Увереността е ключът към успеха!

Тази публикация има 10 коментара

Нека бъдем честни за секунда: голяма част от нас, представителите на силния пол търсят информация за „уголемяване на пениса“, „как да подобрим своята ерекция“ или „как да свършваме по-бавно“. И 99% от нас са имали или имат съмнения, че са способни да се справят със своите проблеми. Да направим едно упражнение за откровеност и да признаем, че сме имали или имаме несигурност свързана с сексуалната си енергия или размера на своя пенис. Сега да разширим диапазона – някои от нас са дебели, други плешиви, ниски или без финансови възможности.
Като се замислим това е достатъчно. Искате ли да знаете нещо, което прави изброените неща незначителни? Обзалагам се, че искате. Е бъдете готови!

ВИЕ СТЕ МЪЖЕ!

Вие имате абсолютно същата природа като на Юлий Цезар, Платон, Леонардо да Винчи, Брус Лий или Аронлд Шварцнегер. Вие сте мъж, каквито са били/са те. Какво означава да бъдеш мъж? Замисляли ли сте се над това?
Изброените представители на нашия пол са дарени от природата с интелигентност, родени в семейства от властта, имат перфектни мускулни пропорции или стратегическо мислене. Всеки от нас познава момчета непритежаващи никое от изброените преимущества, които са постигнали нещо значително в живота.

Така че нека го кажем ясно: ТЕ ИМАТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СИЛНО ДОВЕРИЕ В СОБСТВЕНИТЕ СИ ВЪЗМОЖНОСТИ.

Самоувереност. Те никога не се предават, те винаги се борят да следват личните си мечти и цели.

„Но аз нямам самоувереност! Как мога да я развия?“

Нещата невинаги ви се получават или с каквото и да се захванете се проваляте. Ако вярвате в себе си, никога няма да спрете, дори да се провалите стотици пъти. Ако продължите да опитвате рано или късно ще успеете. И тогава ще спечелите и малко увереност. „Хей! Вижте какво постигнах! Сам го направих!“. Тогава ще искате да опитате нещо ново, за да тествате себе си. И с поредния успех ще увеличавате и своята самоувереност. След време ще притежавате чудовищна самоувереност. Някои хора ще ви намират за арогантни, но ще ви се възхищават и ще ви харесват.

Нека ви дам за пример Американският милиардер Доналд Тръмп. Много хора го намират за арогантен тип с прекомерно самочувствие и самоувереност. Вярно е! Но това е тайната му към успеха. На човека не му пука за това, какво мислят за него. Той вярва в себе си и никога не се предава. Това е отношението, което искаме да имаме в живота.
И така, какво ще правите със своя пенис? Ще успеете да увеличите размера му, ще засилите качеството на ерекцията и ще подобрите сексуалната си издръжливост. Какво ще направите с корема и паласките? Ще започнете да се образовате за начина на хранене и тренировките, и ще прилагате знанията в живота. Оплешивявате? Ще се подстрижете нула номер и може би ще си пуснете брада. Ще ви харесват.
Разберете това: момичетата не се интересуват толкова от външният ви вид, те търсят увереността. Да! Увереността е ключът с който да пуснете жените в живота си. Точно така, те харесват уверените мъже, колкото ние харесваме красивите жени.

Започнете с малкото, и го превърнете в голямо. Запомнете: Увереността е ключът към успеха!

monsterbu

Интереси: Бодибилдинг, Пенисфитнес

Още публикации от този автор

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

10 Коментара за "Увереността е ключът към успеха!"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Scarface
Потребител
Scarface
3 години 4 месеца преди

Не харесвам на Тръмп нито високото му самочувствие нито смешната перука.
За мен липсата на увереност е съсипваща. За съжаление е често срещана 🙁

