Еякулация по време на техниката “Старт Стоп“

Тази публикация има 14 коментара

Ако искате да постигнете добри резултати и тази техника да проработи за вас, то е необходимо да знаете, че препоръчителния брой еякулации е до четири пъти в седмицата. Разбира се не искам да ви налагам лимит на сексуалната активност, но трябва да правите разлика между сексуална дейност и упражнения за издръжливост. Ако сте прекалено активни, тогава можете да не практикувате упражнението толкова често защото самия полов акт ще го замести и да се приеме като форма на обучение.
За тези, които не са запознати какво представлява „Старт и Стоп да хвърлят едно око Техника за контрол над преждевременната еякулация – Старт и Стоп
Върху ЕК (качеството на ерекцията) влияят различни фактори, като либидото е на първо място. Всеки знае, че повишеното либидо има пряко отношение върху ерекцията и още повече към добрата и качествена еякулация. Качеството на ерекцията е на първо място когато говорим за техниката „Старт Стоп“ и също така има пряка връзка с упражненията за уголемяване на пениса, издръжливостта и времето за възстановяване след еякулация. Питате се защо добрата ерекция е толкова важна? Отговорът е колкото прост, толкова и сложен. Има един термин “кумулативна умора“, която се появява по време на процеса на обучение и може да доведе до така наречената ситуационна еректилна дисфункция.
При започване на „Старт Стоп“ е препоръчително броя еякулации да не е повече от четири пъти седмично. При по-младите мъже броя може да бъде и по-голям, но не забравяйте, че един млад организъм се възстановява в пъти по-бързо от този на мъж в средна възраст. Съществуват и случаи, при които от прекомерното гледане на порно, въпреки практикуването на техниката, резултатите да липсват. Това е заради броя не контролирани еякулации.

На другия полюс поставяме мъжете, които еякулират твърде рядко. При тях се наблюдава занижено либидо, слаба ерекция и преждевременна еякулация. Липсата на контрол в тези случаи може да се окаже пагубен за сексуалния им живот ако изобщо водят такъв. Има доказателства, че тези, които се въздържат твърде дълго време от полов акт или еякулация, страдат от занижени нива на тестостерон, а това неминуемо води до намаляване качеството на ерекцията.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

14 Коментара за "Еякулация по време на техниката “Старт Стоп“"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
валентин
Гост
валентин
3 години 4 месеца преди

Размера на пениса ми е малко над 17 сантиметра. Когато започна с техниката, никога не съм с пълна ерекция. Обикновено варирам около 15,5 – 16см. Тази фаза може продължи до 20 минути. Поне при мен такъв е рекорда. В момента, в който постигна пълна ерекция, нещата стават почти неконтролируеми и се налага веднага да прекратя и да си дам почивка преди да стартирам отново. Нормално ли е?

Стоичков36
Гост
Стоичков36
3 години 4 месеца преди

Привет на всички.
Нов съм в този блог и се надявам да ми помогнете!
Оисновната причина, да започна да го следя редовно, не е уголемяването, а по-скоро засилването на ерекцията. Винаги съм страдал от слаби ерекции и очевидно имам проблем. Това е много неприятно! Заразлика от тези, които остават твърди от началото до края за мен е трудно да го постигна и за няколко минути. Бихте ли ме посъветвали как да увелича силата на ерекцията си? Започнах с Кегел, но за сега съм без особен напредък.
Всяка помощ ще бъде безценна за мен! Благодаря!

Байчо
Гост
Байчо
3 години 4 месеца преди
Жалко, че няма форум към този сайт, това е голям минус и голяма загуба за сайта ! Отговарям на последният пост, кегела си е добре да се прави, даже и човек да няма такива проблеми. Само с него обаче няма да стане, много зависи и от причините за ЕД. Упражненията Кегел, вакумните помпи, хран. добавки помагат много, НО има и още по важни неща. Разбира се това е начина на живот, от него зависят и хормоните, добрата циркулация на кръв, а и цялостното здраве. Един от важните показатели дали има физиологичен проблем при ЕД, това е сутрешната ерекция. Това е… Прочети още »
ToshoShev
Потребител
ToshoShev
3 години 4 месеца преди

Добре дошъл Стоичков36 и поздравления за постинга ти. Аз също съм тук за да подобря качеството на ерекцията си (ЕК).
Препоръчвам ти следните статии:
http://blogzdrave.com/?p=4452
http://blogzdrave.com/?p=4416
http://blogzdrave.com/?p=834

Стоичков36
Гост
Стоичков36
3 години 4 месеца преди

Байчо благодаря за съветите! Това е страхотно ToshoShev – благодаря на теб за линковете!
Хубаво е (колкото и неуместно да звучи), че някой е в същата ситуация. Ти имаш ли подобрения досега?

ToshoShev
Потребител
ToshoShev
3 години 4 месеца преди

Кегел е страхотен. Не очаквай незабавни резултати. Това е мускулно упражнение за изграждане и развитие на мускулите и може да отнеме известно време. Изброявам ти промените, които наблюдавам:
– Силен поток по време на уриниране
– По-добро качество на ерекцията (ЕК)
– Висок ъгъл на ерекция
– По-добър контрол върху времето до оргазъм
– Способност да получавам сух оргазъм (оргазъм без еякулация)
Правя Кегел от близо година.

Стоичков36
Гост
Стоичков36
3 години 4 месеца преди

Какъв е този оргазъм без еякулация? Може ли да ми кажеш нещо повече за него?

opiten
Потребител
opiten
3 години 3 месеца преди

Я хвърли едно око тук http://blogzdrave.com/?p=6701

Иван
Гост
Иван
3 години 3 месеца преди

След практикуването на Кегел вече близо година,и техниката “СтартСтоп“ от 3 месеца,вече спокойно мога да заява че достигнах до 40мин.маструбация с около 8серии “СтартСтоп“.Има ли смисъл от удължаване до час на техниката и ефетът по-голям ли ще е върху ерекцията и еякулацията?Благодаря предварително!

Konstantin
Потребител
Konstantin
3 години 3 месеца преди

Според мен 40 минути са напълно достатъчни при полов акт или мастурбация. Не виждам смисъл да повишаваш своята издръжливост освен ако не си решил да поставяш рекорди. Не мисля, че издръжливостта има пряка връзка с качеството на ерекция и количеството и силата на еякулация.

Peguru
Автор
3 години 3 месеца преди

Ако търсим златната среда между качествената ерекция и пълният контрол над еякулацията мога да го определя по следният начин: Баланс между високо либидо, добро физическо състояние и контрол над ума.

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
Освен по-голям пенис са ви нужни и тези 5 правила за незабравим секс

Голяма част от нашите читатели са тук, с цел да научат нещо ново и да подобрят сексуалния си живот. Всички...

Затвори