Как се прави масаж на пениса

Тази публикация има 5 коментара

Ако попитате един мъж кой е правилният начин да се направи масаж на пениса, той би отговорили, че не съществува грешен.
Като изключим факта, че масажирането е изключително приятно, като страничен ефект може да се отбележи, че чрез него можете не само да изпитате удоволствие, но и да уголемите размера на своя пенис.

Защо да си правя пенис масаж?
Този вид масаж може да се окаже един от най успешните способи, за уголемяване на размера и подобряване на ерекцията. Той засилва циркулацията на кръв и стимулира тъканите към растеж и тяхната еластичност. Освен това пенис масажът ще ви помогне да се освободите от натрупания през деня стрес. Съществуват доказателства, че продължителното излагане на стрес от различно естество, може да окаже негативно влияние както на потентността, така и да доведе до смаляване на мъжкото достойнство.

Как да си направим масаж на пениса
Когато става дума за масажиране на пениса, трябва да знаете, че съществуват най-различни начини за изпълнение.

Масаж с вашата партньорка

Стъпка 1 – Накарайте я да извършва кръгови движения, като се стимулират зоните в долната част на корема, вътрешната част на бедрата и цялата полова област.
Стъпка 2 – Нека постави двете си ръце върху члена ви и с лек натиск да го издърпва от основата към главата.
Стъпка 3 – Щом достигне върха на главичката, трябва леко да я стисне като извършва кръгови движения по и обратно на часовниковата стрелка.
Стъпка 4 – Придвижване отново към основата и повтаряне на същите движения.

Самостоятелен пенис масаж ( ориенталски метод )
Въпреки, че пенис масажа направен от вашата партньорка може да бъде изключително приятен, то качественото масажиране имащо за цел уголемяване на пениса, изисква уединение и съсредоточаване върху процеса.

Стъпка 1 – Използвайте два от пръстите на ръката си като оказвате лек натиск върху перинеума. Това е областта между ануса и тестисите.
Стъпка 2 – Съберете палеца и показалеца в знак ОК и обгърнете главата на пениса като го издърпате надолу.
Стъпка 3 – Бавно издърпвайте от основата към главичката без да прилагате излишен натиск. В този случай можете да използвате лубрикант или някакъв вид олио.
Стъпка 4 – Повторете това движение 10 -15 пъти.
Стъпка 5 – Изпънете пениса в лява посока отново с 10 – 15 повторения.
Стъпка 6 – Издърпайте пениса си надолу с 10 – 15 повторения.
Стъпка 7 – Изпънете пениса си надясно със същия брой повторения.

Тези техники са едни от най-простите и в същото време водят класацията по ефективност, когато става въпрос за уголемяване на пениса. Изпълнението им отнема не повече от 15 минути на ден, като могат да се изпълняват почти навсякъде напълно дискретно, а ползите са повече от добри.

Peguru

Интереси: Медитация, Йога, УП (уголемяване на пенис) Стартирал: 14.2см - дължина; 13.1см - обиколка. Настоящ резултат: 20.2см - дължина; 15.3 - обиколка.

Още публикации от този автор

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

5 Коментара за "Как се прави масаж на пениса"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
КарлосКнотс
Потребител
КарлосКнотс
3 години 6 месеца преди

Кога трябва да се прави този масаж?
Колко пъти в седмицата? Мога ли всеки ден?
Трябва ли да загрея пениса си преди това и мога ли да го използвам за загрявка преди носенето на екстендера?

west coast
Потребител
west coast
3 години 6 месеца преди

Винаги когато поискаш. Аз масажирам членът си вместо загряване с топла кърпа, независимо дали ще правя упражнения или ще нося екстендер. Не отнема много време. Нужно ти е само настроение и малко уединение.

ирена
Гост
ирена
3 години 4 месеца преди

Относно големият пенис мисля, че не е проблем. Никога не съм лягала с някого в зависимост от големината на пениса. Но ако партньорът ми се притеснява с удоволствие бих му помогнала да се абстрахира от това неудобство, а и бих му помагала с масажите на неговия полов атрибут. Стига да има хубав секс ,при който и двамата да сме доволни .

Chervenaroza
Потребител
Chervenaroza
3 години 4 месеца преди

Един чувствен масаж за разпускане на тялото, включващ и гениталната област със сигурност ще е предпоставка за хубав секс 😉

Sunny
Потребител
Sunny
2 години 1 месец преди

Ако го направиш както трябва може да полудее от удоволствие. Освен това този тип масажи увеличават притока на кръв в пениса и могат да го направят изключително твърд и голям 🙂

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Пътеводител за уголемяване на пениса
Уголемяването на пениса идва с ясно поставените цели

Запитвали ли сте се някога как бихте постигнали каквито и да било резултати ако нямате ясно поставени цели? “Когато човек...

Затвори