Защо е важно възстановяването на пениса след тренировки за уголемяване

Тази публикация има 3 коментара

Възстановяването е един от най-важните компоненти в програмите за уголемяване. Въпреки това, малко мъже се съобразяват с него и обикновено остава на заден план. Ако искаш да извлечеш максимума от това, което правиш, ще е необходимо да не пренебрегваш процеса на възстановяване.

Когато някой чуе думата възстановяване, често прави аналог с почивка. Почивката и възстановяването са две различни неща. Почивката е цялото време, през което не тренирате без значение дали сте будни или не.

Възстановяването е процес, който максимизира промените, настъпващи във вашето тяло. Както при всяка друга тренировка, всичко се базира на хормоналния баланс, възстановяване на тъканите и не на последно място психическо състояние. Възстановяването помага да се избегне риска от нараняване, като в същото време дава шанс за извличане на най-големи ползи от всяко следващо упражнение.

Време за сън
Някои от вас биха си помислили, че сънят е почивка, а не възстановяване. Истината, е че това се определя от начина, по който го правите. Ако лягате по задължение с цел възстановяване, то трябва да знаете, че това е грешния начин.
Задавате си въпроса как да го направите?

  • Първо е необходимо да знаете, че количество сън за нормалното функциониране на човешкия организъм е между седем и десет часа на денонощие.
  • Второ е много важно да си легнете преди полунощ. Различни проучвания показват, че времето между десет и дванадесет часа вечерта подобрява хормоналния баланс и възстановява тъканите много по-добре от сутрешните часове.
  • Трето – не забравяйте да изключите дразнещи фактори като осветление, телевизор и шумове в стаята, които биха ви пречили.
  • Четвърто, но не на последно място оставите прозореца леко отворен. Доказано, че не само чистият въздух, но и по-ниските температури подобряват качеството на съня.

Прием на достатъчно течности
Приемът на нормално количество вода води до улесняване на клетъчното възстановяване. Също така намалява стреса, подобрява енергийните нива и нормализира сърдечния ритъм. Тук е важно да се отбележи, че под течности се има предвид, чиста питейна вода. Не се опитвайте да я замествате с газирани напитки, натурални сокове или шейкове. Те допълнително биха натоварили тялото ви защото то ще се опита да ги усвои, като по този начин ще забави процесите на възстановяване. Ако не можете да пиете чиста вода, добавете малко натурален лимонов сок или парченце лайм.

Балансирано хранене
Всеизвестно е, че правилното и балансирано хранене е от първостепенна важност за нормалното функциониране на всеки жив организъм. Тренировките за уголемяване на пениса в някои случаи могат да доведат до допълнителен стрес, а това трябва да се коригира с правилната диета. Правилото важи и за всеки един вид спорт или физическо натоварване. В случая високо протеиновата диета би била от полза. Приемайте храни с ниско съдържание на мазнини и се старайте да включите повече плодове и зеленчуци към ежедневния прием.

Спокойствие
Не забравяйте, че каквото и да правите, спокойствието е на първо място. Излишното напрежение може да окаже негативен ефект върху тренировките за уголемяване на пениса. Не ги правете когато сте под стрес или усещате преумора от работния ден. В днешно време всеки изпитва тревоги от различно естество, но пълното успокояване по време на на процеса е гарант за добрите резултати към, които се стремите.

 

 

 

monsterbu

Интереси: Бодибилдинг, Пенисфитнес

Още публикации от този автор

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

3 Коментара за "Защо е важно възстановяването на пениса след тренировки за уголемяване"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Попай
Потребител
Попай
2 години 3 месеца преди
Много спортисти използват лед когато се контузят. Правят го защото ниските температури причиняват вазолидация и увеличават притока на кръв към охладената област. Често след това тя изглежда червена. Засиления приток на кръв спомага за преноса на хранителни вещества към засегнатото място и по този начин подпомага възстановяването на тъканите. Следвайки тази логика, би могло да се приложи и при тренировките за уголемяване на пениса. Когато те се изпълняват правилно, се получават микро разкъсвания, което е същото като при посещаването на фитнеса и интензивни упражнения. Има ли някой опит с подобна практика? Веднъж след изпълняване на Джелк, реших да наложа малко… Прочети още »
Massmaster
Потребител
Massmaster
2 години 3 месеца преди

Здравей!
Занимавам се активно със спорт и не рядко получавам травми. В повечето случаи използвам мехлеми за възстановяване, но често и лед. Неговата цел е да увеличи притока на кръв към нараненото място и да предотврати възпаление. За краткосрочно облекчение този стар и ефективен метод наистина има положителен ефект. Подкрепям го, да не говорим, че е и напълно безвреден.

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Повече в Пътеводител за уголемяване на пениса
Как се прави масаж на пениса

Ако попитате един мъж кой е правилният начин да се направи масаж на пениса, той би отговорили, че не съществува...

Затвори