ManwhithNoname
Потребител
ManwhithNoname
3 години 4 месеца преди

Винаги съм бил на мнението, че поведението тип „мачо“ е значително по-успешно. Много жени го намират за привлекателно. Най-малко ще си кажат: „Той е много уверен, щом се държи като мачо“. Не е престъпление да имаме повече от една страна за изразяване на личността ни. Ние харесваме когато момичетата се държат женствено, а те когато ние се държим мъжествено. Дали е истина или имитация няма значение щом може да го правим. 😉

opiten
Потребител
opiten
3 години 4 месеца преди

Никога не съм бил несигурен за моя размер. Предполагам попадам в останалия 1% от мъжете 😉
Не мисля, че фалшивата увереност е възможна или пък полезна! Тя ще те накара да изглеждаш глупаво и още по-неуверен!

VecTor
Потребител
VecTor
3 години 4 месеца преди

Честно казано, не съм съгласен със всичко това. Аз съм тук, но не защото съм неуверен за моя член. Още преди 10-12 години всичко се промени, когато започнах тренировки за сексуална издръжливост. Никога не съм имал проблем с размера. Аз работя еднакво за тялото си и за члена. Тренирам за мускули 5 дни в седмицата и толкова за издръжливост. Приемам себе си за успешен програмист и правя всичко за да се самоусъвършенствам, но не и поради липса на увереност.

ирена цекова
Гост
ирена цекова
3 години 4 месеца преди

Аз харесвам човека, когото желая именно за това му качество!!Но и физически си Го харесвам!

Peguru
Автор
3 години 4 месеца преди

Не съществува увереност без несигурност, защото няма смелост без страх. Увереността е да вярвате в себе си, след като вече сте наясно със своите недостатъци.
Смелостта прави това, което е правилно, въпреки страшните препятствия.

Venera
Потребител
Venera
3 години 4 месеца преди

Имаш много философски начин на мислене Peguru:) Това ще се опитам да го запомня!
Харесва ми идеята за самоувереността, но без фалшивата увереност и поведението тип мачо. Мисля, че ако някой мъж играе фалшивата роля, рано или късно ще се срещне с наистина уверена и интелигентна жена. Тогава падението му ще е тежко и болезнено! Малките стъпки за за повишаване на увереността са много важни.
Добра статия, над която си заслужава да помислиш!

Уверен в себе си
Гост
Уверен в себе си
3 години 4 месеца преди
Съгласен съм с написаното и че притежанието на голям пенис е сериозен тласък за самочувствието. Дори и да не го обвързваме сексуално с жените, самата мисъл те кара да се чувстваш по-уверен в себе си. Само веднъж да получиш комплимент от момиче с които си бил, е напълно достатъчно да изстреля самочувствието ти в небесата. Признавам може да е повърхностен комплимент, но за човек с ниско самочувствие си е сериозен тласък. Лично аз в ученическите и студентските си години имах ниско самочувствие и страдах от депресия. Това се дължеше може би на прекалената ми отдаденост към учението, а и от… Прочети още »
Svetlana89
Потребител
Svetlana89
3 години 4 месеца преди

Любопитно ми е дали размера на пениса е решаващ фактор за вас момчета? Например ако на някой увереността е много висока, това е така защото му е голям пакета? И според вас ако един мъж страни от обвързване означава ли, че пенисът му по-малък от средното? Въпросите могат да ви се сторят малко глупави, но съм сигурна, че се въртят в главите на много момичета 😉

opiten
Потребител
opiten
3 години 4 месеца преди

Както стана вече дума може да си имаш работа с човек с фалшива увереност и в леглото да те изненада неприятно.
Не мисля, че размерът играе голяма роля за увереността пред жените. Може да притежаваш голям член и въпреки това да си срамежлив и стеснителен.
Но в лично отношение … Ако ти е малък ще си с нулева увереност.
Искам само да добавя, че дори и с малък член ако знаеш какво да правиш, винаги може да накараш да те пожелаят отново!!

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
Еякулация по време на техниката “Старт Стоп“

Ако искате да постигнете добри резултати и тази техника да проработи за вас, то е необходимо да знаете, че препоръчителния...

Затвори