Нормално ли е пенисът ми да сочи надолу по време на ерекция?

Тази публикация има 0 коментара

Въпрос: От известно време наблюдавам, че пенисът ми е започнал да променя ъгъла на ерекция в посока надолу. Много е странно защото не изпитвам нито болка нито дискомфорт. Какви биха могли да бъдат причините за това изкривяване?
(Недялко)

Отговор:
Хората винаги са изпитвали интерес към размера и формата на половите си органи. Това важи еднакво за представителите и на двата пола. На всеки мъж е минавало през главата любопитните мисли за това как изглежда вагината на една жена, с която е флиртувал или дали пенисът на човека срещу него е по-голям или по-малък. Поради факта, че ходим облечени, тази тайна си остава и само от статистиките можем да разберем коя форма, положение или размер са нормални.

Нагоре или надолу
Всеки знае, че за по-добра стимулация на женската Г-точка, е необходимо пенисът в еректирало състояние да има извивка нагоре. Този ъгъл е от основна важност за нейната стимулация и до известна степен дава гаранция за оргазъм. Във филмите за възрастни сме виждали почти всичко – от гигантски до микро пениси извити във всяка посока и с какви ли не причудливи форми. Някои са хоризонтално разположени, други сочат наляво, надясно, гледат надолу или нагоре и е трудно да се определи кой е най-подходящия за една нормална вагина. Всички тези въпроси все още са подложени на проучвания и са повод за различни полемики.

Ако вземем конкретно вашия случай и имаме предвид факта, че до момента пенисът ви е имал различен ъгъл, който с времето се е променил в посока надолу, може само да се предположи, че с годините тазовата мускулатура отслабва и това може да даде известни отражения. Съществуват програми и упражнения за тяхното укрепване и за вас може би това е част от решението на проблема.

Разнообразието е подправката на живота
Не прекарвайте прекалено дълго време за това да мислите как изглежда вашия пенис. Както казахме размерите и формите са най-различни. Няма двама мъже с еднакви гениталии. Дори размера на тестисите и цвета на скротума са различни. Основното, което трябва да знаете е как да го използвате когато сте с жена. Притежавате ли добри сексуални умения ви уверяваме, че формата няма да е от значение. Важното е да е достатъчно голям, за да може да достигнете до всички нейни точки, които й носят удоволствие.

Когато сте в спалнята експериментирайте.Правете всичко за което се сетите.Разнообразявайте с всички възможни пози и ъгли, за да установите кога и двамата изпитвате най-голямо удоволствие.Телата на хората са различни и са като два механизма, които трябва да се настроят, за да сработят заедно.Дайте си време и не се притеснявайте от това, което ви се случва.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Повече в Съветник
Защо приятелят ми мастурбира често и свършва бързо?

Въпрос: Приятелят ми има получава ерекция доста често и мастурбира. Проблемът е, че когато правим секс, той трае само няколко...

Затвори