5 неща, които вероятно не знаете за мъжката мастурбация

Тази публикация има 5 коментара

Дори и да сте с години опит в самозадоволяването, вероятно все още има неща, които не са ви известни.
Когато се изпълнява правилно, мастурбацията може да подобри ерекцията, да удължи половия акт и да бъде като обучение за издръжливост и себеопознаване.
Чрез нея можете да научите да контролирате тялото си и да извличате максимално удоволствие по време на секс. Съществуват знаци, които да ви насочат към правилния начин на изпълнение. Освен това, можете да намалите чувствителността на пениса си, което би било от полза ако страдате преждевременна еякулация. Прочетете следните факти, за да разберете как да извлечете максимума от това приятно занимание.

Не е напълно безопасен секс – Въпреки, че до момента не е известно някой да се е заразил от полово предавани болести по време на мастурбация, съществуват рискове като протриване или нараняване при по-грубо или интензивно изпълнение. Възпалението може да възникне ако използвате сапун вместо подходящ лубрикант. В някои случаи ароматизираните лубриканти предизвикат алергични реакции. По-грубото изпълнение може да доведе до изкривяване на пениса или дори до разкъсване на тъканите и да има доста неприятни последици.

Това не е нормално – Като цяло няма правилно, което да определя нормалния брой мастурбации. Ако обаче заниманието ви е обсебило напълно и влияе върху социалния ви живот, трябва да се замислите. Съществуват случаи, при които прекалено честата мастурбация води до загуба на интерес към сексуалния партньор. Всичко това би имало неприятни последици и ако усетите, че това е на лице, е добре да потърсите професионална помощ, за да възвърнете нормалния си ритъм на живот.

Намаляване на стреса – Оргазмът изпитан по време на мастурбация може да бъде идеален начин да се справите с ежедневния стрес, на който сте подложени. Това се дължи на освобождаването на ендорфини, което е същото като при полов акт. Еякулацията води до хормонален баланс, повишаване на настроението и намаляване на напрежението.

Няма връзка със сексуалния живот – Въпреки противоположното схващане, мастурбацията няма нищо общо със сексуалния ви живот и взаимоотношенията с партньорката. Истината е, че повечето мъже мастурбират редовно. Този акт кара човек да потъне в собственото си удоволствие и уединение. Съществуват дори не редки случаи, при които мъжете споделят, че когато мастурбират изпитват по-силен оргазъм в сравнение със стандартния полов акт.

Разлики между мастурбацията и секса – Въпреки, че мастурбацията облекчава стреса, тя не може да се сравни с истинския полов акт. При него се нормализира кръвното налягане, хармонизира се сърдечния ритъм и има благоприятен ефект върху простатата. И в двата случая е на лице оргазъм, но в везните клонят към реалния полов контакт.

 

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

5 Коментара за "5 неща, които вероятно не знаете за мъжката мастурбация"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Тончо_П
Гост
Тончо_П
3 години 1 месец преди

Здравейте. До сега само съм чел и не съм задавал въпроси в този сайт. Попадал съм на информация, в която се споменава, че мъже, правещи тренировки за уголемяване на пениса, намаляват мастурбацията. Питам се защо е така и каква е връзката между двете? Могат ли тези с повече опит да ми отговорят как се отразява мастурбацията на уголемяването? Благодаря предварително.

Starmenshow
Гост
Starmenshow
3 години 1 месец преди

Исках да попитам същото. Защо хората си мислят, че мастурбацията се отразява на уголемяването на пениса? Също ми е интересно как упражненията на Кегел дават положителен резултат в леглото? Лично ги практикувах известно време и не усетих кой знае каква разлика. Когато свършвам по време на секс или самозадоволяване стягам възможно най-силно тазовите си мускули, а понякога наблюдавам и леко прибиране на пениса ми навътре.

Metalteam
Автор
3 години 1 месец преди
Всичко е въпрос на анатомия и биологична функция. Връзката между мастурбацията и уголемяването на пениса се свежда до това как той реагира след еякулация и колко време може да остане възбуден след това. При неправилно изпълнение, много мъже споделят, че изпитват свиване в областта на половите органи. От опит мога да споделя, че това се дължи на преумора и претоварване на тъканите. Относно мастурбацията не бих казал нещо хубаво или лошо. Всеки го прави според потребностите си. Колкото и мнения да прочетете, толкова различни могат да бъдат те. Имате няколко избора ако сте решили да съчетаете двете занимания: * Да… Прочети още »
Scarface
Потребител
Scarface
3 години 1 месец преди

Кегел е полезен, но преди това човек трябва да се запознае малко с някои подробности. За повечето от тях е писано и аз искам да наблегна на една основна. Не е желателно, нито препоръчително да се стягат тазовите мускули по време на еякулация. Това блокира пътя на семенната течност и може да доведе до задържане и връщане от уретрата в пикочния мехур. Непълното еякулиране също може да причини дразнене, парене и известен дискомфорт.

Peguru
Автор
3 години 1 месец преди

Отговарям на Starmenshow и потвърждавам горното мнение. Техниката на Кегел не е препоръчителна по време на еякулация. Така част от семенната течност може да не се освободи изцяло и да доведе до неприятна болка. Причината да се губи ерекция след еякулация се крие в това, че вече е освободена част от натрупания тестостерон и дори, чрез стягане на тазовите мускули няма да успеете да задържите ерекцията си дълго време.
Колко още ще остане пенисът твърд след като сте свършили се определя както от нивото на възбуда, така и от продължителността на половия акт.

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Нови
Анатомия на мускулите на мъжкото тазово дъно

Ако някога сте се интересували от подобряване на сексуалната издръжливост, удължаване продължителността на половия акт или уголемяване на пениса, то...

Затвори