Упражнение Джелк (Челик) – теория и практика

Тази публикация има 23 коментара

Какво е Джелк

Според някои твърдения техниката Джелк е възникнала в Близкия изток и се смята, че мъжете, които я практикуват могат да увеличат размера на своя пенис с над 20 см. в дължина. Това е малко вероятно, а също така не малко хора смятат, че техниката е по скоро мит, отколкото реалност. Каквато и да е истината  Джелк е съвкупност от масажиране, разтягане, и похвати чрез които може да се постигне увеличаване размера на пениса.

Джелк може значително да увеличи обиколката и дължината на пениса. Целта е да се стимулира притока на кръв в пещеристите тела намиращи се в него.
Това се постига чрез така наречената техника на „доене“. Тя би спомогнала за разширяването на клетъчните стени на пещеристите тела и да доведе до по-добро кръвообращение. Техниката Джелк дава възможност за уголемяване на члена както в отпуснато така и в еректирало състояние. Реалните резултати могат да се наблюдават само в рамките на месец, но разбира се има случаи при които е необходимо малко повече практика.

Преди да започнете

Измерете дължината и дебелината на своя пенис. Това е добра идея преди да започнете практикуването на тази техника. Все пак е добре да имате база за сравнение в началото и в края на програмата. Промените в размера е добре да се записват веднъж седмично.
Можете да следите и разликата на размера в отпуснато състояние, но това не винаги е обективен фактор, за което е добре пенисът да бъде винаги в еректирало състояние. Съществуват различни методи за измерването на пениса, което не е от особено голямо значение стига да се прави редовно и по един и същ начин. Ако не сте сигурни как да го направите ви препоръчвам следната препратка: Как да измерим размера на пениса си правилно – кратко ръководство

Загряване преди Джелк
При техниката Джелк има изискване както при повечето упражнения – предварително затопляне.

1. Масажирайте пениса си в основата докато е в полу еректирало състояние.
2. Навлажнете кърпа в топла вода.
3. Увийте пениса си с нея в продължение на няколко минути.
4. Повторете затоплянето и увиването с кърпата няколко пъти.

Затоплянето на пениса може да се осъществи и в топла вана или чрез топъл душ.

Изпълнение

1. Поставете малко лубрикант върху ръцете си (например бебешко олио) и не забравяйте, че пенисът ви трябва да е полу-еректирал.
2. С палеца и показалеца на едната си ръка направете знак за „ОК“ и ги поставете в основата на пениса.
3. Започнете движение тип „доене“ от основата на пениса към главичката му .
4. Когато стигнете основата на главичката отпуснете и застъпете с другата ръка същото движение.
Техниката на „доене“ не се практикува върху главичката.
5. Трябва да създадете повтарящо се движение което се постига чрез непрекъснато редуване на едната и другата ръка.

В идеалния случай това движение трябва да се повтаря до сто пъти за пет минути. През втората седмица може да нарасне до 200 повторения на ден, като до четвъртата седмица това може да достигне да 500
повторения.

Важни препоръки за безопасно практикуване

* Винаги загрявайте пениса си преди началото на упражнението.
* Винаги използвайте подходящ лубрикант.
* Не стискайте прекалено силно. Ако усетите болка трябва да намалите натиска върху пениса си.
* Никога не опитвайте да практикувате Джелк когато имате пълна ерекция. В противен случай можете да нараните пениса си.
* Винаги обвивайте пениса си с топла кърпа след приключване на упражнението. Действа е доста релаксиращо и отпуска тъканите.

monsterbu

Интереси: Бодибилдинг, Пенисфитнес

Още публикации от този авторYou can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

23 Коментара за "Упражнение Джелк (Челик) – теория и практика"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
zenedinzedan
Гост
zenedinzedan
3 години 6 месеца преди

Възможно ли е да добавя 3-4 см. на дължина само с челик?

Metalteam
Автор
3 години 6 месеца преди

Хм…сигурно. Но все пак всеки човек е различен. Някои опитват всичко и за една година получават едва сантиметър-два, а други постигат резултата само за 2 или 3 месеца.
Защо искаш да опиташ само с челик? Направи си система от различни упражнения. Може да включиш прием на таблетки или да ги комбинираш със екстендер.
Използвай опита на другите. Не препокривай колелото!

west coast
Потребител
west coast
3 години 6 месеца преди

Ако не гониш и обиколка а само дължина, не е необходимо да изпълняваш други упражнения. Може да комбинираш челик с 30 минутно носене на ектендър или тежести.

Краси
Гост
Краси
3 години 6 месеца преди

Правя Челик в продължение на 4 месеца и в общи линии без резултат. Може би имам, но е едва забележим и за това не го броя. Започвам със загряване с вана с топла вода и го правя в продължение на 20 минути. Понякога включвам и Кегел. И въпреки това няма резултат. Оставам с впечатлението, че съм единствения без резултати? Може ли някой да ми помогне?

