Защо приятелят ми мастурбира често и свършва бързо?

Тази публикация има 0 коментара

Въпрос: Приятелят ми има получава ерекция доста често и мастурбира. Проблемът е, че когато правим секс, той трае само няколко минути. Възможно ли е да има връзка между бързото свършване и постоянното самозадоволяване?
(Н. Аангелова)

Отговор:
Каква е причината за мастурбацията
Въпреки, че съществуват мъже, с по-силно сексуално желание в сравнение с други, има разлика между високо либидо, чести ерекции и мастурбации. Това обикновено се наблюдава при младите представители на силния пол с производство на по-големи количества тестостерон. Тогава мастурбацията може да бъде по няколко пъти на ден. Не се приема за нормално подобно действие да се извършва от мъж в зряла възраст.

Някои го правят защото изпитват необходимост, други просто имат силно сексуално желание или незадоволителен сексуален живот. Не рядко, се срещат така наречената компулсивна мастурбация. Това е честа нужда и желание за еякулация. Може да резултат от безразборни сексуални връзки или да е провокирана от прекомерното гледане на порно. Тя може да се дължи на психично разтройство, или от прием на различни сексуални или наркотични стимуланти.

Мястото на мастурбацията в половия живот
Ако вашият приятел не се притеснява от действията си и това не се отразява на сексуалния ви живот, в повечето случаи няма място за притеснение. Проблемите могат да настъпят когато започне да предпочита самозадоволяването пред реалния полов контакт. Това ще наруши баланса помежду ви и да доведе до по-сериозни последици.

Препоръчително е да разговаряте и обсъдите темата. Необходимо е да сте наясно защо го прави, какво е сексуалното му влечение към вас и дали има желание за секс. Трябва да знаете кое го кара да предпочита мастурбирането пред контакта с вас.
Отговорете си на въпроса дали това ви притеснява и дали сте готови да водите такъв сексуален живот. Можете да му предложите да го правите взаимно и по този начин да превърнете мастурбацията в сексуална игра и прелюдие към секса.

Възможни усложнения
Прекомерната мастурбация е проблем когато трайно се нанесе в сексуалните ви взаимоотношения и започне да се отразява негативно. Ако не се притеснявате да говорите за това, съветът ни е да посетите сексолог. Желателно е и двамата да присъствате по време на консултацията.

Преждевременната еякулация по време на същинския акт може да е в резултат на честите мастурбации. Приятелят ви просто е свикнал да свършва по възможно най-бързия начин търсейки бързо удоволствие. В даден момент това се превръща в подсъзнателен рефлекс и той еякулира при най-малката сексуална стимулация.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Повече в Съветник
Защо не успявам да свърша когато се самозадоволявам?

Въпрос: Когато мастурбирам, усещам, че оргазмът ми наближава, но не мога да стигна до край. на На какво се дължи...

Затвори