Колаген в пениса

Тази публикация има 2 коментара

Колагенът в пениса може да бъде инжектиран като обикновена козметична интервенция. Той се вкарва под кожата, за да се създаде допълнителен обем. Въпреки, че процедурата дава временен ефект, повечето пациенти остават недоволни от крайния резултат.
Един от неприятните моменти е, че много трудно може да бъде разнесен равномерно. Дори да е инжектиран правилно, има свойството да се движи под кожата и няма начин да се фиксира за дълго време. В резултат на това се получават неестествени подкожни бучки, създаващи неудобство при повечето мъже подложили се на интервенцията. Тук дори не трябва да споменаваме риска от инфектиране, както и други нежелателни странични реакции и усложнения.
В крайна сметка не след дълго тялото го абсорбира и ефектът изчезва. Като алтернатива някои специалисти препоръчват Упражнения за уголемяване на пениса, които са безвредни, а постигнатите резултати в повечето случаи остават постоянни.

Друг начин за приемане на колаген е чрез храна или под формата на хранителни добавки. Поради еластичността на тъканите, изграждащи пениса, те имат изключителна нужда от него за правилното си функциониране. За съжаление голяма част от него се използва за израстването на ноктите, косата и отделянето на кожни клетки. При недостиг може да се наблюдава намаляване силата на ерекция, а в някои случаи и липса на такава.
Тук трябва да се отбележи, че с напредването на възрастта производството на колаген в човешкия организъм значително намалява. В случай, че нямате възможност да го приемате като суплемент, съществуват различни храни, богати на тази жизнено необходима съставка. При колагенен дефицит се препоръчва консумирането на храни като:
Риба, Червени, зелени и оранжеви зеленчуци, Соя, Цитрусови плодове, Белтъци и Морски дарове.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

2 Коментара за "Колаген в пениса"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Филип Василев
Гост
Филип Василев
3 години 1 месец преди
Наскоро си писах с няколко души използващи колагенови таблетки и резултатите при всички бяха доста обещаващи. Все още не съм използвал тази добавка, но доколкото разбрах, останах с впечатление, че е нещо като Светия Граал що се касае за тренировки за уголемяване на пениса. За сега нямам наблюдения защото нещата са още в процес. Мисля, че е добре да има известно разяснение към коя марка да се насочим или по-точно към кой тип колаген. Моят избор е върху колаген тип 2 на капсули. Като програма смятам да приемам три капсули от 500мг. преди лягане. Ще ги приемам тогава защото стомаха… Прочети още »
ToshoShev
Потребител
ToshoShev
3 години 1 месец преди

Явно колагена е интересен суплемент не само за жените, грижещи се за красотата си. Интригуваща и любопитна тема що се касае за приложението му върху уголемяването на пениса. По мое мнение, когато се изпълняват интензивни програми за уголемяване, се получават разкъсвания на микро ниво, което води до същинското уголемяване. Според мен един от най-ефективните методи за възстановяване и постигане на допълнителни резултати се крие точно в тази комбинация. Тренировки и подходящи добавки.

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Нови, Пътеводител за уголемяване на пениса
5 неща, които вероятно не знаете за мъжката мастурбация

Дори и да сте с години опит в самозадоволяването, вероятно все още има неща, които не са ви известни. Когато...

Затвори