежда доста ефективен.

gopeto
Потребител
gopeto
2 години 11 месеца преди

Ровиш в сайта и си харесваш в зависимост какво целиш. Обиколка или дължина. В някои случаи може да заместваш ръчните упражнения с уреди или да ги комбинираш. Относно Джелк уреда нямам личен опит, но и на мен ми е интересно до колко има ефект.

Mirchev
Потребител
Mirchev
2 години 11 месеца преди

Обичам моя Батмейт и не се разделям с него. Ползвам го само за профилактика и смятам, че благодарение на него съм в перфектна „спортна“ форма 😉

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Пътеводител за уголемяване на пениса
Колаген в пениса

Колагенът в пениса може да бъде инжектиран като обикновена козметична интервенция. Той се вкарва под кожата, за да се създаде...

Затвори