Множествен оргазъм при мъжете. Възможен ли е?

Тази публикация има 6 коментара

Винаги се е смятало, че множествените оргазми са възможни само при жените. Въпреки това схващане, последни проучвания показват, че все повече този феномен се наблюдава и при представителите на силния пол. Обикновено не отнема много усилия и с правилния подход те могат да бъдат напълно реални и достижими. Ако се интересувате от въпроси като: Как можете да получите множествен оргазъм, защо мъжете биха искали да го постигнат, какво представлява той и още други любопитни факти, то прочетете следващите редове.

Най-важното, което трябва да знаете
*Те са напълно реални! – Чрез подходящата практика, множествените оргазми могат да се превърнат в реалност и да преобразят напълно сексуалния ви живот.
*Сухи оргазми – или оргазми без еякулация са ключът към множествения оргазъм.
*Кегел – разковничето при предотвратяването на еякулацията.

Какво представлява мъжкият множествен оргазъм?
Множествения оргазъм при мъжете се изразява в това да се изпита повече от една еякулация по време на ерекция. Някои мъже, способни на това могат да контролират техния брой и да се наслаждават на половия акт в продължение на часове. Това обикновено се състои в четири етапа на контрол:
1. Сексуална стимулация – често стимулиране без достигане на пълна ерекция.
2. Емисионна фаза – преместване на семенната течност от тестисите в задната част на уретрата.
3.Еякулационна фаза – химически сигнали, задействащи гладката мускулатура и предизвикване на еякулация.
4.Рефрактерен период – времето за възстановяване (около 30мин.), през които пенисът не реагира на сексуална стимулация.
Множественият оргазъм има еякулационна фаза без действително еякулиране, което води до така наречения сух оргазъм.
Мъжете овладели техниката, пропускат рефрактерния период и се връщат към момента в който пенисът задържа своята ерекция.

Защо един мъж би желал да има множествен оргазъм?
Когато силния пол научи, че това е възможно, надали ще остане безучастен. Всеки си мечтае за това и причините са две:
*За лично удоволствие
*За удовлетворяването на своята партньорка

Един оргазъм сам по себе си е напълно достатъчен да накара мъжа да изпита максимално удоволствие. Разликата при множествения е такава, че мозъкът непрекъснато се изпълва с ендорфини, което води до непрестанно удоволствие от половия акт и всеки път кулминацията може да бъде с еднаква сила. След неколкократното въздържане идва реда на същинската еякулация, която в повечето случаи води до неописуемо удоволствие.
Що се отнася до партньорката ви, овладявайки множествения оргазъм, значително ще увеличите шансовете й да достигне до оргазъм. Овладявайки тази техника, бихте могли да продължите половия акт до тогава докато жената до вас пожелае, което в нейните очи ще ви направи незаменим любовник.

Кратка терминология

DO (dry orgasm) СО ( Сух Оргазъм) – възможността да чувствате оргазъм без наличието на еякулация.
Edging (Кантиране) Контролиране точката на неизбежна еякулация до успокояването, след което отново можете да се върнете към мастурбация или полов акт.
Кегел – Упражнение състоящо се от контракции на тазовите мускули с цел заздравяване на ерекцията.
ММО ( Мъжки Множествен Оргазъм) – способността да се постигне повече от един оргазъм по време на една ерекция.
Partial Ejaculation – ЧЕ (Частична Еякулация) – Еякулация при която чрез тазовите мускули се изпуска съвсем малко количество семенна течност, след което пълната еякулация може да бъде забавена.
Point of No Return (PONR) – Точка на Неизбежна Еякулация – Това са така наречените 30 секунди на неизбежност, през които каквото и да правите, еякулацията ще бъде на лице.
ТМ- Тазова Мускулатура
ПМ – Пубисова Мускулатура
Ретроградна еякулация – Еякулация, при която семенната течност се влива в пикочния мехур, вместо да се освободи през уретрата.

Как можем да постигнем множествен оргазъм?
Има няколко стъпки, които трябва да предприемете преди да овладеете множествения оргазъм. На първо място трябва да знаете, че това отнема време, практика, тренировки и постоянство. Въпреки всичка, чрез себе отдаденост множественият оргазъм може да се превърне в реалност.

