Предимствата от импулсното използване на хидро помпата Батмейт

Тази публикация има 6 коментара

Тази статия е предназначена за хора, които притежават хидро помпи и търсят начин да оптимизират тяхното използване. За целта съществуват два начина. Единия е статичен-чрез еднократно пълнене с вода и създаване на вакум,  другият е импулсен чрез динамично изпомпване.

Статичен метод
Статичното използване на хидро помпата се състои в еднократното пълнене с вода, след което се правят няколко помпания до постигане на желания вакум. Препоръчителната продължителност на цялата сесия е в рамките на 20 минути. Обикновено ако сте начинаещ и я използвате за първи път е достатъчно  да започнете с около пет минути на ден през първата седмица.
По време на сесията, вакумът стимулира притока на кръв само в областта на пениса. Кръвният излишък предизвиква натрупване на лимфна течност, която бавно обгръща клетките, които изграждат целия пенис. Получава се нещо като естествен отток причинен от създадения вакум. Ако не се използва прекомерно, метода е безопасен. В случай, че усетите неестествено напрежение, значи сте прекалили с времето или напомпването, и е необходимо да си дадете малко почивка.

Динамичен метод
Динамичното използване на помпата, известен още като импулсно изпомпване, се различава от статичния. При него през няколко минути може да добавяте още едно напомпване. Изчаквате така 5 минути и повтаряте отново. Това също може да продължи до 20 минути на ден. Разликата се крие в това, че преди новото напомпване, трябва да изпуснете малко от вакума след което отново да напомпате до желаното ниво.

Предимства на импулсното пред статичното използване
Предимствата на импулсният метод се крие в динамиката на използване и непрекъснатото повишаване на вакума за един и същи период от време. При него процесът е постепенен и интензивен като тенденцията е към повишаване. Малките почивки дават възможност на тъканите да преминат в първоначално състояние, след което следва отново интензивно напомпване. Точно в тази малка почивка се крие ключа към по-ефективната употреба. При един шест месечен курс, някои твърдят, че разликата в резултатите между статичен и динамичен начин на употреба стига до 33% в полза на импулсния метод. Като цяло няма строги препоръки за избор на метод. Важното при хидро помпите е да се поддържа вакума, който игра е основната роля. Негово поддържане е гаранция за максимална ефективност. Един от важните моменти, които могат да се дадат като пример за естественото поведение на пениса по време на сън са нощните ерекции. Всеки ги е получавал и знае, че те се редуват по няколко пъти на нощ. Периодичното редуване на пълна ерекция, до пълно отпускане, може да се сравни с импулсното използване на хидро помпата Батмейт.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

6 Коментара за "Предимствата от импулсното използване на хидро помпата Батмейт"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Ники22
Гост
Ники22
3 години 8 месеца преди

Използвам Батмейт в продължение на почти три месеца. От известно време правя и упражнения. Когато използвам устройството, след това имам леко обезцветяване в основата на пениса. Не изпитвам болка или дискомфорт. Това ме притеснява и се чудя, дали да увелича почивните дни. Настоящият ми цикъл е 5 към 1. Има ли нещо нередно в този страничен ефект или е нормално за Батмейт.
Тренировките ми не са супер интензивни, за това ги изпълнявам 5 дни и почивам един.

Metalteam
Автор
3 години 8 месеца преди

Не е проблем … Просто прилагаш прекалено голям натиск за прекалено дълго време ….

gopeto
Потребител
gopeto
3 години 8 месеца преди

Това, което винаги правя след продължително използване на помпата или упражнения е да разтривам енергично пениса в основата му. Работи много добре и разпространява свежа кръв в него.

Ники22
Гост
Ники22
3 години 8 месеца преди

Благодаря ви за бързите отговори! Това с разтривката наистина има ефект. Свежият цвят се възвръща много бързо.

Dragonfly
Гост
Dragonfly
3 години 8 месеца преди

Привет на всички! Вчера поръчах от тук своя батмейт и очаквам да си го получа днес.
Колко трябва да напомпам 4-5-6 пъти?
ако моя пенис не е на 100% еректирал, ок ли е да използвам помпата?
Колко време да трае сесията, и накрая да я свалям ли или да помпам още за допълнителен вакум?

gopeto
Потребител
gopeto
3 години 8 месеца преди

Добре е да си близко до ерекция когато я използваш. Помпай докато усетиш, че налягането започва да ти издърпва главата. Не препомпвай! След 5 минути освободи и я махни. Масажирай минута-две пениса си, след това повтори. Направи го 3 пъти за общо 15 минути. За п-добър вакум е желателно зоната да бъде обезкосмена.
Изключително съм доволен от нея, но в момента разнообразявам с челик и пенис ектендер.

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Пътеводител за уголемяване на пениса
Влияе ли еякулацията върху уголемяването на пениса

Еякулирате ли след като сте правили упражнения за уголемяване на пениса и влияе ли това на крайния резултат? На въпрос...

Затвори