Методът Джелк – (как да избегнем грешките и да постигнем желания резултат)

Тази публикация има 18 коментара

Преди време бях писал за упражненията Джелк (Челик). За моя опит, грешки, разочарования и постигнатите резултати. Чрез тях не само успях да уголемя размера на пениса си в дължина и дебелина, но да заздравя ерекцията и да подобря сексуалния си живот като цяло. Не са малко мъжете, които постигат завидни успехи, но ми се иска да се върнем малко назад и да припомним как да се практикуват за се избегнат някои нежелани последствия. След един такъв курс пенисът ви би могъл да бъде много по-твърд, а размера видимо уголемен.

Правилното практикуване ще ви предпази от евентуални наранявания или травми. Много е важно да знаете какво правите и най-вече как. Първият цикъл при мен продължи 16 месеца и успях да уголемя размера на пениса си с 6 сантиметра на дължина и 2 в обиколка. След това направих кратка пауза за няколко седмици, след което отново започнах с повторенията.

Както споменах от важно значение е да знаете как да изпълнявате упражненията, за да не се нараните. Основното правило е да не прилагате сила. Задължително е да сте наясно, че не се цели еякулация и е важно пенисът да е в отпуснато състояние, за да може да се получи необходимото разтягане и съответно желания резултат да бъде на лице. Тази практика обикновено отнема месеци, дори години. Когато започнете, е необходимо да сте наясно, че този процес ще ви отнеме време.

Теория за издърпването
Някои специалисти я намират за остаряла, но нека се опитаме да я опишем в общи линии.
Правилното изпълнение е гаранция за сигурен успех и е основен фактор, когато се засяга темата за уголемяване на пениса.
Хванете пениса си с една ръка като го придържате в основата чрез палец и показалец събрани в знак ОК. Издърпайте го нагоре и изпълнете една серия от 10 повторения с упражнението на Кегел. Трябва да почувствате леко напрежение при опъване. Да е премерено и приятно. Ако усетите дискомфорт спрете и си починете за 10 минути. След това го издърпайте във водоравно положение и задръжте 15-20 секунди. После издърпайте надолу посока 6 часа. Повечето мъже смятат, че издърпването само в посока надолу е напълно достатъчно. В интерес на истината разтягането в тази посока е най-ефективно, но е добре да се мине през всички фази. Когато приключите с това, продължете с издърпване наляво и надясно, като и в двата случая го правите бавно, без прекомерна сила и задържате отново по 15-20 секунди. Упражнението е едно от най-ефективните с най-добри резултати. Те идват бързо и при правилно изпълнение се запазват за неопределен период от време.

Загряване
Това е един от най-важните елементи от целия процес. Целта на загряването е да се отпуснат тъканите и да се избегнат нежелани травми и наранявания. Със затоплена хавлиена кърпа увийте пениса си за 7-8 минути. На всяка минута затопляйте кърпата отново. Това може да стане както с топла вода, така и чрез затопляне с ютия. Уверете се, че пенисът ви е добре обвит и няма зони, които да останат незатоплени. Това ще го предразположи към разтягане и растеж.

Основи на упражнението с разтягане
След като вече сте загрели пениса си, го хванете зад главата. Постарайте се да е максимално отпуснат. Издърпайте го нагоре и направете така нареченото движение “хеликоптер“ като изписвате кръг. Изпълнете максимален брой повторения в секунда. Серията обикновено продължава между 15 и 20 секунди. След като приключите, го издърпайте към лявото бедро. По време на разпъването правете упражнението на Кегел с 15 повторения по 10 секунди. След това изпънете към другото бедро и повторете. Починете си 10 секунди и пак повторете цялата серия с хеликоптера и разтягането. Между всяка серия можете да правите десет водоравни изпъвания. В общи линии това са основите са стреч упражненията и е стъпка към следващото упражнение Джелк с навлажняване (Wet Jelqing).

Джелк с навлажняване
Когато се практикува упражнението Джелк, винаги е добре да се използва подходящ лубрикант. Аз използвам такъв на водна основа защото лесно си възвръща ефекта като си намокря ръцете с малко вода. Това създава приятно усещане и спомага за по-правилно изпълнение. За упражнението, което ще опиша лубриканта е задължителен. Пенисът трябва да е в отпуснато състояние. Хванете главата с палец и показалец като правите знака ОК. Стиснете го до толкова, че да можете да го изпънете максимално напред без да го изтървете, но и да не си причините болка. С другата ръка извършвайте движения от основата към главата като прилагате лек натиск. Аз изпълнявам по 50 повторения и правя по 4 серии, като почивките между тях са около минута. Не забравяйте, че това не е мастурбация и не бива да се стига до ерекция. Когато се съсредоточите ще видите, че това съвсем не е трудно.

“V“ упражнение
Това е разновидност, която не е особено разпространена. При нея е необходимо да поставите пениса си между средния и безименния пръст (между 3 и 4 ти броени от палеца). С едната ръка придържайте главата, а с другата масажирайте като прилагате лек натиск по дължината на пениса. Това трябва да се извършва както в посока надолу, така и в посока към корема. Можете да започнете с по 30 повторения, като постепенно ги увеличавате на 50. Сериите също могат да са между четири и пет. Не забравяйте да използвате достатъчно количество лубрикант. При правилно изпълнение, резултатите обикновено настъпват още през първия месец.

