Пенис помпите – Ефективен метод за справяне с еректилната дисфункция

Тази публикация има 0 коментара

Еректилната дифункция засяга стотици хиляди мъже по цял свят. Като добавим и тези, които я придобиват заради притеснения относно способността да поддържат качествена ерекция по време на секс, броят им може да нарасне значително.
Въпреки, че съществуват различни възможни терапии за справянето с този мащабен проблем, до момента едни от най-ефективните методи е използването на пенис помпи, имащи за цел да подобрят качеството на ерекцията и да възвърнат сексуалния живот към нормалния ритъм. Принципът на пенис помпата е да създаде вакуум докато пенисът е вътре в нея и по този начин да предизвика по-бързото и качествено кръвоснабдяване на тъканите му. В допълнение към това могат да се използват и пенис пръстени, които се поставят след като ерекцията вече постигната и чрез него се задържа кръвта в пениса докато трае половият акт. Този метод се оказва толкова ефективен, че в Съединените Щати има медицински компании, които покриват разходите по лечението ако то е предписано от лекар.
Пенис помпите са не само ефективни, но и много по-безопасни и евтини в сравнение с хирургическата намеса включваща поставянето на импланти. При правилна употреба, не се наблюдават странични ефекти като при други по-агресивни терапии. Не на последно място трябва да се отбележи, че пенис помпите са изключително рентабилни като се има предвид цената и резултата, който дават.

Интересен е факта относно страничните ефекти, които се наблюдават, а именно – чрез подобряване циркулацията на кръв, пенисът не само възвръща нормалните нива на ерекция, но това дава предпоставка и за неговото уголемяване. В действителност пенис помпите са създадени като медицински уред за справяне с еректилната дисфункция при мъже претърпели травми или операция на простатата. Начина на използване е постепенен и последователен, като времето се удължава с всяка една изминала седмица до постигане на желания резултат.

 

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
Как да избегнем най-честите причини за провал при подобряването на потентността

Подобряването на мъжката сексуалната функция е свързана с редица фактори като: уголемяване на пениса (в дължина и обиколка), подобряване на...

Затвори