Пенисът е мускул!

Тази публикация има 9 коментара

Съмнявате се в това? Помислете отново.
Като всеки мъж в даден момент от живота, си зададох въпроса дали е възможно да уголемя размера на своя пенис. Това, което установих е, че някои от нас мислят по въпроса повече от други. Самият аз съм любопитен по природа и съм се чудил дали не мога да променя това, което притежавам. Разбира се не мина много време и започнах да събирам всякаква информация по въпроса. Направих консултация и с уролог, който бе категоричен, че пенисът не е мускул и не подлежи на каквато и да била промяна. Подобно на много други объркани мъже, приех становището за факт и известно време се примирих с тази мисъл.

Истината
В крайна сметка въпросния лекар се оказа толкова безполезен и некомпетентен, че дори не знам с какво бих сравнил мнението и професионализма му. Напълно реален се оказа, факта, че размера на пениса може да бъде променен. Чрез подходящите тренировки, това е напълно реално. Започнах да се интересувам от въпроси като: “Мога ли чрез стречинг да променя тъканите? Възможно ли е да създам допълнителни клетки, чрез които да постигна уголемяване? Променя ли се съединителната тъкан, обгръщаща кавернозните тела и основно, кои тренировки са най-подходящи за тази цел?

Пенисът е деликатна материя
Той изпълнява много сложна и деликатна функция. Пенисът преминава от напълно отпуснато състояние до пълна ерекция. Трябва да контролира изтичането на урина, да носи удоволствие, както на неговия притежател, така и на половинката му. Необходимо е да освобождава спермата, за да предаде гените и да продължи поколението. Той е съставен от няколко различни тъкани, отговорни за правилното му функциониране и ако само една от тях не изпълнява своята функция, ще са налице проблеми.

Тренировките за уголемяване на пениса са здравословни
Питате се какво точно означава това и как те биха били полезни без да ви навредят по някакъв начин? Като цяло не са нужни доказателства. Всички мъже, изпълняващи подходящите тренировки са доволни от постигнатите резултати, а това е ясна индикация за положителния ефект. Практиката показва, че за по-малко от една година бихте могли да заздравите ерекцията и да уголемите мъжествеността си с до няколко сантиметра и всичко това благодарение на третирането на тъканите, изграждащи вашия пенис. Науката е загадъчно нещо и фактите, които открих за устройството и функцията на пениса наистина бяха нещо ново за мен.

Половината пенис е изграден от гладка мускулатура

Бях доста учуден когато разбрах, че всъщност пенисът е мускул. Не като тези, от които са изградени бицепсите, но все пак мускул. По-точно около 50% от него е изграден от така наречената гладка мускулатура. Ще дам за пример един цитат от Американско списание по урология от 2005г. В него се пише следното:
“Важното, което трябва да се отбележи за кавернозните тела е, че те са изградени от гладка мускулатура или така наречената еректилна тъкан. В публикувани доклади се съобщава, че в зависимост от възрастта и физиологията на един мъж, тя може да варира от 35 до 50%. Тук трябва да се наблегне на факта, че при пациенти страдащи от вено-оклузивна дисфункция, процента може да падне в рамките на 10 и 36%.“
Но какво точно представлява гладката мускулатура и каква е нейната роля?
В човешкото тяло има три вида мускули- скелетни, (които можем да тренираме и развиваме, във фитнеса), сърдечен мускул и гладки мускули, които са част от някои органи и кръвоносните съдове. Всяка тъкан съдържа актин и миозин, важни за релаксацията и растежа. До голяма степен пенисът е изграден именно от такъв тип мускулатура, което предполага неговия потенциал за растеж.

Здравата гладка мускулатура е от основно значение за стабилна ерекция
Гладката мускулатура, изграждаща кавернозните тела е в основата на добрата ерекция. От тук можем да заключим, че нормалното функциониране на пениса се определя от здравето на кръвоносните съдове. Пълното отпускане на гладката мускулатура е в основата за получаване на стабилна ерекция. Това е невъзможно ако кавернозните тела не са напълно отпуснати и не позволят изпълването им с кръв.

Гладката мускуматура и тренировките за уголемяване на пениса
Каква е връзката между двете неща? Като се има предвид факта, че тренировките заздравяват ерекцията, като я правят по-стабилна и силна, то трябва да се намери и смисъл в това, че чрез тях може да се създадат нови мускулни клетки. Те от своя страна да направят уголемяване и растежа на пениса реален факт. Тъй като пенисът е изграден от близо 50% кавернозни тела, може да се предположи, че има достатъчно голям потенциал за растеж.
Все пак трябва да знаете, че има съществена разлика между тренировките във фитнеса и тези за уголемяване на пениса. Това не е свързано само с упражненията, но и с потенциала, с който разполагат скелетната и гладката мускулатура. И в двата случая е нужно да имате изградена програма, която да е работеща и подходяща за вас. Второто нещо, което трябва да знаете е, че мотивацията и постоянството са движещия фактор за максимални резултати.
Има мъже, които си задават въпроса дали мастурбацията и секса се причисляват към тренировките. Отговорът е категорично Да. Всичко, което кара пениса да се изпълва с кръв и води до максимална ерекция има връзка с уголемяването. В много случаи разбира се това не е достатъчно и се прибягва именно към тренировките. Когато започнете с тази рутина, трябва да сте наясно, че нещата няма да се случат от първите две или три седмици. Процесите, необходими, за развитие обикновено отнемат време и за всеки, то е строго индивидуално. Важното в случая е, че всеки мъж разполага с потенциал за растеж, а като прибавим към това мотивацията и желанието, резултатите съвсем скоро биха променили цялата концепция за нормален сексуален живот.

