Как да избегнем най-честите причини за провал при подобряването на потентността

Тази публикация има 4 коментара

Подобряването на мъжката сексуалната функция е свързана с редица фактори като: уголемяване на пениса (в дължина и обиколка), подобряване на ерекцията и контрола над еякулацията, а също и издръжливостта по време на полов акт. Ако някога сте имали проблем с постигането на някоя от тези цели, най-вероятно не сте били достатъчно последователни в действията си.

Ето и петте компонента, които гарантират успешно постигане на поставените от вас цели.

Време + Техника + Интензивност + Честота + Последователност = Успех

Време – Това е процес, който не се случва изведнъж за една нощ или седмица. Няма магически метод, при който това да се получи незабавно и от само себе си. Някои програми дават наистина по-бързи и осезаеми резултати в сравнение с други, но ако липсва постоянство дори и при тях, резултатите могат да бъдат временни.

Техника – Както при всичко друго, тук техниката е на първо място. Правилното изпълнение е от решаващо значение за ефективността и ефикасността. Ако нямате точен подход, е възможно да не постигнете желаната цел и в най-лошия случай можете да се нараните.

Интензивност – Това е част от техниката, която има пряко отношение върху търсените резултати. Мислете  все едно правите фитнес тренировки. Ако изпълнявате едно и също упражнение с  еднаква тежест, няма как да очаквате промяна и развитие. Същото важи и за тренировките, целящи уголемяване на пениса и подобряване на сексуалната функция. Правилното им изпълнение и комбинацията между уреди, упражнения и добавки е ключът към успеха.

Честота – Всяка една промяна изисква определен режим на повтаряемост. Към който и спорт да се насочите, трябва да знаете, че каквото да правите, ако е само веднъж седмично, няма да има развитие и прогрес. Поддържането на форма, е пряко свързано с постоянството и мотивацията, която влагате.

Постоянството е ключът към успеха!
Всички мъже, решени да се отдадат на идеята за подобряване на потентността ще се съгласят с това твърдение. Те знаят, че добрите резултати идват когато вложат всичко от себе си без да прекъсват програмата, която са започнали. Разбира се не е проблем ако поради една или друга причина пропуснете веднъж или два пъти тренировка. Въпросът е да не се превръща в тенденция и да не правите паузи повече от три дни. Ако липсва постоянство е много вероятно да изгубите и част от постигнатите резултати. Ето защо е толкова важно когато започнете с каквато и да е програма да спазвате определена схема, която да доведе до рутина.

Как да запазим последователността
Ако имате проблем с последователното следване на целите си, можете да опитате със следните съвети:

Създайте си график – Точно както при всички останали дейности от ежедневието ви, тази също се нуждае от планиране. Когато си определите час през деня или вечерта не правете нищо друго освен да се отдадете изцяло на идеята.

Отделете необходимото време – Планирайте времето, през което ще изпълнявате програмата. Това може да бъде сутрин или вечер. Може да бъде непосредствено след ставане или  преди лягане. Определете колко време ви е необходимо  и просо си навийте часовника малко по-рано.

Бъдете отворени – Може да ви прозвучи странно, но в повечето случаи мъжете търсят подкрепата на половинката си. Те споделят това, което правят и заедно отчитат постигнатите резултати и настъпилите промени. Не бъдете изключение ако това е възможно. Подкрепата винаги дава допълнителна мотивация, а най-често е гаранция за успех.

Не пропускайте тренировка – Не позволявайте пропуските ви да се превърнат в постоянен навик. Не забравяйте, че ако видите резултат не бива да се успокоявате. Това е често срещана грешка. Бъдете редовни и стриктни при изпълнението на която и да е програма за подобряване на потентността.

 

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

4 Коментара за "Как да избегнем най-честите причини за провал при подобряването на потентността"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
грингопича
Гост
грингопича
3 години 6 месеца преди

Ще ми е трудно да кажа на гаджето си, че съм си купил екстендер и хапчета и си уголемявам члена. Ние сме от скоро заедно и идея си нямам как би реагирала?

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
5 съвета за подобряване на сексуалната издръжливост

Ето няколко лесни трика с които да удължите преживяването в леглото и да се представите на ниво пред своята половинка:...

Затвори