5 съвета за подобряване на сексуалната издръжливост

Тази публикация има един коментар

Ето няколко лесни трика с които да удължите преживяването в леглото и да се представите на ниво пред своята половинка:

1. Използвайте презерватив и лубрикант
В изследване публикувано в списание по сексуална медицина се посочва, че мъжете, употребяващи лубрикант и презерватив по време на полов акт могат значително да увеличат продължителността на половия акт. Не бива да се забравя, че е необходимо да използвате лубриканти на водна основа за да избегнете повреда на презерватива и съмненията за последиците от това.

2. Съсредоточете се върху начина си на дишане
Понякога прекаленото вълнение кара мъжа да учести своето дишане, което често води съкращаване на времето до еякулация. Обърнете внимание на това следващия път, когато правите секс и опитайте да направите няколко бавни и дълбоки вдишвания. Целта е да изчистите съзнанието си от натрупаното напрежение. Съвсем скоро ще установите, че нещата лесно могат да бъдат контролирани, а продължителността на половия акт да бъде удължена.

3. Наблегнете на техниката Старт-Стоп
Това упражнение са възможно най-добрия вариант за контрол над момента, от който няма връщане назад. С овладяването на техниката бихте могли да имате пълен контрол над еякулацията и половия акт да продължи достатъчно. Тя има пряко отношение към поведението на мозъка, когато става въпрос за подобряване на сексуалната издръжливост.

4. Определете какво е сексуална издръжливост
Различни статистики сочат, че половият акт трае между 3 и 13 минути, което средно прави 4 минути и 30 секунди. Имайте предвид, че в тези рамки не се включва времето на любовната игра. Ако сте малко по-бърз, и не успявате да задържите еякулацията си, то тя е подходяща за вас. Обикновено сексуалната издръжливост на мъжа се обвързва с времето необходимо за достигане на оргазъм от неговата партньорка.

5. Говорете със специалист
Сексуалната издръжливост не се обуславя само от физически фактори. Тук могат да се намесят стрес, повишена тревожност или страх от провал. Това може да доведе до преждевременна и нежелана еякулация, която в много случаи е неконтролируема. Разговорът със специалист в подобни моменти дава резултати, за преодоляването на проблема и връща мъжете към нормалния им сексуален ритъм.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

1 Коментар за "5 съвета за подобряване на сексуалната издръжливост"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Scarface
Потребител
Scarface
3 години 5 месеца преди

Сексуалната издръжливост е пряко свързана с начина ни на живот. Не може да си с наднормени килограми, да пиеш или пушиш, да не можеш да изкачиш десет стъпала без да се задъхаш и да искаш да я скъсваш от любов.

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
Множествен оргазъм при мъжете. Възможен ли е?

Винаги се е смятало, че множествените оргазми са възможни само при жените. Въпреки това схващане, последни проучвания показват, че все...

Затвори