Peguru

Интереси: Медитация, Йога, УП (уголемяване на пенис) Стартирал: 14.2см - дължина; 13.1см - обиколка. Настоящ резултат: 20.2см - дължина; 15.3 - обиколка.

Още публикации от този автор

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

9 Коментара за "Пенисът е мускул!"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
звезделин
Гост
звезделин
3 години 7 месеца преди

Страхотно четиво! Наистина това е нещо ново за мен. Ако трябва да съм откровен до скоро бях скептично настроен и не вярвах, че уголемяването е възможно. Нещата прочетени тук ми помогнаха да осъзная, че тази моя резервираност всъщност се е дължала единствено на незнанието!
Имам един въпрос към напредналите. Получават ли се само с упражнения или е нужно да се приемат и добавки с тренировките за пенис?

monsterbu
Автор
3 години 7 месеца преди
Както става ясно въпросната мускулатура няма нищо общо с тази като например с тази на бицепсите. И да речем добавки като креатин или други използвани в културизма няма да имат същото въздействие. Здравословното хранене ще помогне за регулирането на хормоналните нива и кръвното налягане, което може да повлияе върху качеството на ерекцията. Антиоксидантите от различните плодове и чай ще помогнат за пречистването на организма от излишните токсини, и може да повиши нивата на кортизол (което да инхибира хормоналните нива). Добавките с компоненти подобряващи кръвообращението в пениса са подходящи за прием в рутината на тренировките. Ще си позволя да направя реклама… Прочети още »
Konstantin
Потребител
Konstantin
3 години 7 месеца преди
Съществуват факти от проучвания, споменати и в статията, че младите мъже имат малко над 50 % гладка мускулатура в пениса и с остаряването на организма тя пада до около 30%. Загубата на гладката мускулатура се свързва и с загубата на еректилна сила. Предполага се, че достатъчното количество на гладка мускулатура е от съществено значение за качеството на ерекцията. Проблемът е, че имаме малко познания за това как да й увеличим мускулната маса, въпреки че лесно можем да упражняваме и увеличаваме скелетната мускулна маса. Има хипотези, че тялото развива гладката мускулатура по време на спонтанните нощни ерекции. Те се появяват по… Прочети още »
west coast
Потребител
west coast
3 години 7 месеца преди

Може би точно увеличаването на гладката мускулна маса е част от процеса за бетониране на резултатите при уголемяването. (http://blogzdrave.com/?p=6556)
В друг сайт открих също твърдение, че плавното увеличаване на мускулната маса, разширява туниката. (http://blogzdrave.com/?p=6656)

Питбул
Потребител
Питбул
3 години 7 месеца преди

И аз съм забелязал този страничен ефект, но никога не ми е минавало през главата, че може да има ползи от него. Ако тренирам пениса си сутрин или следобед рядко след това се събуждам със сутрешна ерекция. Винаги когато съм оставял тренировката си и приема на добавки за вечерта, на следващата сутрин се будя твърд!

Hristo
Гост
Hristo
3 години 7 месеца преди

Значи ли, че чрез тренировките ние увеличаваме обема на гладката мускулатура, която от своя страна оказва натиск върху обвивката на члена и я разтяга?

Konstantin
Потребител
Konstantin
3 години 7 месеца преди

Добър въпрос. Мислил съм върху него – дали първо нараства гладката мускулатура или туниката. За сега при мен везните клонят към това, че гладката мускулатура расте и по този начин разширява и туниката.

Ерхан
Потребител
Ерхан
3 години 7 месеца преди

Написаното по-горе, че масата на гладка мускулатура е обвързана с възрастта ме навежда над следното заключение. Доказано е, че мъжете с напредването на възрастта губят ЕК (качеството на ерекция). Съществуват проучвания, които показват, че с възрастта мъжкият пенис губи и от своята маса. След като гладката мускулатура с напредването на годините може да падне от 50 на 35% какъв извод може да направим? Че тя освен към качеството на ерекция, има пряко отношение и към размера на пениса.

monsterbu
Автор
3 години 7 месеца преди

Интересно заключение правиш. Наистина има логика и си струва да се разгледа и обсъди.

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Нови
Защо пенис екстендерите са много по-ефективни от хирургическата намеса

По-дълъг и по-дебел пенис е мечтата на почти всеки един мъж. Съществуват различни методи за уголемяване, като за най-краен се...

Затвори