Ето как да увеличите своята мъжка увереност

Тази публикация има 4 коментара

Когато стане въпрос за това кое качество харесват жените в един мъж отговорите са най-разнообразни, но на първо място се поставя увереността.
Има много тънка граница между увереност и арогантност. При първа среща е трудно да се определи, кое качество притежава човек и дали е привлекателен джентълмен или мъж с арогантно поведение.
Увереният мъж е неустоим за жените. Ако тази черта присъства в характера му, това би помогнало в абсолютно всяка една сфера от неговия живот.

Как да увеличите своята увереност? Предлагаме ви няколко кратки съвета, от които  да се възползвате.

Езикът на тялото
Бъдете себе си когато общувате. Това всъщност е от съществено значение при първа среща и ако не играете роля, можете лесно да впечатлите бъдещата си партньорка. Нашето тяло изпраща различни сигнали, издаващи личното самочувствие и увереност. На първо място е зрителния контакт и способността да изслушвате човека срещу вас. Стойката винаги трябва да е изправена. Не изглеждайте стеснителни и притеснени. Това автоматично ще отблъсне жената. Говорете бавно и ясно.Когато говорим бързо, хората често не ни разбират и стават нервни от това поведение.Когато говорите бавно, тя подсъзнателно ще се успокои и ще повиши доверието си към вас. И не забравяйте – Усмивката е на първо място.

Говорете положително за себе си
Положителния разговор без изтъкване на егото винаги е бил правилния начин да се спечени една жена. Никога не подхождайте с негативизъм към себе си и не омаловажавайте качествата си. Вместо да казвате “Мисля, че мога…“, го заменете с “Знам, че мога…“. Това вдъхва увереност в събеседника срещу вас. Вместо да използвате колебливи заключения като “Мисля, че никога не бих могъл да се справя в подобна ситуация“, използвайте израза “Винаги може да се намери решение на всеки въпрос“. Говорете за качествата си без да се хвалите или изтъквате излишно. Това би създало неприятно впечатление за силен егоцентризъм. И на първо място, не забравяйте в подходящия момент да направите небрежен комплимент на дамата срещу вас. Това ласкателство ще ви издигне в очите й и ще подобри нейното настроение, което ще отвори врати за поддържане на непринуден диалог.

Страх от провал
Никога не можете да знаете дали ще се провалите преди да сте опитали. Дори мисълта за провал ви обрича на такъв. Вместо да се притеснявате опитайте да използвате всеки един момент защото той е нова възможност. Не се притеснявайте да питате или да споделите нещо. В това се крие определен риск, но никога няма да разберете какво би се случило ако не направите нещо.

Силата е в знанието
Всеки се чувства сигурен когато е наясно с обстановката и ситуацията. Никога не спирайте да се интересувате и да учите нови неща. Ако има теми, които ви притесняват например размера на пениса, то трябва да съберете максимална информация за това какво харесват и предпочитат жените в леглото. Какво им допада и дали поставят тази тема на първо място. Знанието в тази сфера ще ви даде увереност и ще ви спести конфузни ситуации ако темата бъде повдигната. Не забравяйте, че повечето мъже страдат от ниско самочувствие не само заради малкия размер на достойнството си, а и от факта, че нямат необходимата подготовка да реагират адекватно в разговор касаещ този деликатен въпрос.

Направете списък с положителните си страни
Преди да се срещнете си направете мислен списък с положителните си черти. В какво сте добри? Кои качества ви правят такива? Били ли сте верни на предишните си партньорки? Лоялни ли сте към себе си и към хората около вас? Държали ли сте се внимателно и мило с предишните си половинки? Състрадателни ли сте? Умеете ли да влизате в положението на хората и да им помагате когато имат нужда от вас? Ако отговорът на всички тези въпроси е положителен и успеете да изиграете правилно картите си, вие ще се наслаждавате на здрава и стабилна връзка. Имайте предвид, че ако се чувствате несигурни и се опитате да излъжете за някои от тези въпроси е възможно да ви хванат веднага и всичко постигнато да приключи на момента. Бъдете максимално откровени и подходете с нужното себеуважение и самочувствие.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

4 Коментара за "Ето как да увеличите своята мъжка увереност"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Руми89
Гост
Руми89
2 години 10 месеца преди

Не познавам уверен мъж, който да не е надарен и добър в леглото! А с арогантните почти винаги е пълно фиаско 🙁

Lora
Потребител
Lora
2 години 10 месеца преди

„Не забравяйте, че повечето мъже страдат от ниско самочувствие не само заради малкия размер на достойнството си, а и от факта, че нямат необходимата подготовка да реагират адекватно в разговор касаещ този деликатен въпрос.“ – те тихите води са най-опасни 😉
Това, че на приказки си „голямата работа“ рядко има връзка с действителността.

gopeto
Потребител
gopeto
2 години 10 месеца преди

Едва ли има такъв, който да е без никакви притеснения при темата за размера. Все едно с вас да се дискутира темата за килограмите, целулита или малките цици и да не се филмираме от нея.

serena
Потребител
serena
2 години 10 месеца преди

Ако имате смелостта да го правите, то няма да сте с много задръжки по между си. Което пък е предпоставка за една добра връзка 🙂

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Запознанства и флирт, Нови
Колаген в пениса

Колагенът в пениса може да бъде инжектиран като обикновена козметична интервенция. Той се вкарва под кожата, за да се създаде...

Затвори