Как да използваме водната помпа за пенис Bathmate?

Тази публикация има 6 коментара

Тези, които са се интересували от водната помпа Батмейт знаят, че тя наистина е един отличен начин за уголемяване на пениса. Ако никога не сте използвали силата на водата, може би е защото не сте били наясно с нея и не сте знаели как да го направите. Всъщност начина за употреба на е съвсем прост.

(кликни за да увеличиш)

батмейт инструкции за употреба

1. Загряване
Загряването на пениса е задължително без значение дали ще използвате пенис екстендер, упражнения или помпа. То има за цел да отпусне тъканите и да ги направи по податливи на разтягане. При помпата е лесно защото всичко се случва докато си вземате топъл душ или гореща вана.

2. Напълнете помпата с вода
Когато правите това е необходимо да не натискате клапана от който се освобождава налягането. Ако сте във вана, просто я потопете и гледайте да не остава въздух. Ако сте под душа я напълнете като обикновено шише.

3. Поставете пениса в цилиндъра
След като е пълна с достатъчно топла вода, можете да поставите пениса в отвора. Най-важното в случая е да се уверите, че помпата е прилепнала плътно към срамната кост и няма предпоставка за изпускане. За целта е добре да сте обезкосмени.

4. Напомпване
След като поставите помпата, натиснете няколко пъти докато не усетите, че се е създал достатъчно вакуум. Усещането на изпълване с кръв е приятно и може да доведе до ерекция. За постигане на добър резултат е необходимо да я овладеете. Не забравяйте, че тъканите са по-податливи на разтягане когато пениса е в отпуснато състояние.

5. Задръжте 15 минути
След поставянето на Батмейт е необходимо да останете така около 15 минути. За това време може да загубите малко от създадения вакуум и да се наложи през известен интервал да правите по едно или две напомпвания за възстановяването му.

6. Приключване на сесията
За освобождаването на вакуума натиснете клапана в края на помпата. След това спокойно можете да я отстраните. Подсушете я внимателно, за да е готова за следващата сесия.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

6 Коментара за "Как да използваме водната помпа за пенис Bathmate?"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Ицака
Гост
Ицака
3 години 18 дни преди

Какви са ползите от батмейт? От скоро стартирах уголемяване с упражнения, но сега реших да добавям и различни помощни средства. Попаднах на тази публикация и ме заинтригува. Замислям се за тази помпа, но не е ли по изгодно да си взема такава с въздух? Мога ли да очаквам уголемяване само от нея и какви са предимстата й пред въздушните? Предварително ви благодаря момчета!

Мачоо
Потребител
Мачоо
3 години 18 дни преди
Аз нямам време и воля за изпълнението на програми, каквито правят повечето от участниците в сайта. Но обичам да експериментирам и понякога си купувам такива джаджи. Първо си взех помпа с въздух, но честно казано бързо ми загуби интереса и сега дори не знам къде е. С батмейта е малко по различно. Напомпва го и то за кратко време. Хубавото й е, че може да я използваш в единственото уединено място – банята. Често когато искам да изпитам по-силно усещане влизам за душ точно преди да си легнем с моята. Нужни са ми 10 минути за да влезна във форма.… Прочети още »
Steff31
Гост
Steff31
3 години 16 дни преди

Самостоятелно батмейт не е много ефективна, но в комбинация с упражнения може да получиш добри резултати. Мисля, че батмейт е чудесна за загрява на члена, но не и като решение за уголемяване.

opiten
Потребител
opiten
3 години 16 дни преди

Съгласен съм. Ако се комбинира да речем с Челик може и да се постигне и голяма разлика. Обаче ако очакваш, че само с поставянето на пениса по 20 минути на ден в помпата ще постигнеш нещо, не е много реалистично.

Благодаря на всички за споделянето на опит. Независимо дали е успешен или не, това наистина помага за натрупването на знания.

gopeto
Потребител
gopeto
3 години 16 дни преди

Задължително Батмейт трябва да присъства в арсенала ти за уголемяване. Но ако просто изпомпваш и я оставяш така за определен период, е загуба на време. Опитай да си създадеш серии от повторения с изпомпване. Така ще усещаш ефекта осезаемо. Не очаквай чудеса. Както при всички методи за уголемяване е нужно пълно посвещаване и време за да се радваш на нещо наистина голямо. 😉

nikibike
Гост
2 години 25 дни преди

Здравей какво имаш предвид под серии и повторения ?

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Пътеводител за уголемяване на пениса
Методът Джелк – (как да избегнем грешките и да постигнем желания резултат)

Преди време бях писал за упражненията Джелк (Челик). За моя опит, грешки, разочарования и постигнатите резултати. Чрез тях не само...

Затвори