Юзър33
Гост
Юзър33
3 години 6 месеца преди

Може да опиташ да загряваш с затоплена хавлия.
Имам два въпроса:
Колко често изпълняваш упражнението?
По колко 20 минутни серии правиш?

DriftManiac
Потребител
DriftManiac
3 години 6 месеца преди

Трудно е да се каже точно защо. Някои постигат резултати с по-малко работа, а други с повече. Колко дни в седмицата го правиш? 3? 5?. Аз мисля, че за 4 месеца трябва да има някаква промяна.
При мен промяна има. В момента изпълнявам челик с по 250 повторения (около 25 до 30 минути). Изпълнявам го два последователни дни, последвани от два дни почивка.

Краси
Гост
Краси
3 години 6 месеца преди

Благодаря ви за бързите отговори пичове!

Правя го 5 дни в седмицата, в продължение на 4 месеца, така че наистина не знам защо нямам резултати. Мога да опитам някои други упражнения за разтягане. За сега влагам само усилия и съм до никъде 🙁

Питбул
Потребител
Питбул
3 години 6 месеца преди

Правя по-бавни повторения и отделям повече време за затопляне. Също поддържам ерекцията на около 50-70% и пазя кожата си добре овлажнена с лубрикант. Имам натрупан поне сантиметър за един месец.

Моята система е (2 дни с 1 почивен ден):
10 минути затопляне
5 -10 минути разтягане с тежести
10 минути Джелк (5 секунди на движение)
Приключване с 10 минути топла вана

Понякога включвам и други упражнения, но само когато ми остава повече свободно време.

А. Стоев
Гост
А. Стоев
3 години 6 месеца преди

Привет на всички! това е първият ми пост тук. Намирам сайта за изключително интересно място, в което откривам доста любопитни неща.

Начинаещ съм и отскоро стартирах с Челик, но срещам известни затруднения. Проблемът е, че когато извършвам въпросните движения „доене“ кожата ми се събира нагоре към върха. Правилно ли е избутването на кръвта по вените на кожата към главичката?
Притеснявам се от това, че не извличам максимума от упражнението, и от възможни контузии.

Питбул
Потребител
Питбул
3 години 6 месеца преди

Опитай с едната ръка да държиш кожата в основата на члена си, а с другата да извършваш доенето (при мен се получава). Използвай и повече лубрикант!

Zlatinka
Гост
Zlatinka
3 години 6 месеца преди
Здравейте… Нека споделя накратко. Аз и приятелят ми сме заедно почти 7 години. Обичаме се взаимно и имаме чудесна връзка. Единственото за което трябва да призная е, че съм недоволна от размера на пениса му 🙁 Дълго време приемах противозачатъчни, но реших да сменим начина на концентрация и започнахме да го правим с презерватив (което отслаби допълнително усещането) 🙁 Опитвам с Кегел за стягане на тазовите мускули, като се надявам така да запазя удоволствието поне за него. Когато е в мен и не се чувствам „изпълнена“, изпитвам трудно наслада от секса. Опитвали сме и всякакви пози, но без резултат. Не… Прочети още »
opiten
Потребител
opiten
3 години 6 месеца преди

Кажи му на какъв сайт си попаднала и му предложи да погледне упражненията за по-голяма издръжливост (например Кегел). Когато го посети и разгледа, сам ще се насочи и към упражненията за уголемяване.
Това е моето предложение, но честно казано не знам дали ще се получи без да го нараниш.

Scarface
Потребител
Scarface
3 години 6 месеца преди

Здрасти Златинке,
Благодаря, че търсиш съвети от участниците в дискусиите тук. Искам да те поздравя за твоята чувствителност и разбиране към своята половинка. Егото на един мъж може да бъде много крехко, ставайки дума за това как прави любов или за размера на пениса му.
Сигурен съм, че все някой от момчетата тук ще има солидни познания, за да ти помогне да постигнеш целта, като запазиш и връзката си непокътната.

Димитър
Гост
Димитър
3 години 6 месеца преди
И да го нараниш, като кажеш, че му е малък ти го обичаш. Честността може да бъде най-доброто нещо в една връзка. Трябва да сте наясно с факта, че сексуалният ви живот куца и да намерите начин за справяне с проблема. Ако жена ми бе казала в прав текст, че членът ми е твърде малък, бих се почувствал много кофти, но в крайна сметка съм наясно с факта и се опитвам да направя промяна. Работя 3-4 пъти седмично по въпроса. Изпълнявам програма за уголемяване, включваща и Челик, храня се правилно, а и тя прави същото за мен. Трябва да сте… Прочети още »
opiten
Потребител
opiten
3 години 6 месеца преди

Не съм съгласен да го подвеждаш.
Честността може да е добро нещо, но тактичността е злато. Не е нужно да жертваш честността за да бъдеш тактична.
Обърни се към него и му кажи: „Хей, виж какви упражнения за уголемяване на пениса открих“ – това ще ще е достатъчно за да покажеш, че си недоволна. Мъжете също можем да четем между редовете, не сме пълни идиоти през цялото време.

