Уголемяването на пениса идва с ясно поставените цели

Тази публикация има 3 коментара

Запитвали ли сте се някога как бихте постигнали каквито и да било резултати ако нямате ясно поставени цели?

“Когато човек не знае къде отива, как би могъл да знае къде ще стигне?“ Тази римска поговорка е валидна за всеки един аспект от човешкия живот. Без конкретна цел, не бихте могли да очаквате каквото и да било. Целта винаги е била движещия и мотивиращ фактор. Питате се защо трябва да си поставяте изобщо някаква цел? С какво би ви помогнала? Отговорът на тези въпроси ще ви помогне да останете фокусирани върху това, което правите и да запазите своята мотивация до постигане на желания резултат.

Определете своята мотивация
Може би вече сте наясно, но все пак не спирате да си задавате въпроса какво да правите и защо искате да уголемите пениса си? Дали е провокирано от разочарования в сексуалния живот или това е желанието на половинката до вас? Дали е въпрос на лично его? Какъвто и да е отговора, трябва да знаете, че всичко е въпрос на мотивация и се определя от начина, по който мислите. Каквото и да предприемете, на първо място трябва да сте уверени в себе си и да не позволявате на нищо да ви обезкуражи.

Силното желание е задължително
За да можете да превърнете вашите цели в реалност, на първо място трябва да имате силно желание за това. Какво ще помогне да го имате ли? Може да ви прозвучи прозаично, но отговорът се крие в медитацията и осъзнаването на желанията. Представете си дълбокото чувство на удовлетворение от постигането на поставената цел. Спомнете си начина, по който сте мислили преди да започнете и начина, по който мислите сега. Как се чувствате след като сте променили размера на своя пенис? Това задоволство не ви ли дава увереност и желание да продължите? Самата медитация е част от процеса на мислене и възприемане на реалността, а чрез нея вие ще останете фокусирани върху крайната си цел.

Сравняването с други мъже, които вървят по вашия път също е част от мотивацията. Следенето на техните резултати може да ви покаже както предимствата, така и грешките. Когато се почувствате обезкуражени се опитайте да си спомните момента, в който сте имали най-силно желание да уголемите размера на пениса си. Това е есенцията на мотивацията, а позитивния начин на мислене би довел само до успех.

Водете си записки за постигнатите цели
Не гледайте на целта си като нещо крайно и не я поставяйте в рамки, срокове и време. В края на краищата процесът на уголемяване е възможно да продължи по-дълго от очакваното. Точно за това е необходимо да си водите записки с постигнатите резултати. Когато нещата са написани, връщайки се към тях, отново ще ангажирате ума си и ще можете да реорганизирате начина, по който действате. Записването на положителните и отрицателните моменти ще ви накара да извадите есенцията на пътя по, който вървите и да променяте нещата при всеки неуспех. Така с времето ще научите какво е най-правилното за вас, ще изчистите негативизма, ще избягвате бъдещи грешки и загуба на време.

Поставяйте си краткосрочни цели
Всяко начало започва с големи надежди за бъдещето. Всеки, който се е интересувал от уголемяване на пениса е чувал за невероятните резултати, които много мъже са постигнали. Това е така, но не знаете те как са започнали. За да избегнете бъдещо разочарование е необходимо да си поставяте малки цели за кратки периоди. Така с времето ще осъзнаете, че постигнатият резултат е повече от добър. Всяка една малка крачка може да ви доведе до големия успех. Не е необходимо да бързате защото големите очаквания в един момент могат да доведат до разочарование и загуба на мотивация. Отчитайте всеки милиметър и се борете да добавите още един. В даден момент ще осъзнаете, че сте постигнали повече отколкото сте очаквали.

Начин на измерване
Редовното измерване на резултатите е от съществено значение. Има два основни вида демотивиращи грешки, които често се допускат. Първата е в ежедневното мерене след всяка тренировка, другата е твърде рядкото измерване. Твърде честото измерване може да ви обезсърчи. В този случай е добре да знаете, че процесите на уголемяване не се случват за една нощ или седмица. В другата крайност са тези, които не са били особено постоянни и са направили първото измерване след няколко месеца, а след като не са установили резултат веднага са прекратили с програмата за уголемяване.
Представяте ли си човек на диета, който иска да отслабне, но не се старае. След шест месеца вероятно ще види, че не е свалил и килограм. Нещата са аналогични. Препоръката когато започнете с програма за уголемяване на пениса е резултатите да се измерват веднъж седмично или два пъти в месеца. Така и най-малкият напредък ще ви накара да продължите.

Поставете си реални цели
Въпреки ясно поставените цели и мотивацията, която имат много от нас, често се среща факта те да остават недостижими. Причината за това се крие в прекалено големите очаквания и непознаването на материята. Започвайки с каквато и да е програма за уголемяване на пениса, вие трябва да сте наясно какво можете да очаквате и до каква степен пенисът ви е в състояние да бъде променен. В стремежа си да уголемите своя размер трябва да отчетете и фактори като стрес, семейно положение, психологическа нагласа и мотивация. Винаги по време на този процес могат да възникнат причини, които да ви откажат, но определяйки реално целта си обикновено те остават на заден план. Питате се дали всичко това си струва? Отговорът е само един! Когато получите това, към което се стремите ще си отговорите сами.

 

Peguru

Интереси: Медитация, Йога, УП (уголемяване на пенис) Стартирал: 14.2см - дължина; 13.1см - обиколка. Настоящ резултат: 20.2см - дължина; 15.3 - обиколка.

Още публикации от този автор

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

3 Коментара за "Уголемяването на пениса идва с ясно поставените цели"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Живо
Гост
Живо
3 години 5 месеца преди

Някой с повечко опит би ли ми казал как е правилно да се измерва пениса? Дължината отдолу или отгоре се мери защото има разлика? Как се мери обиколката защото и при е така.

monsterbu
Автор
3 години 5 месеца преди

Погледни тук http://blogzdrave.com/?p=6531 Описано е подробно.

magisster
Гост
magisster
3 години 4 месеца преди

Добре изглеждащо мускулесто тяло и „голям пакет“, плюс почерпка коктейл от бара и малко сладки приказки и си ляга с теб!
Доказана система от плажа през миналото лято. Направих осем бройки за сезона!
Ясно поставената ми цел е тази година да повторя 😉

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Пътеводител за уголемяване на пениса
Бързо уголемяване на пениса – какво трябва да знае всеки мъж

Бързо и лесно уголемяване на пениса... Това е просто мечта Нека се опитам да позная. Мечтаете да откриете вълшебната формула,...

Затвори