Колко дълбока е женската вагина?

Тази публикация има 15 коментара

Очевидно това е място където се обръща особено внимание на мъжкото достойнство. Рядко се намира информация относно женската анатомия и в частност за вагината. Мъже, които я познават добре са в пъти по-добри любовници в сравнение с тези, които не обръщат внимание на това и още по лошото – не се интересуват от нуждите на партньорката до себе си. Нека започнем дискусията с две основни забележки:

* Забележка 1. Всяка жена е уникална сама по себе си. Това важи и за нейната вагина. Поради тази причина не можем да конкретизираме определен тип. Същото важи и за пениса при мъжете. Точно както всеки пенис е различен по дебелина, дължина, твърдост и усещане за проникване, така и всяка вагина има своите особености, разлики и способности да изпитва различен тип усещания.

* Забележка 2. Изненадващо е колко малко изследвания има в тази област и когато изобщо има такива, то броят на участничките не надвишава петдесет на възраст между 20 и 40 години. Поради тази причина стойностите са не съвсем точни и в повечето случаи са осреднени.

Колко голяма всъщност е женската вагина

Според изследване публикувано в “Британското списание по акушерство и гинекология“ през май 2005 година, включващо 50 жени се посочва, че средната дълбочина на женската вагина е между 7 и 13 сантиметра. На какво може да се дължи разликата в тези показатели? Като цяло тук се намесва уникалността на човешката анатомия и физиология. Също както при пениса, който в еректирало състояние може да промени размера си двойно, вагината може да се разтегне почти два пъти във възбудено състояние по време на полов акт. Това означава, че средният размер на максимално разширен вагинален канал може да достигне до 20 см.
В случай, че пенисът ви е над тези сантиметри, по време на секс, можете да опрете шийката на матката, което в повечето случаи причинява неприятно усещане за жената. Въпреки това както е споменавано не веднъж, по-големият пенис е за предпочитане, защото с него можете да достигнете до всяка точка на женската вагина, като доставяте максимална симулация и удоволствие. Нещо което при по-малките размери е трудно постижимо.

Когато става въпрос за ширина, то тук нещата също могат да бъдат разгледани в широк диапазон. В нормално състояние тя е между 2 и 3.5 сантиметра. Като при проникване някои вагини могат да достигнат разширяване в рамките на 11 сантиметра. Разбира се тук вече говорим за целенасочено разширяване, което не цели нормален полов акт.
Отново нека подчертаем, че човешкото тяло е уникално. Правилото важи за жените в пълна сила, предвид, че по време на родилен процес, разширяването може да достигне 15 см. До момента не е известен пенис с такъв размер, но ако приемем средния диаметър, то можем да заключим, че един по-дебел и голям пенис в повечето случаи е за предпочитане. Това дава на дамите чувство на плътност и максимално удовлетворение при проникване и полов акт.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

15 Коментара за "Колко дълбока е женската вагина?"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
nevena23
Гост
nevena23
3 години 6 месеца преди
Здравейте. Обръщам се към вас с един може би странен въпрос. Аз и приятелят ми се запознахме на скоро и вече искаме да правим секс. Аз съм на 23 и досега не съм го правила. До момента сексуалният ми живот се изразяваше в това да мастурбирам и да използвам малки секс играчки. Притеснителен е факта, че каквото и да правя не мога да побера нищо по-голямо от 10 сантиметра, а неговият член е около 19. Когато влезе по-навътре усещам болка и нещо като непреодолима стена все едно опира в някаква кост. Уплашена съм защото при натиск това води и до… Прочети още »
AnGi
Потребител
AnGi
3 години 6 месеца преди
Това, в което опира не е кост, а шийката на матката.Тя е изградена от мускули и е доста чувствителна на допир и натиск. След като я усещаш на десет сантиметра дълбочина, значи нещата би трябвало да са нормални.Това е малко под средното, но не би трябвало да е проблем. Като цяло влагалището може да се разтегне почти два пъти при възбуда и точно това го определя като потенциално, а не като реално пространство. През повечето време на покой вагината е стегната също както ануса и ако не е стимулирана достатъчно не променя своята дълбочина. На второ място трябва да се… Прочети още »
serena
Потребител
serena
3 години 6 месеца преди
Трудно е да се определи каква е точно дълбочината на вагината. Тук трябва да се имат предвид фактори като раждане, възраст, ген, раса и индивидуални различия. Събитията, които се случват по време на формиране на женското тяло причиняват различни промени. Ако се опитате да поставите дори и малка секс играчка във невъзбудено влагалище, ще установите, че това е почти невъзможно. На първо място тя няма да е достатъчно влажна, а при липсата на възбуда, влагалището ще е прекалено стегнато. Много хора не отчитат месечният цикъл като фактор. Това обаче е голяма грешка. По време на овулация например, вагината е доста… Прочети още »
Део
Гост
Део
3 години 6 месеца преди

Някой попадал ли е на момиче с широка вагина?
Членът ми е в средния диапазон като размер и до сега никога не съм усещал проблем (дори и с раждали).
Наскоро попаднах на доста широка мадама. Сексът е горе долу добър, но усещането при проникване не е особено силно.

