Безпокойството от притежанието на малък пенис – това е реалност и резултатите могат да бъдат опустошителни

Тази публикация има 4 коментара

Силното безпокойство от притежанието на малък пенис е факт, който се наблюдава при голяма част от представителите на силния пол и е напълно реално състояние. По ирония на съдбата повечето от тях дори имат размер около средния, но поради една или друга причина смятат, че са под тази граница. Когато мисълта обсеби съзнанието, резултатите могат да бъдат опустошителни както в личен, така и в социален план. В такива моменти мъжете са толкова загрижени за размера на своя пенис, че това може да доведе до редица проблеми и не рядко да причини тежък психологически стрес.

Скорошно проучване проведено в Англиския Университет по Урология, се споменава, че е изградена програма, в която да бъдат включвани мъже имащи малък пенис и чрез определени техники да им бъде помогнато да се върнат към нормалното си ежедневните и да извършват задълженията си.
В проучването участвали 28 мъже, като сред тях имало както хетеро, така и хомосексуални представители. След измерване на размера на всички, се стига до заключението, че по-голямата част от тях спадат към средната категория. Като допълнение се отбелязва, че всички са имали сексуален живот, брой полови актове, честота на контактите. Сред тях е имало и такива, които не винаги са изпитвали силно притеснение относно размера на мъжкия си атрибут.

Въпреки, че общо разгледано участниците в изследването не са имали реални причини за тревожност, след кратка анкета става ясно, че те не приемат себе си по нормален начин. За целта им е назначавана среща със специалисти, с чиято помощ да се върнат към нормално психологическо състояние и да преодолеят излишното притеснение, страх и тревожност. Както е известно последните три фактора, имат пряко отношение върху психиката и поведението на един мъж, когато става въпрос за воденето на сексуален живот и социално общуване. За щастие освен терапията съществуват и различни програми, уреди и методи за уголемяване на пениса, чрез, които не само може да се промени размера, но и да се преодолее стреса, като по този начин всеки би придобил самочувствието, от което има нужда.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

4 Коментара за "Безпокойството от притежанието на малък пенис – това е реалност и резултатите могат да бъдат опустошителни"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
заинтересован
Гост
заинтересован
3 години 5 месеца преди

Възможно ли е стресът и притеснението да накарат пениса да се свие? Могат ли да се отразят и на нормалната ерекция?

Venera
Потребител
Venera
3 години 5 месеца преди

Да, стресът влияе на цялото тяло включително и върху поведението на мъжкия пенис.

Konstantin
Потребител
Konstantin
3 години 5 месеца преди

Съгласен съм! Мозъкът изпраща сигнали, с които контролира гладката мускулатура, която е отговорна за ерекцията и промяната на размера. Ако на лице е емоционално състояние, смущаващо въпросните сигнали пенисът може да не достигне максималният си потенциал.

VecTor
Потребител
VecTor
3 години 5 месеца преди

Когато си стресиран се активизира симпатиковата нервна система (тя отговаря за „борба или бягство“). Напълно естествена реакция за самосъхранение. Благодарение на нея хората са оцелели през годините на еволюция и развитие.
За получаването на ерекция е нужно да се активира парасимпатиковата нервна система (отговорна за разпускането и релакса).
Прехода не може да се случи веднага а постепенно. Най-подходящото решение за целта е любовната игра преди самия полов акт!

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Любопитно
5 причини да спите без бельо

Неотдавнашно проучване показва че едва 12% от американците спят без бельо. Оказва се, че хората не знаят колко по-приятно е...

Затвори