Leo
Потребител
Leo
3 години 6 месеца преди
Съгласен съм с opiten. Ако му го кажете директно, може никога повече да си легне с вас. Не го познавам, но съм почти сигурен, че е наясно за пениса си. Ако моето момиче ми предложи да работим за подобряване на сексуалния ни живот, щях да бъда напълно отворен за идеята! Както вече споменахте изпълнявате Кегел и вероятно има полза от него. Кажете му, че сте опитала (за да направите изживяването в леглото по-горещо за него), и между другото сте се натъкнала и на упражнения полезни за здравето на неговия пенис. Пенисът, който между другото толкова много обичате 😉 Това би… Прочети още »
motorista
Потребител
motorista
3 години 6 месеца преди
Е, дебелите хора знаят, че са дебели; и момчетата с малки пишки знаят, че са с малки пишки. Ако любимият човек ти каже, че си дебела, след това ще си разстроена и обидена. Същото се отнася и за него. Уголемяването на пениса отнема значително време и всеотдайност за да видите резултатите, които да се усетят и в сексуалния ви живот. Не става да започне Джелк и да увеличи обема, дължината и обиколката в рамките на няколко седмици. Димитър е прав! Кажи му, че една от приятелките ти е с мъж, който изпълнява упражненията и благодарение на тях получава по-силни ерекции… Прочети още »
Konstantin
Потребител
Konstantin
3 години 6 месеца преди
Намираш се в трудна ситуация. Мисля добра идея е изобщо да не му казваш, че пенисът му е малък и не те задоволява… това може да доведе до значителни психологически проблеми със самочувствието… и да отключи еректилна дисфункция на психична основа. Най-удачно би било да му изпратиш анонимен мейл с линк към упражнението и кратко описание за какво става дума. Искам да кажа, че всеки мъж иска да притежава голям пенис независимо да ли ще си го признае. Това е един от основните фактори, свързани със мъжкото самочувствие. Така че, ако някак си попадне на тази информация, ще си направи… Прочети още »
Питбул
Потребител
Питбул
3 години 6 месеца преди
„Е, дебелите хора знаят, че са дебели;“ Разликата е там, че ако си дебела може да отслабнеш, но ако кажеш на някой, че искаш да има по-голям член и му обявиш, че е възможно, трудно ще ти повярва. Независимо колко си убедена в думите си. Почти сигурно ще прекараш остатъка от вечерта в утешения казвайки: „Наистина можеш…, погледни всичките тези момчета, казват, че са го направили…, възможно е…“. Това ще се отрази на отношенията ви. Представи си момента в който опита и не забележи промяна. Всеки е скептичен докато не види реален резултат. Имам натрупан сантиметър за месец и въпреки… Прочети още »
Ирена
Гост
Ирена
3 години 6 месеца преди

Защо по някакъв начин не накараш негов приятел да му предложи упражненията? По този начин няма и да предположи, че имаш нещо общо с това.
А и приятелите се доверяват един на друг.

Zlatinka
Гост
Zlatinka
3 години 6 месеца преди

Изключително благодаря на всички за идеите и предложенията. Моля, чувствайте се свободни да предлагате още. Давам си сметка, че ситуацията е сложна и, че лесно мога да го нараня… Не бих се обърнала към негов приятел с подобно предложение защото вместо да му предложи упражненията може да му каже, че аз съм го накарала. Тогава не ми се мисли за последствията.

ManwhithNoname
Потребител
ManwhithNoname
3 години 6 месеца преди
Не знам как съм пропуснал тази тема до сега… ето какво мисля и аз. Никога не повдигай на въпрос и не коментирай с него размера на пениса му. Никога! Запознат съм буквално стотици истории на хора, които не биха могли да забравят само едно случайно споменаване на техния размер от приятелката им, съпругата или любовницата. Често това, което не изглежда като нещо особено за представителките на нежния пол, води до смазване на мъжа и тотално унищожаване на взаимоотношенията. Ние, никога не можем да забравим разговори за размера, дори и след години! Наистина не мисля, че жените винаги разбират колко силно… Прочети още »
wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Пътеводител за уголемяване на пениса
„Бетониране“ на постигнатите резултати след уголемяване на пениса

Някои учени определят човешкото тяло като съвършено биохимично творение на природата. То е устойчиво на различни промени, свързани с тъканите,...

Затвори