Важността на сексуалната комуникация

Тази публикация има 6 коментара

Едни от най-често срещаните фрази са:

“Мисля, че моята приятелка ……………….“ – Можете ли да запълните празното място?
“Предполагам, партньорката ми ще ме харесва повече ако отслабна малко.“
“Подозирам, че моето гадже би предпочело пенисът ми да е по-голям.“
“Мисля, че жена ми ще е доволна ако половият ни акт е по-продължителен.“

 

Отговорът на тези мисли е само един и той се крие в комуникацията помежду ви. Задавали ли сте си въпроса кога последно сте говорили или обсъждали тема, която ви вълнува? Това важи за всички аспекти в живота, и особено когато става дума за сексуални взаимоотношения.
Комуникацията е от съществено значение за изграждането на една стабилна връзка. Вместо да се чудите какво си мисли жената до вас и да гадаете как да се държите с нея, по-добре се опитайте да говорите или най-добре я питайте за всичко, което ви вълнува или съмнява.

Само чрез открит и честен разговор може да бъдете сигурни в нуждите на човека до вас. Това не само би изградило доверие помежду ви, но и ще ви покаже правилния път във вашите отношения. По този начин ще разберете от какво се нуждае тя, дали нещо не й липсва, дали има притеснения или съмнения и дали е задоволена. Така може да преосмислите поведението си спрямо нея и да коригирате грешки, които сте допускали до момента.

И все пак ако единият партньор не е отворен за комуникация, оставя другия в непрекъснато съмнение и лутане в търсене на правилния отговор.

Грешни предположения – Да кажем, че вашата половинка е незадоволена поради недостатъчната продължителност на половия акт. Има методи, чрез които да го удължите от пет на десет минути, а в не редки случаи дори и до един час. Звучи страхотно нали? Да, но точно в този случай мислите в погрешна посока. Всъщност за една жена не е важна продължителността, а качеството и в този случай ще е необходимо да поработите върху техниката, а не върху времето. Ако не споделите проблема с нея, рискувате да влошите ситуацията. Дори да удължите продължителността, и не промените нищо друго, ще направите нещата изключително досадни и ви уверяваме, че това може да доведе до още по-неприятни последици в сексуално отношение.

Проявявате незаинтересованост – Най-голямата грешка е да знаете, че нещо не е наред и въпреки това да се правите  че не ви интересува. Това важи особено когато сте наясно, че имате малък пенис и това пречи на сексуалния ви живот, но се държите така все едно е в реда на нещата. Ако знаете, че партньорката ви страда от този факт и не предприемете нищо, то в най-скоро време някой друг може да запълни липсата между вас. Имайте предвид, че в подобни случаи тя мисли много повече за размера на пениса отколкото предполагате.

Търсите проблем там където не съществува – Вече сте забелязали, че партньорката ви не се наслаждава достатъчно на половия акт. Смятате, че правите нещо неправилно, използвате неподходящи пози или техники за задоволяване. Защо не помислите, че всичко може да се крие в размера на вашия пенис? Дори да работите упорито върху издръжливостта или се опитвате да приложите някоя нова поза, трябва да знаете, че ако размера на членът не е достатъчен, тя няма да промени нещата кой знае колко. Ако поговорите с нея е много вероятно тя да ви каже същото. Проблемите могат да се крият и извън леглото и да бъдат провокирани от работата, напрежението и стреса, но от каквото и естество да са те,  трябва да сте наясно, че решението им се крие в комуникацията и общуването по между ви. По този начин не само ще се почувствате по-близки, но и ще изградите доверие и силна връзка от която има нужда всяко едно партньорство.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

6 Коментара за "Важността на сексуалната комуникация"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Маринела
Потребител
Маринела
2 години 11 месеца преди

Много подходяща картинка към темата 🙂 Казва всичко!

Leo
Потребител
Leo
2 години 11 месеца преди

Щом двама души могат да правят секс, трябва и да са способни да говорят за него по между си

Chervenaroza
Потребител
Chervenaroza
2 години 11 месеца преди

Прав си!

Мислите ли?
Гост
Мислите ли?
2 години 10 месеца преди

Ако се стигне до обсъждането на секса, то такъв няма! Сексът е като плуването. Ако го умееш се задържаш на повърхността. Ако ли не просто потъваш!

opiten
Потребител
opiten
2 години 11 месеца преди

При не малко двойки темата си остава табу и с времето това влошава сексуалните взаимоотношения по между им.

Chervenaroza
Потребител
Chervenaroza
2 години 11 месеца преди

И после защо имало изневери 😉

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
Ето как да увеличите своята мъжка увереност

Когато стане въпрос за това кое качество харесват жените в един мъж отговорите са най-разнообразни, но на първо място се...

Затвори