Комбинация между Джелк и билкови таблетки
Обикновено когато става въпрос за уголемяване на пениса, най-често споменаваните методи са упражненията в комбинация с билкови таблетки, пенис екстендери и пенис помпи. Някои предпочитат да добавят към хранителния си режим цинк, магнезий, витамини от В група, витамин А и витамин Е. Според мен когато става въпрос за комбинация на натурални продукти с упражнения, аз препоръчвам да се използват такива, с които включват в състава си Трибулус Терестрис ( Бабини зъби), Гинко билоба и Женшен. Те не само повишават тестостерона и подобряват кръвообращението, но и подпомагат за сексуалната функция като цяло. Прибавяйки към това упражненията за уголемяване Джелк (Челик) и Кегел за заздравяване на ерекцията, в рамките на няколко месеца можете да простинете резултати, каквито не сте и очаквали. Това е споделеният ми личен опит и се надявам с него да бъда полезен на всеки, който се интересува от темата за уголемяването на пениса.

Peguru

Интереси: Медитация, Йога, УП (уголемяване на пенис) Стартирал: 14.2см - дължина; 13.1см - обиколка. Настоящ резултат: 20.2см - дължина; 15.3 - обиколка.

Още публикации от този автор

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

18 Коментара за "Методът Джелк – (как да избегнем грешките и да постигнем желания резултат)"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Питбул
Потребител
Питбул
3 години 6 месеца преди

Много задълбочен пост! Ако нямате нищо против поставете го в раздела с упражненията. Ще е полезно четиво за всички начинаещи, а и за тези с опит.
Любопитно ми каква ви бе честотата на изпълнение в началото?

monsterbu
Автор
3 години 6 месеца преди

Що се отнася до Намаляващите дни, мисля, че един от ключовите елементи при уголемяването. Всеки е различен. Ето и защо е трудно да има един „набор рутини“ (и защо ми харесва да се представят много и различни варианти). Това което работи при мен не е задължително да работи и при другите. Използването на комбинации като „Намаляващите дни“ помага за премахването на някои от тези вариации.

ТАСЕВ
Гост
ТАСЕВ
3 години 6 месеца преди

Здравейте, интересно ми е дали сантиметрите добавени към размера от тази процедура, ще останат за постоянно дори и след като спра да правя упражненията?

veselin
Гост
veselin
3 години 6 месеца преди

Здравейте, аз съм начинаещ и от вчера започнах упражненията в комбинация с добавки, с рутина 2 на 1 дни. Работя също за преодоляване на преждевременната еякулация.
Ще ги правя вечер, защото тогава ми остава свободно време. Благодаря на всички за съветите. Те ми помогнаха да си отговоря на толкова много въпроси. Надявам се един ден и аз да мога да давам съвети на начинаещите.

Един
Гост
Един
3 години 6 месеца преди

Благодаря на Peguru за съветите и насоките! От скоро изпълнявам програма за уголемяване, включваща и упражнения, но да призная без изградена рутина. Доколкото разбирам тя е от изключителна важност.
Имам обаче проблем с челика. За да усетя добър ефект трябва да стискам пръстите силно в захвата ОК, но много бързо започват да ме боят ръцете. Има ли друг с подобен проблем или решение?

Иван
Гост
Иван
3 години 6 месеца преди

За 16 месеца си постигнал такъв резултат ?аз сериозно се заех от година и 5 месеца ,преди това също правих упражненията но по 2-3 пъти в седмицата ,пушех и пиех.Но успях да достигна 16 см дължина.Браво за резултата ти.

новака
Гост
новака
3 години 6 месеца преди

Срещам трудност с “V“ упражнението. Не усещам достатъчно сцепление и увеличен приток на кръв в пениса. Може ли снимки или видео как точно се изпълнява? Съмнявам се, че греша някъде 🙁

Анонимен
Гост
Анонимен
3 години 5 месеца преди

Здравейте , правех го около седмица но усетих болка е десния тестис няколко часа след това и набарах меко топче прочетох и най го оприличавам с варициеле , възножно ли е това да е причината , загрявам и изпалнявам всичко правилно

monsterbu
Автор
3 години 5 месеца преди

Не мисля, че има някаква връзка. Относно топчето може да четеш и оприличаваш колкото си искаш, но задължително отиди на лекар.
Както и да е, подутините и бучките в тестисите могат да се дължат на брадавици, Херния, Варикоцеле (което предполагам имаш предвид но си го написал грешно), нараняване,инфекция, усукване и най-лошото рак на тестисите (за щастие той засяга едва 1% от всички ракови заболявания при мъжете).
Хвърли едно око и тук http://www.mamatatkoiaz.bg/article/322/podutini-i-buchki-v-testisite

nikibike
Потребител
nikibike
2 години 10 месеца преди

Прави ли се почивка между повторенията на Джелк ? Например 50 почивка 1 мин. и пак 50 и така нататък …

Питбул
Потребител
Питбул
2 години 10 месеца преди

За разлика от мускулните тренировки, тук натоварването и умората са минимални.
Почивки между повторенията се правят по скоро за да починат ръцете.

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Пътеводител за уголемяване на пениса
Упражнение Джелк (Челик) – теория и практика

Какво е Джелк Според някои твърдения техниката Джелк е възникнала в Близкия изток и се смята, че мъжете, които я...

Затвори