За постигане на целите си се нуждаете от подпомагаща програма (система)

Тази публикация има 4 коментара

Малко са хората, изживяващи живота си пълноценно без преди това да са си поставили определени цели. Ако редовно следите нашите публикации, би трябвало да знаете, че тук основното внимание е насочено към мъжете имащи сексуални проблеми и тези, желаещи да уголемят размера на своя пенис или да подобрят интимният си живот и опит.

Независимо дали искате да повишите качеството на ерекцията, да удължите или увеличите обиколката на пениса, желаете да направите половия акт по-продължителен или просто да станете по-самоуверени, на първо място трябва да знаете, че всичко това се постига с определена програма и е повече от задължително да притежавате силна мотивация и последователност.

Не можете да очаквате резултати без да сте последователни в действията си. Но нека на първо място обърнем внимание на мотивацията. За съжаление не малко мъже, желаещи да направят промяна и да постигнат определени цели, срещат трудности. Не рядко те губят смисъла поради различни фактори, но водещият и основен е очакваните бързи резултати, които често са продукт на грешни впечатления и желание за незабавна промяна. Един от най-сигурните начини да останете мотивирани през целия процес е да откриете правилната система за подкрепа.

Тя обикновено е съставена от няколко компонента:

Насърчаване – Добрата система за подкрепа трябва да има за цел да ви държи мотивиран и да ви насърчава през целия път, който ще изминете. Ако не разполагате с достатъчно мотивация, може би бихте се отказали при първата трудност, която ви се струва непреодолима. Тук се намесва силното желание. То ще ви припомни от къде сте тръгнали и какви цели сте си поставили. Осъзнавайки това, вие ще се откажете много по-трудно отколкото си мислите и ще работите по-усърдно върху себе си.

Отчитане на резултатите – Всяка система за подпомагане се нуждае от водене на записки с постигнатите резултати. Това ще ви помогне да предвидите и планирате очакванията си. Воденето на стриктен дневник е важно, защото във времето ще имате представа как се движите по пътя на прогреса, къде грешите и какво можете да направите, за да подобрите постиженията си.

База знания – Най-голямата подкрепа е знанието. То е строго индивидуално и определя мотивацията за успех. Колкото по-ентусиазирани и любопитни сте, толкова повече информация ще откриете за постигането на максимални резултати. Тук няма значение дали гледате видео клипове с упражнения, четете статии, ползвате чужди съвети или се самообразовате. Всичко това е опит, който ще ви помогне да преодолеете трудностите, които много мъже биха сметнали за непреодолимо препятствие.

Питате се къде да намерите въпросната система за подкрепа и мотивация? Много мъже я търсят в семейството, приятелите или партньорката до себе си. Това обаче е твърде деликатна тема и не всеки би желал да споделя своите сексуални проблеми. Отговорът на въпроса е точно пред вас. Щом четете тази статия, значи вече сте я намерили. Блог за Мъжко Полово Здраве предлага информация от най-различно естество и почти всичко, което касае мъжката сексуална функция. Тук можете да намерите не само статии на различни теми, но и да почерпите личен опит от хора, които вече са започнали някаква програма за уголемяване на пениса или подобряване на ерекцията. Без значение дали се интересувате от упражнения, програми, тренировки, уреди за уголемяване на пениса, методи за заздравяване и поддържане на качествена ерекия или удължаване на половия акт, това е мястото, където бихте могли да зададете вашите въпроси, или просто да потърсите информацията, от която се нуждаете.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

4 Коментара за "За постигане на целите си се нуждаете от подпомагаща програма (система)"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
monsterbu
Автор
3 години 1 месец преди

Реалистичните цели са един от главните фактори за успеха!
Няма начин да постигнеш каквото и да било ако започнеш с нагласата, че за два три месеца ще направиш пениса си чудовище.

JPL
Потребител
JPL
3 години 1 месец преди

Напълно съм съгласен с теб. Това е валидно за всичко. Независимо дали искаш да уголемиш инструмента си, да отслабнеш или да се напомпаш за лятото. Трябва да си с реални очаквания иначе бързо ще се откажеш.

вълчака
Гост
вълчака
3 години 1 месец преди

Това с дневника за резултатите е добра идея. Мисля да започна да си водя такъв.

Емо Василев
Гост
Емо Василев
3 години 1 месец преди

Този сайт е едно от малкото места в които откривам наистина полезна информация. Абониран съм от над 5 години и следя с интерес публикациите и коментарите на хората тук.
Поздравления и продължавайте в същия дух!

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
Пенис помпите – Ефективен метод за справяне с еректилната дисфункция

Еректилната дифункция засяга стотици хиляди мъже по цял свят. Като добавим и тези, които я придобиват заради притеснения относно способността...

Затвори