„Бетониране“ на постигнатите резултати след уголемяване на пениса

Тази публикация има 9 коментара

Някои учени определят човешкото тяло като съвършено биохимично творение на природата. То е устойчиво на различни промени, свързани с тъканите, които могат да достигнат определен размер благодарение на своята еластичност. За тези, които качват някой килограм, по време на празниците, добрата новина, е че тяхното тяло ще си възвърне първоначалната форма, точно заради способността му да се възстановява. За хората, посещаващи фитнес салоните обаче е истински кошмар. Загубата на постигнатите резултати, често е тема номер едно при спортистите. Същото важи и за мъжете, които работят активно за уголемяване на пениса. Когато става въпрос за това, трябва да знаете, че веднъж постигнали своята цел, много лесно можете да се сбогувате с нея ако не бъдете постоянни. Колко бързо бихте се върнали към първоначалния си размер се определя от няколко различни фактора.

  • Наддаването и загубата на тегло е аналогично. В един момент кожата на тялото така се разширява, че е много трудно да се възстанови напълно. Същото е и уголемяването на пениса. При достатъчно тренировки и постоянство, можете да промените самата структура на клетъчно ниво. Чрез постоянство и повече време, се получават така наречените микро разкъсвания, които обикновено не се усещат. Звучи стряскащо, но процеса е бавен и не причинява болка или дискомфорт.

 

  • Продължителността е ключът към успеха. Нека отново направим аналогия с наднорменото тегло. Ако останете достатъчно продължително време с повече излишни килограми, е малко вероятно тялото ви да възвърне първоначалната си форма. Тъканите са останали толкова дълго време разширени, че са изгубили способността си да се свият напълно. Същото би се случило и с вашия пенис. Ако направите един по-дълъг курс и успеете да уголемите размера си, е малко вероятно той да се върне към първоначалния си размер.

 

  • Генетичност и предразположението на клетките е друг фактор, който определя уголемяването на пениса. При някои хора тъканите просто имат способността да се разтягат повече. С напредването на възрастта, тази еластичност намалява и може да е причина за загуба на част от добавените сантиметри.

 

  • Колко бързо ще загубите постигнатите резултати след като прекратите с тренировките за уголемяване се определя от два основни момента. На първо място е важно да се знае колко време сте отделили за постигането на желания резултат. Тук става въпрос за това дали сте дали достатъчно време на тъканите да се приспособят и запазят новото си състояние. Вторият фактор засяга еластичността на кавернозните тела. Колкото по-еластична е една тъкан, постига по-бързи резултати и запазва постигнатото по-трайно.

Като заключение може да се каже, че процесите настъпват бавно, но при правилно изпълнение можете да останете изумени от резултатите. Правилата при тренировките за уголемяване на пениса са съвсем прости и се крият основно в постоянството. Без значение дали практикувате упражнения, използвате устройства или приемате хапчета за уголемяване, не е необходимо това да се превръща в мания или фикс идея. Не забравяйте, че нещата се случват бавно.
Моят съвет е когато вече сте доволни от постигнатите резултати и прекратите интензивните тренировки, да преминете към програма за поддържането им.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

9 Коментара за "„Бетониране“ на постигнатите резултати след уголемяване на пениса"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
miro1
Гост
miro1
2 години 7 месеца преди

Чувал съм, че ако се прекратят тренировките, може да се изгуби постигнатия резултат. Има ли начин това да не се случва? Може би въпроса ми е риторичен, но нямам особен опит и ме интересува мнението на, тези които знаят как стоят нещата.

monsterbu
Автор
2 години 7 месеца преди
За да запазиш резултатите, е нужно да си създадеш рутина. Уголемяването на пениса обикновено отнема до една година, през която трябва да си доста упорит и да не се отказваш. Давам съвсем просто сравнение свързано с боди билдинга. Тренираш упорито, приемаш добавки и качваш мускулна маса. Спреш ли тренировките със сигурност ще я загубиш за няколко месеца. При пениса това правило не важи напълно и не е задължително да загубиш целия резултат. Ако не правиш абсолютно нищо след това е много вероятно да претърпиш промени, които няма да ти харесат. Формулата е съвсем проста!! Даваш всичко от себе си до… Прочети още »
miro1
Гост
miro1
2 години 7 месеца преди
Какво ще ми препоръчаш за затвърждаване и постигане на нови резултати? Искам да кажа, че ако правя упражнения и за първите три месеца постигна един сантиметър и спра ще загубя половината. Тоест ще ми остане половин. Но ако постигна един сант за три месеца и после продължа още три и постигна два или три сантиметра и спра, ще увелича ли шансовете за по-добро запазване на резултатите? И втори въпрос. Мога ли да правя комбинации за различин периоди? Примерно започвам с избрано от мен упражнение Челик, правя го един месец, после правя друго за удебеляване и така ги редувам. След което… Прочети още »
monsterbu
Автор
2 години 7 месеца преди

Съветът ми е да ги редуваш през ден, а не да чакаш цял месец да приключиш с дадено упражнение. Така ще зациклиш и няма да имаш бързи резултати. Аз редувам няколко неща през ден. Както казах като във фитнеса. Понеделник гърди и бицепс, сряда гръб и трицепс, петък крака и рамене. На всяка тренировка преси и кардио. Така не остава не тренирана част от тялото. За пениса важи същото. За добри резултати лично препоръчвам различни упражнения в комбинация с екстендер и честа смяна. За мен това е формулата.

Иводиво
Гост
Иводиво
2 години 7 месеца преди

Загубата на сантиметри може да се дължи на различни фактори. Всеки, който се е интересува от темата знае. В повечето случаи постигнатите резултати се губят от небрежност. Някои мъже оставят сексуалния си живот на заден план и използват пениса си единствено в тоалетната. Причината може да е намалено либидо в следствие на хормонални нарушения, напредване на възрастта, диабет, сърдечни проблеми и какво ли още не.

Румен Стоев
Гост
Румен Стоев
2 години 7 месеца преди

Аз съм активен спортист и смело мога да твърдя, че няма нищо постоянно когато става дума за човешкия организъм, пък и не само. Няма как да запазиш нещо ако не се грижиш за него. Пробвай да изчистиш мазнини и да оформиш релеф. След това не влизай във фитнеса за един месец и да видим какви резултати ще имаш. С члена нещата са аналогични. Не му ли отделяш време, ще започне да ти служи само за едно.Нали се сещаш?

Галин
Гост
Галин
2 години 7 месеца преди

Поздравления за добрата публикация! Стартирах преди два месеца програма за увеличаване на размера и въпросът със запазването на резултатите силно ме вълнува. Това, което имам като резултат за момента е промяна, но само по време на ерекция.
Доколкото разбирам от monsterbu една година е достатъчна за трайно уголемяване. Може ли някой друг да сподели колко време му е отнело за тази промяна?

Giga
Потребител
Giga
2 години 7 месеца преди

При всеки е индивидуално. Моите резултати настъпиха след около три месеца активни тренировки. Съветът ми към теб е да не търсиш сравнения, защото така лесно може да загубиш мотивация..

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Повече в Пътеводител за уголемяване на пениса
Как да измерим размера на пениса си правилно – кратко ръководство

Дължина при ерекция от основата на срамната кост В не медицинските среди дължината на пениса се определя чрез измерване в...

Затвори