Бързо уголемяване на пениса – какво трябва да знае всеки мъж

Тази публикация има 9 коментара

Бързо и лесно уголемяване на пениса… Това е просто мечта

Нека се опитам да позная. Мечтаете да откриете вълшебната формула, чрез която ще успеете да уголемите пениса си за една нощ. Надявате се, че добавките и различните програми могат да променят размера му за няколко седмици? Да искаме подобни продукти да съществуват. Ако трябва да сме честни всички мъже мечтаем за това. Истината е, че уголемяването на пениса е възможно, но за целта е необходимо да отделите известно време и желание. Чували сме, че хубавите неща изискват време. Така, че ако тайно се надявате да откриете вълшебната формула за бързо уголемяване може би ще останете малко разочаровани. В интернет ще откриете мнения и статии писани от различни мъже, с положителни резултати и успех, но ако сте обърнали внимание, би трябвало да сте наясно, че това изисква силна мотивация, време, упоритост и отдаденост в продължение на месеци.

Уголемяването на пениса отнема време
Всичко в живота отнема време и търпение, а уголемяването на вашият пенис не прави изключение от това правило. Много от нас стартират с различни програми и тренировки, с които не са съвсем наясно и след първия неуспех просто се отказват. Опитайте да намерите спортист, моделирал своето тяло за няколко месеца. Не вярвам да успеете. Всеки би ви отговорил, че е вложил голяма част от живота си за постигането на определена цел.

Уголемяването на пениса е един вид тест на волята и мотивацията на един мъж да промени нещо в себе си. Ако искате да имате добри резултати, трябва да бъдете напълно всеотдайни. Това важи за всеки един аспект от съзнателния ви живот и особено когато става въпрос за уголемяването на мъжкото достойнство.

Истината за уголемяването на пениса
Искате да уголемите размера на члена си по естествен начин? Има три основни метода: Натурални програми за уголемяване, тренировки включващи различни по вид упражнения и уреди. Разбира се съществуват и различни комбинации от трите. Точно както във фитнеса, първите няколко седмици ще бъдете заредени с максимален ентусиазъм още при появата дори на милиметри растеж. Точно тази мотивация е от ключово значение за бъдещите ви успехи.

Истинското предизвикателство е обаче когато я запазите дори в трудните месеци през които резултатите са почти незабележими и сте изпаднали в така наречената фаза плато или фаза на застой. Тук вече нещата зависят само от вас. Избирайки правилната тренировка, бихте могли да дадете ход на ново развитие и прогрес. Опита на всички успели мъже по този начин показва, че всичко се крие във времето и постоянството, което можете да отделите за каузата.

Тренировките за уголемяване са особено ефективни, когато се изпълняват по правилния начин. За да запазите мотивацията може да си водите дневник с постигнатото през седмицата. В този случай всеки един милиметър е от значение, защото не е важно колко бързо постигате резултат, а той да е налице. Така или иначе времето ще мине без значение дали правите нещо по въпроса. Запознатите с материята знаят, че дори и малките резултати с времето се натрупват и в крайна сметка постоянството се възнаграждава с успех.

Изпитанието има за цел да спечелите
Намирането на мотивация в случая зависи изцяло от вас. Обикновено пенис екстендерите са предпочитани заради това, че могат да се носят свободно без да се налага да използвате ръцете си, което би ви помогнало да удължите времето на разтежение и от там да получите по-добри и бързи резултати.

Някои мъже предпочитат тренировките защото те дават възможност за промяна на упражненията и съставянето на различни програми, имащи отношение както за удължаването, така и за удебеляването на пениса. За тях отделеното време не е от особено значение, а мотивацията идва от добрите резултати. Най-важното е да останете фокусирани и достатъчно мотивирани за периода, през който трае процеса. Дори да ви се струва, че всичко отнема много време, а резултатите не са това, което сте очаквали, в никакъв случай не бива да се отказвате.