Стъпка 1. Кегел: Укрепване на тазовото дъно чрез упражненията на Кегел са ключов момент при забавянето на еякулацията и подобряването на ерекцията. Само добре тренираните тазови мускули могат да са в състояние да подобрят ерекцията и да забавят еякулацията.
Стъпка 2. Предотвратяване на неизбежната еякулация. Овладяването на точката при която няма връщане назад ще ви даде възможност да се научите да контролирате сухия и мокрия оргазъм. Обикновено в началото е доста сложно, но веднъж успели да го постигнете всичко останало ще ви се струва като детска игра. По този начин ще знаете как тялото ви реагира във всеки един момент и кога е подходящо да си дадете малко почивка преди да еякулирате.
Стъпка 3. Кантиране: Чрез кантирането, което е много близко до техниката Старт Стоп, можете да контролирате пика на своята еякулация. Практикуването на упражнението на Кегел в този случай е една от основните предпоставки за успех. Чрез стягане на мускулатурата се притиска и уретрата, което овладява процеса на еякулация.
Стъпка 4. Овладяването на сухия оргазъм. Както казахме този процес отнема не малко време, но овладеете ли го, сами ще можете да определяте продължителността на половия акт.
Стъпка 5. Поддържане на ерекцията: Поддържането на ерекция, след като сте получили сух оргазъм е от особено значение. Важното тук е да освободите съзнанието си напълно и да не мислите за финала. По този начин тялото ви ще е готово да продължи да поддържа качествена и стабилна ерекция.
Стъпка 6. Веднъж получили сух оргазъм вие вече можете да говорите за мулти оргазъм. Обикновено първоначално се постига чрез мастурбация, опознаване и осъзнаване на целия процес на възбуда, поддържане и еякулиране. Практикуването на техниката Старт Стоп в комбинацията с Кегел биха ви помогнали неколкократно да удължите времето, през което правите секс и да се наслаждавате максимално дълго.

Предизвикателства при постигането на множествен оргазъм

След овладяването на упражнението на Кегел с цел заздравяване на ерекцията и забавяне на еякулацията има и други предизвикателства, които можете да срещнете по пътя към множествения оргазъм.

Ретроградна еякулация
Ретроградната еякулация е така наречения сух оргазъм, при който семенната течност вместо да напусне уретрата, се връща в пикочния мехур. При такива случаи загубата на ерекция е често срещана и би притеснила повечето мъже. Въпреки това трябва да се отбележи, че тя е безвредна, но може да доведе до лек дискомфорт в началото и да предизвика леки смущения по време на полов акт.

Частична еякулация
Самото име подсказва, че тук има освобождаване на малка част от целия обем еякулат. Рядко се среща пълна загуба на ерекция, но без достатъчен контрол е възможно да се стигне до пълно еякулиране. На този етап е необходимо да знаете, че ако веднъж успеете да изтървете само малка част семенна течност и след това успеете да продължите, значи сте на правилния път към множествения оргазъм. Това е в пряка връзка с овладяването на точката от която няма връщане.

Отслабен оргазъм
След неколкократно спиране на процеса на еякулиране е възможно когато стигнете до край оргазмът да не е толкова интензивен. Въпреки това при продължаване на обучението с времето нещата ще се стабилизират и в крайна сметка ще можете дори след няколко сухи оргазма да се насладите на мощна и разтърсваща еякулация.

Загуба на интерес
Като заключение можем да кажем, че много мъже свикнали с рутината на единичния оргазъм, често могат поради различни затруднения да се откажат от идеята за множествен оргазъм. Самият навик и рутина могат в един момент да се окажат пречка за тези, които не са достатъчно амбицирани.

monsterbu

Интереси: Бодибилдинг, Пенисфитнес

Още публикации от този автор

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

6 Коментара за "Множествен оргазъм при мъжете. Възможен ли е?"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
D. Dimchev
Гост
D. Dimchev
3 години 3 месеца преди
Здравейте! Това е първият ми пост тук. Нещото, което ме провокира да пиша е въпросното преживяване. Преди няколко вечери правихме секс с гаджето ми и когато стигнах близо до момента на свършване, стегнах тазовите си мускули толкова силно, че не позволих на спермата да излезе от пениса ми. Няколко секунди след това продължихме, а аз се чувствах страхотно и най-важното имах стоманена ерекция! Втората част продължи над 20 минути, а оргазма след нея беше невероятен! Мисля, че тогава получих множествен оргазъм а заслугата за него отдавам на Кегел. След като попаднах на блогздраве се амбицирах и реших чрез упражнението да… Прочети още »
opiten
Потребител
opiten
3 години 3 месеца преди

Страхотно приятел! Продължавай с Кегел и ще се превърнеш в секс машина 😉

west coast
Потребител
west coast
3 години 3 месеца преди

Интересно и полезно четиво. Повечето момчета са толкова съсредоточени и работят за размера, че не обръщат достатъчно внимание върху своята издръжливост.

Galeto
Потребител
Galeto
3 години 3 месеца преди

А трябва! 🙂 И ние обичаме множествените оргазми 😉

gopeto
Потребител
gopeto
3 години 3 месеца преди

Поздравления Монстер!!

Цветан
Гост
Цветан
3 години 3 месеца преди

Благодаря за информативния пост. Аз съм на 40 години и наскоро научих, че и мъжете са способни на многократни оргазми. Чрез кегел повиших издръжливостта и контрола над еякулацията си и вече издържам средно около 30 минути. Време напълно достатъчно половинката ми да получи своето. Не съм изпитвал въпросния сух оргазъм, но от други потребители разбирам, че не носи същото удоволствие като нормалния.

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
Увереността е ключът към успеха!

Нека бъдем честни за секунда: голяма част от нас, представителите на силния пол търсят информация за "уголемяване на пениса", "как...

Затвори