Имам ли нужда от по-голям пенис?

Тази публикация има 8 коментара

Много представители на силния пол още от ранна възраст си задават въпроса от какво се нуждае жената, дали биха били добри любовници и най-важното имат ли нужда от по-голям пенис.
Темата бива провокирана от изпитваната понякога несигурност и нереалната самооценка, свързана с размера. Тя може да бъде повдигната с директен коментар от страна на половинката за неин бивш партньор, който е бил по-надарен. Каквато и да е причината, винаги има нещо, каращо мъжете да се чувстват в даден момент несигурни.

На първо място нека разгледаме женската анатомия и колко голяма е всъщност женската вагина?

В изследване публикувано в Британското издание за акушерство и гинекология през май 2005г. включващо 50 жени се приема, че средно вагиналния канал е дълбок между 8 и 14 сантиметра. Задавате си въпроса защо има толкова голяма разлика? Отговорът е много прост. По време на развитие и растеж на организма, всяко тяло се променя по различен начин и със различна симетрия и темпове. Същото важи и за мъжете, които в пубертета могат да удвоят размера на пениса си заради рязката промяна в нивата на тестостерон. Разликата е в това, че по време на полов акт, женската вагина може да удвои дълбочината си и да поеме много по-голям пенис. При усредняване, бихме получили среден размер на вагиналния канал от около 18 сантиметра в разтегнато положение. Това означава, че ако вашият пенис е над тази дължина, при по-дълбоко проникване можете да опрете шийката на матката и да причини болка.
Все пак се тук се намесва женското мнение за това, че е по-добре пенисът да е по-голям и да не прониква целия отколкото да не му достига дори малко.

Къде се намира Г-точката и какво представлява?

Тя е силно ерогенна зона, изключително чувствителна на допир и стимулиране. Всъщност тук можем да говорим не за конкретна точка, а по-скоро за зона, намираща се няколко сантиметра навътре в горната част на влагалището. Питате се как най-лесно да я откриете? Ето няколко съвета, които да ви насочат:

  • Накарайте я легне по гръб.
  • Бавно въведете един или два пръста във вагината й като се стараете с лек натиск да ги насочите нагоре.
  • Плъзнете ги нежно по протежение на влагалището и ще усетите зона с малка подутина, която е мека и има определени граници.
  • Ако сте достатъчно наблюдателни ще почувствате, че на допир текстурата е различна от останалата част на влагалището.
  • В случай, че усетите всичко това означава, че сте открили точката на удоволствие.

г точка

След като сте наясно с нейната анатомия, ще бъдете в състояние да следите сигналите, които ви изпраща тяло й, до колко то изпитва удоволствие при проникване.

Ако пенисът ви е достатъчно голям за да я накара да достигне до оргазъм, идеята за неговото уголемяване може да бъде основно за лично самочувствие.

При положение, че не остава задоволена, то трябва да се заредите с мотивация и постоянство, което ще ви е необходимо да уголемите размера на своя малък приятел. В някои случаи това е от решаващо значение за получаването на максимално удоволствие и за двамата партньори. Не рядко идеята е свързана с желанието да направите някаква промяна в себе си. Това е провокирано от желанието за повишаване на самочувствието и подобряване на сексуалните отношения между партньорите. Придобитата самоувереност се отразява на поведението на един мъж, като му дава възможност за по-креативно мислене и реализация в професионален и социален аспект.

 

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

8 Коментара за "Имам ли нужда от по-голям пенис?"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
HotBaby
Потребител
HotBaby
3 години 2 месеца преди

„Все пак се тук се намесва женското мнение за това, че е по-добре пенисът да е по-голям и да не прониква целия отколкото да не му достига дори малко.“ – право в десетката!
Един много откровен и точен женски отговор на въпроса имали размерът значение.

Chervenaroza
Потребител
Chervenaroza
3 години 2 месеца преди

Правила съм страхотен секс с момчета, които са имали огромни пениси, а също и страхотен секс с момчета с малки. Имала съм също ужасен секс с момчета с огромни и страхотен с малки. За повечето жени размерът не е толкова важен, колкото си мислят мъжете. За повечето от нас сексът започва още преди да се свалят дрехите. Ние харесваме момчета с увереност в себе си, но не фалшива, забавни с чувство за хумор и с добро излъчване. Работете върху тези качества и ще видите колко добре може да бъде задоволена една жена!

Галена Стойчева
Гост
Галена Стойчева
3 години 2 месеца преди
Съгласна съм с Chervenaroza, че сексът започва много преди докосването. Чар, хумор, интересен разговор и намирането на допирни точки, които сближават. След това нежното докосване, което стимулира кожата и възбужда нервните й окончания. Старата поговорка на семейните хора „сексът започва в кухнята“. Може да бъде много забавно когато момчетата готвят. Нямате си на представа какво може да се случи в кухнята. Също така маниерите и етикета не се пропускат от нас. Тези две действия показват доста спокойна увереност, която е много привлекателна. Мъжете оставили ми незабравими преживявания в леглото са притежавали добри маниери и етикет. Има ли значение размерът, може… Прочети още »
Konstantin
Потребител
Konstantin
3 години 2 месеца преди

Chervenaroza, Намирам за фантастично, че има женски мнения тук. Просто от любопитство как открихте този сайт и какво ви накара да коментирате тук?

Chervenaroza
Потребител
Chervenaroza
3 години 2 месеца преди

Рядко може да откриеш места със смислени дискусии. А и темите са интересни и засягат не само мъжката част 😉 Идеално място, където да прекараш малко от свободното си време в днешния почивен, но дъждовен ден. 🙁

gopeto
Потребител
gopeto
3 години 2 месеца преди

Искам да ти задам няколко въпроса напълно сериозно.
1. Какъв размер жените приемат за голям и какъв за малък?
2. Можеш ли с поглед да прецениш размера на мъжа?
4. Коментирате ли между приятелки пенисите на мъжете с които сте правили секс?
3. Кое е по-важно за теб дължината или обиколката?

Chervenaroza
Потребител
Chervenaroza
3 години 2 месеца преди

– Никога с приятелките ми не сме обсъждали на кой му е голям и на кой му е малък. Споделяме си единствено за това кой е добър в леглото!
– Не мога да направя преценка с поглед какъв е размера. Има толкова други неща, които ме интересуват освен него.
– Предпочитам обиколката пред дължината. Предполагам, че повечето жени са на същото мнение.

opiten
Потребител
opiten
3 години 2 месеца преди

Аз и жена ми сме коментирали въпроса и тя е на твоето мнение. Предпочита дебелината пред дължината. Също така смята, че пенисът ми е перфектен за нея и напълно я задоволява 🙂

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Всичко за пениса
Загрейте пениса си преди тренировки

Заявката е най-важната част от всяка рутинна тренировка за уголемяване на пениса. Тя прави изпълнението на упражненията безопасни и би...

Затвори