Загрейте пениса си преди тренировки

Тази публикация има 11 коментара

Заявката е най-важната част от всяка рутинна тренировка за уголемяване на пениса. Тя прави изпълнението на упражненията безопасни и би предотвратила евентуална травма, разтягане или нараняване.

Загрейте пениса си с топла подложка, или напоена с топла вода кърпа.
1. След като сте избрали начина, чрез, който ще направите загряването, увийте възможно най-голяма площ от него.
2. Останете така в продължение на пет минути или докато започнете да чувствате охлаждане.
3. Каква трябва да бъде температурата? Може да се определи с помощта на пръст на ръката ви. Стремете се да усетите топлината. Не бива нито да е хладко, нито прекалено горещо.

Загряване на пениса с инфрачервена лампа
1. Тъй като сперматозоидите умират при повишена температура на скротума, се постарайте при увиването тестисите ви да не бъдат засегнати. Излагането им в краткосрочен план на инфрачервена топлина не би трябвало да крие рискове ако сте предпазили предварително тестисите си. Някои мъже предпочитат да поставят пениса си в чорап като направят дупка в него и го поставят в основата защото така покриват напълно тестисите.
2. Дръжте пениса си на разстояние поне на 50 сантиметра от лампата. Ако бързате с резултата, е много вероятно да го изгорите по невнимание. Колкото по-голямо е разстоянието, толкова повече време би отнело загряването.
3. Обикновено процедурата отнема между 10 и 15 минути.
5. След загряване, веднага преминете към тренировките за уголемяване на пениса.

Често задавани въпроси

От къде мога да се снабдя с инфрачервена лампа?
Инфрачервените лампи се продават в магазините за домашни потреби или тези, които предлагат оборудване на терариуми. Предлагат се под формата на осветително тяло, готово за употреба и само крушка.
Колко вата трябва да е крушката?
Обикновено 250 вата са напълно достатъчни. Имайте предвид, че ако се снабдите с по-мощна лампа, ще е необходимо да увеличите и разстоянието от нея.
Ако използвам инфрачервена светлина, мога ли да я оставя по време на тренировка?
Да. Всъщност много хора имат тази практика и използват топлината през целия процес на тренировка. Тук от особена важност е да се уверите, че тестисите ви са добре покрити.
Трябва ли да продължа със затоплянето след като приключа с тренировката?
Експерти са на мнение, че това не е необходимо. Съществуват упражнения, които го изискват и такива, при които това не е необходимо. В общи линии е добре след приключване на тренировката да оставите пениса си в пълен покой.

Винаги затопляйте пениса си преди да започнете тренировка. В случай, че не наблюдавате желаните резултати, това може да се дължи на три основни фактора. Недостатъчно загряване, неподходящо упражнение или неправилно изпълнение.You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

11 Коментара за "Загрейте пениса си преди тренировки"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Peguru
Автор
3 години 2 месеца преди
Намирам методът с хавлията за остарял, а с инфрачервената лампа за неудобен. Препоръчвам загряване с gel pack (пакет с гел за нагревки). Може да се открие в повечето аптеки и е на цена около 5 лева. Пакета позволява бързо загряване в микровълнова печка. В упътването е описано да се прави като се постави в съд с вода. Може да се загрее и самостоятелно за около половин до една минута (не повече за да не се деформира от прегряване). Внимавайте защото понякога се загрява много. В този случай го оставате за известно време да се охлади. Неудобство е, че няма да… Прочети още »
Питбул
Потребител
Питбул
3 години 2 месеца преди

Peguru благодаря за съвета. Ще го пробвам!

Питбул
Потребител
Питбул
3 години 2 месеца преди

Аз загрявам пенисът си освен преди упражнения и при сесия с екстендер.

ntes
Гост
ntes
3 години 2 месеца преди

Ако си взема горещ душ преди това и държа пениса си под топлата струя за известно време ще го загрея ли достатъчно?

Scarface
Потребител
Scarface
3 години 2 месеца преди

Ако ще тренираш след това няма да има ефект. Ще загубиш много време докато излезеш от банята и се подсушиш.
Работи добре ако правиш упражненията под душа. Така пенисът ти ще е постоянно загрят!

monsterbu
Автор
3 години 2 месеца преди

Дългият престой под горещия душ не е полезен за тестисите и здравето на сперматозоидите!
Идеята за упражнения във водна среда не я намирам за удачна. Във вода трудно ще задържиш смазката, нужна за правилното изпълнение на повечето от тях.

Scarface
Потребител
Scarface
3 години 2 месеца преди

Често правя загрявката и тренировката под душа. Не се притеснявайте за сперматозоидите, топлината няма да ви направи стерилни, повярвайте ми. Веднага след като топките достигнат своята нормална температура, сперматозоидите ще се появят отново 🙂

КарлосКнотс
Потребител
КарлосКнотс
3 години 2 месеца преди

Инфрачервените лампи са на средна цена от 50 кинта. Варианта с gel pack е много по-евтин, но и при него намирам известно неудобство.
Моето предложение е електрическа възглавница за нагревки.
Цените им варират около 25 кинта, загряват бързо и поддържат непрекъсната температура. Така между сесиите спокойно може да се подгрява членът допълнително, без да е нужно да ходиш до банята за топла вода или до микровълновата печка в кухнята!

Massmaster
Потребител
Massmaster
3 години 2 месеца преди

Опитвал съм всякакви методи за загряване и намирам инфрачервената лампа за дай-добър. Просто я нагласяш спрямо теб, а двете ти ръце са напълно свободни. Така може да изпълняваш тренировката си при постоянна висока температура и достатъчна лубрикация. Освен това усещаш инфрачервената топлина как прониква в целия ти пенис.

Не съм експерт по инфрачервената топлина и затова ще ми е интересно да получа някаква добра информация за себе си.

Konstantin
Потребител
Konstantin
3 години 2 месеца преди

Привет на всички
Това, което съм чел за инфрачервената светлина е, че се използва като метод за лечение на рак, предпазва от генерирането на ракови клетки. Тя притежава положителни свойства за премахване на токсини от клетките, увеличава кръвообращението а също така и лекува на мускулни травми. Инфрачервената топлина не нагрява само кожата, а прониква в дълбочина така че пенисът ще бъде напълно загрял и готов за тренировка.
Ако някой има повече инфо, моля да го сподели.
Благодаря.

Попай
Потребител
Попай
3 години 2 месеца преди

Инфрачервената лампа е чудесен начин за загрява. Много мъже трениращи пениса твърдят, че я използват. Както е споменато трябва да се покриват тестисите за да не прегреят.
Ето нещо интересно и от мен: Опитайте с инфрачервен масажор. С него освен загряване може да получите масаж, който да успокои тъканите и да ги подготви за разширяване.

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Пътеводител за уголемяване на пениса
Фокусирайте се върху постиженията при уголемяването на пениса! Теория за растежа на тъканите.

Питали ли сте се защо трудно запазвате постигнатите резултати при уголемяване на пениса? Предлагам ви теория различна от останалите, върху...

Затвори