Защо кардио упражненията трябва да са част от подобряването на потентността

Тази публикация има 2 коментара

В този сайт вероятно сте открили всякакъв вид информация за подобряването на мъжката сексуална функция. Съществуват десетки статии относно тренировките, упражненията, добавките, уредите и всичко, което ви е необходимо да подобрите потентността си. Въпреки това, има нещо, споменавано изключително рядко, а именно кардио упражненията.

Ако целите уголемяване на пениса и подобряване на сексуалната функция тези упражнения ще ви бъдат от изключителна полза. И ако търсите по-голяма издръжливост в леглото, задължително трябва да са част от вашите тренировки.
Здравата ерекция зависи основно от притока на кръв към пениса. Добавянето на аеробни упражнения ще подобри здравето на сърдечносъдовата система, която има основно отношение към ерекцията. Чрез увеличаване притока на кръв вие можете да:

  • Заздравите кръвоносните съдове на микро ниво, което прави уголемяването на пениса по-ефективно, а резултатите сравнително по-бързи.
  • Намаляване на телесните мазнини в областта на корема ще накара пениса ви да изглежда по-голям.
  • Чрез по-голям приток на кърв, ще заздравите ерекцията си.
  • Ще повишите сексуалната си издръжливост по време на полов акт.
  • Чрез кардио упражненията дори можете да намалите чувствителността на пениса си, а това и проблемите с преждевременната еякулация.
  • Вече няма да оставате без дъх в най-важния момент, когато партньорката ви е близо до оргазъм и ще можете спокойно да се съсредоточите върху удоволствието.

С каква продължителност трябва да се изпълняват кардио упражненията?
Тридесет минути на ден не само може да подобри сексуалната ви функция, но да се отрази благоприятно на физическото ви здраве. Упражненията не трябва да са сложни. Един джогинк, лек крос или колоездене са напълно достатъчни.
Следете периодично сърдечния си ритъм. Можете да го измервате по най-обикновен начин чрез поставяне на пръстите върху лявата си китка и да отброявате броя удари на сърцето в минута. Обикновено максимумът е между 65 и 85 удара в минута. В таблицата по-долу можете да определите какъв е максимумът към, който трябва да се стремите. Цифрите са в средни стойности и можете да ги използвате само като обща насока.

възраст                   цел                     приблизителен максимум

20 години   100-170 удара в минута      200 удара в минута
30 години   95-162 удара в минута         190 удара в минута
40 години   93-157 удара в минута         185 удара в минута
50 години   85-145 удара в минута        170 удара в минута
55 години   83-140 удара в минута       165 удара в минута
60 години   80-136 удара в минута       160 удара в минута
65години   78-132 удара в минута        155 удара в минута
80 години   75-128 удара в минута       150 удара в минута

Важна забележка: Хора имащи сърдечни проблеми или такива, които приемат лекарства за понижаване на кръвното налягане, винаги преди да решат да изпълняват кардио упражнения, да се консултират с личния си лекар.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

2 Коментара за "Защо кардио упражненията трябва да са част от подобряването на потентността"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Venera
Потребител
Venera
3 години 6 месеца преди

За съжаление много мъже с напредването на възрастта започват да се занемаряват! Цигари, алкохол, мазни храни, липса на движение (с колата до отсреща), а спортът за някои е нещо, което го дават само по телевизията.
Влошената сексуална функция е най-безобидния резултат от такъв начин на живот!

monsterbu
Автор
3 години 6 месеца преди

Съгласен съм със теб! Наблюдавам приятели с които тренирахме заедно, поддържаха добър външен вид, имаха добро самочувствие. С годинките започнаха да се променят. При част от тях нещата тръгнаха надолу след като се задомиха 🙁
Сега са станали по сто кила, с виснали кореми и способни да ме бият само на маса!

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Бодибилдинг
Ето какво се случва с вашето тяло ако спрете интензивните тренировки

Случвало ли ви се е точно когато постигнете някакъв резултат във фитнеса, поради някаква причина да се наложи да прекратите...

Затвори