Попай
Потребител
Попай
3 години 6 месеца преди

Моята е с по-широка вагина. Любовната игра е от изключително значение при мен. Ако успея да я възбудя, вагината й става стегната и нещата се получават страхотно. В противен случай остава широка, а слабото усещане кара понякога пениса ми да спада. За това работя по въпроса с уголемяването. Определено нещата вървят в правилна посока.

opiten
Потребител
opiten
3 години 6 месеца преди

Дори и да е с голяма вагина, може да ти стиска члена и да го държи стегнат, ако има контрол над вагиналните си мускули. Тук на помощ идва упражнението Кегел. Предложете на момичетата ви да го изпълняват!

Попай
Потребител
Попай
3 години 6 месеца преди

Не съм сигурен, че ще приеме идеята да изпълнява някакви упражнения.

Svetlana89
Потребител
Svetlana89
3 години 6 месеца преди

Ако знае какво е положението и отказва да упражнява вагината си с Кегел, ще бъде доста егоистично от нейна страна. Особено ако и ти полагаш усилия. Предполагам, че повечето хора ще се съгласят с мен.
Това ще направи секса по-добър и за двамата.
Същото е някой с тегло 150 килограма да не си направи труда да отслабне, защото партньорът му го обича така или иначе.

Павлина
Гост
Павлина
3 години 6 месеца преди
Мисля че тук е мястото и момента да споделя своята кратка история. От няколко години се появиха затруднения в сексуалния ни живот. След второто ми раждане аз и съпругът ми започнахме да изпитваме трудности при полов кат. Случи се точно като в случая на Попай. Усещането при проникване отслабна значително, а това може би доведе и до все по-честа загуба на ерекция при мъжа ми. Крачката направи той, защото реши, че проблемът е в него! Започна програма вимакс и упражнения. Заинтересувах се от темата и открих, че женската вагина в много отношения прилича на мъжкия пенис. Открих също така въпросния… Прочети още »
Chervenaroza
Потребител
Chervenaroza
3 години 6 месеца преди
Написаното от теб ме накара да се позамисля и поразровя малко. 🙂 Ето какво намерих: Функция на еректилната тъкан Еректилната тъкан изпълнява изключително важна роля и при двата пола. При мъжете тя позволява постигането на качествена ерекция и е от основно значение за нейното запазване. При жените има отношение към сексуалната възбуда и създаването на потомство. Еректилната тъкан е изградена от многобройни съдови пространства, които се пълнят с кръв по време на възбуда и сексуална стимулация. В пениса тя изгражда кавернозните тела, а при жените се намира в клитора и във вестибюлните крушки (Bulb of vestibule). https://en.wikipedia.org/wiki/Bulb_of_vestibule При мъжете това… Прочети още »
Таразан1
Гост
Таразан1
3 години 6 месеца преди

Чудя се колко мъже биха решили да останат с една жена, която има голяма вагина. До толкова голяма, че нито упражнения нито операции биха я оправили.
Имам предвид ако е широка и не усещате почти нищо когато сте вътре в нея.
Ако се обичате и си пасвате във всяко друго отношение и все още ви възбужда.
Ще приемете ли да изкарате остатъка от живота си с тази несъвместимост или бихте се разделили и потърсили друга?

motorista
Потребител
motorista
3 години 6 месеца преди

Ако се обичаме и все още ме възбужда, ще остана с нея. Сексът не е само вагинално проникване!
Има много начини да водите съвместен полов живот (орален секс, анален секс, взаимна мастурбация).

AnGi
Потребител
AnGi
3 години 6 месеца преди

Ти си много зле! Твърдиш, че я обичаш, а имаш задни мисли заради пишката си?

Metalteam
Автор
3 години 6 месеца преди

Изключително смахнат въпрос! Таразан1 сериозно се надявам, че това чисто хипотетично ти се е появило в главата. Колко голяма е тази вагина? Някаква пещера със скрити пиратски съкровища в нея?
Сега сериозно. Ако един мъж намери жена, с която да си пасва във всяко отношение, защо трябва да се занимава с нещо незначително като нейните дамски части? Виж какво ти е написал motorista.
Моето мнение е, че някои от нас виждат в размера на женската вагина отражение на собствената си несигурност… и това, че са неуверени!
Започвай да тренираш пениса си и се наслаждавай на невероятната жена, която си открил!

сатурн36
Гост
сатурн36
3 години 6 месеца преди
Един мъж, който се оплаква от голямата вагина на партньорката си или от размера на своя член до голяма степен е несигурен или твърде мързелив за уголеми размера си. Една жена, която се оплаква от размера на пениса на партньора си, не е напълно удовлетворена от връзката и вероятно си търси още един повод за да се измъкне. Също ако една жена се оплаква от голямата си вагина е твърде мързелива да отделя време за упражнения. Жена ми е с голяма вагина и какво от това? Тя знае, че обожавам путката й, каквато е. Тренирайки пениса си, коригирам „празнините“ (физическите… Прочети още »
wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Любопитно
Безпокойството от притежанието на малък пенис – това е реалност и резултатите могат да бъдат опустошителни

Силното безпокойство от притежанието на малък пенис е факт, който се наблюдава при голяма част от представителите на силния пол...

Затвори