7 интересни факта за пениса, които вероятно не знаете

Тази публикация има 5 коментара

Пенисът е едно малко природно чудо. Повечето мъже се интересуват от него само като репродуктивен орган без да желаят да обогатят знанията си. Интересното е, че колкото повече се търси, толкова повече информация се намира. Вижте някои от най-любопитните факти, които може би не знаете за своя пенис.

Отделител на семенна течност – Всички знаем, че пенисът е отличен инструмент за изхвърляне на сперма там, където е поставен, но знаете ли, че той може да почиства преди еякулация? Проучвания показват, че главичката му притежава функцията да прочиства попаднали секрети и остатъчна семенна течност във вагината от предишни копулации.

Детектор на мозъчна активност – Няма човек, който да не е чувал, че при различните индивиди е развита в различна степен лявата или дясната половина на мозъка. Това определя дали ще сте левичар или десничар. Дали ще се занимавате с изобразително изкуство, математика, история или литература. Може да ви прозвучи странно, но в зависимост от това на коя страна сочи вашият пенис до известна степен се определя коя половина на мозъка ви е по-активна.

Конникът без глава – Може да прозвучи малко странно и стряскащо, но пенисът може да функционира отлично дори когато най-сензитивната част от него, а именно главата му е отстранена. Дори това да е следствие от нелеп инцидент или лекарска грешка, пенисът ще може да получава ерекция, да еякулира и да освобождава безпроблемно урина дори когато е “Конникът без глава“.

Еякулация без ерекция – Вашият пенис може да еякулира дори когато е в отпуснато състояние. Процесът на еякулация е свързан с тазовите мускули, а не с ерекцията както си мислят повечето мъже. Разбира се това може да стане много по-трудно и да отнеме по-дълго време, но в никакъв случай не е невъзможно.

Дълъг изстрел – Според утвърдения сексуален изследовател Алън Кинси, пенисът може да изхвърли семенна течност на разстояние до 2,4 метра.

Използвай го или го губиш – Малко мъже знаят, но ако не използват пениса си по предназначение, с времето той може да се свие до такава степен, че да стане едва забележим. Без редовна ерекция, тъканите губят своята еластичност, което може да доведе до намаляване на размера с до няколко сантиметра.

Вашият пенис всъщност е развит клитор – Всички зародиши започват като женски ембриони докато хромозомата Y не задейства процесите, които го превръщат в момче, а тогава клитора започва да се превръща постепенно в пенис.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

5 Коментара за "7 интересни факта за пениса, които вероятно не знаете"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Каракольо
Гост
Каракольо
3 години 6 месеца преди

Това го намирах за измислица, че ако не правиш дълго време секс и може да ти се смали. Скоро гледах по телевизията един специалист уролог, който обясняваше, че е напълно възможно 🙁

gopeto
Потребител
gopeto
3 години 6 месеца преди

Ами нормално пич. Като не го използваш започва да атрофира и да губи от обема си!

opiten
Потребител
opiten
3 години 6 месеца преди

Заради липсата на редовен полов живот (имам предвид не само секс а и мастурбация), гладката мускулатура и карвенозните тела могат да загубят част от своята еластичност и да доведат до влошаване на ерекцията. Това не означава обезателно мек пенис, а пенис който не достига максималният си потенциал! Това не съм го чел в учебниците по медицина а си е моя теория.
Но ето че, и специалистите я подкрепят 😉

Jimmy
Гост
Jimmy
3 години 5 месеца преди

Привет на всички! Започнах да правя упражнения за уголемяване на пениса от около месец, но не наблюдавам някаква промяна.
Може ли да ми каже някой с опит кога обикновено настъпва?
Комбинирам почти всички изброени в сайта упражнения като отделям по 30 минути в три дни от седмицата.

JPL
Потребител
JPL
3 години 5 месеца преди

Малко бързаш. Това е дълъг процес, иска време, постоянство и упоритост. Ако ги имаш резултатът ще е зашеметяващ. При всеки е различно. Аз забелязах промяна към средата на третия месец.
Идеално е отделяното време, задръж го така. Винаги загрявай члена преди да започнеш.
В нашата зала има един лаф: Мускули не се правят само с упражнения. Иска си и зоб! 😉

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Любопитно
Как влияе мастурбацията върху нивата на тестостерона?

Общ преглед Малко хора знаят, но мъжката мастурбация има едва доловим ефект върху нивата на тестостерона. Те са свързани пряко...

Затвори