Тези от нас постигнали успех смятат това за една от най-успешните мотивационни формули. В някои случаи се налага да отделите повече от очакваното, но видите ли първите резултати, ще разберете че сте на правилния път, водещ до желания успех.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

9 Коментара за "Бързо уголемяване на пениса – какво трябва да знае всеки мъж"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Васко Михайлов
Гост
Васко Михайлов
3 години 5 месеца преди

Здравейте момчета, аз съм нов тук и от скоро чета коментарите в сайта. Те успяха да ме мотивират да започна тренировките за пенис. Мислех си, че ще е готино да има споделени истории за това как и защо вашата жена или гадже ви мотивира да продължите с уголемяването 🙂

west coast
Потребител
west coast
3 години 5 месеца преди
Нужна ми бе седмица, след като открих този сайт да започна да тренирам пениса си. Правя го тайно без гаджето ми да знае. Преди около месец се обърна към него с „Големият“! Никога преди дори не е го е коментирала. Това ме вдъхнови много силно! Също така наскоро докато го правихме в „кучешката“, поиска да сменим позата защото изпитвала неудобство. Никога не се бе случвало преди! Това също ме вдъхнови силно и ме накара да се замисля, че трябва да поработя и върху техниката си. Може би съм достигнал до точки в нея, до които не съм достигал преди. Предполагам,… Прочети още »
Massmaster
Потребител
Massmaster
3 години 5 месеца преди

Казва, че ми е станал по-голям и знае, че го тренирам, но няма нищо против. На мнението е, че както те искат да изглеждат добре и правят различни процедури, диети и тренировки, така и ние мъжете имаме това право.
Тя е много широко скроена и осъзната, и е наясно, че мъжката увереност тръгва от спялата!

Натали
Автор
3 години 5 месеца преди

Интересна идея… Ще следя с интерес! Любопитно ми е какво мислят момичетата ви по въпроса 🙂

gi4o92
Гост
gi4o92
3 години 5 месеца преди

„Не ти е чак толкова голям“ – така ми каза моята любов

opiten
Потребител
opiten
3 години 5 месеца преди

Мисля, че твоята любов казва това по-скоро като част от женска тактика за контрол. Например имах гадже преди години, което си позволяваше от време на време да ми споменава, че не изглеждам добре. Не ме притесняваше изобщо. Тя правеше такива коментари обикновено след като някоя от нейните приятелки флиртуваше с мен 😉

Ангел
Гост
Ангел
3 години 4 месеца преди
Как ме мотивира ли? Винаги като се събере вкъщи с нейните приятелки след няколко питиета и свалени задръжки като на шега се споменава Гошо! Гошо е гаджето на една от тях. Няма нито фасон нито мангизи обаче има голям инструмент! Винаги когато става дума за него виждам пламъкът в очите им (включително и на моята госпожа) и мога да си представя какво се върти в главите им! Това ме мотивира да поддържам пениса си във форма и да се стремя да го направя по-голям. Кой каквото и да ми говори не й ли даваш това от което има нужда, рано… Прочети още »
Един
Гост
Един
3 години 4 месеца преди

Женени сме от 11 години. Имам изработена система от упражнения и добавки от малко по-дълго време. Редовно ми казва, че ми е голям, твърд и красив. Предполагам и за да гали егото ми. Тя е изключително сексуална личност и го правим поне три пъти седмично. Да си призная понякога ми идва в повече, но трябва да изпълнявам съпружеските си „задължения“. Вече съм на възраст и вярвам, че благодарение на системата ми не е нужно да взимам вигара за да съм в добра кондиция.

North star
Гост
North star
3 години 4 месеца преди
Причината да съм тук е, че имам еректилна дисфункция, заради диабет! През последните няколко години загубих от своя размер, вероятно заради невъзможността да постигам пълна ерекция? Жена ми разбира се е наясно с това, но не казваше нищо по въпроса. (Обичам я)! Нещата в леглото често не се получаваха и затова открих този сайт! От месец започнах система упражнения с прием на билкови таблетки и вече виждам някои добри признаци в отпуснато състояние в неговата обиколка! Жена ми и аз сме добри приятели и тя знае за това което правя! Не бе много сигурна, че работи но ме подкрепи! Само… Прочети още »
wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Пътеводител за уголемяване на пениса
Загрейте пениса си преди тренировки

Заявката е най-важната част от всяка рутинна тренировка за уголемяване на пениса. Тя прави изпълнението на упражненията безопасни и би...

Затвори