Средния размер на пениса и методи за неговото уголемяване

Тази публикация има 0 коментара

Въпрос: Размерът на пениса ми е 14 сантиметра в еректирало състояние и не е особено дебел. Рядко приятелката ми стига до оргазъм ако не правим фреска любов или не използвам пръстите си. Чувал съм за натурални програми за уголемяване на пениса, от които резултатите са много добри. Какво мислите?
(Zdravko_88)

Отговор: На първо място трябва да знаете, че 14см. съвсем не е малък размер. Не малко проучвания показват, че средният размер на пениса в световен мащаб е около 15 сантиметра.

Безопасност и ефективност
Използването на билкови таблетки в комбинация с различни упражнения за уголемяване на размера е метод, към който се насочват изключително голяма част от мъжете. Това е така защото билките сами по себе си нямат странични ефекти, а упражненията са метод използван в продължение на хилядолетия. Въпреки, че няма научни доказателства, много мъже дават положителни отзиви и са доволни от постигнатите резултати. При повечето продукти отсъстват синтетични елементи и могат да се ползват без специална рецепта. Методите за уголемяване на пениса могат да включват прием на хапчета в комбинация с упражнения, тежести, различни екстендери и пенис помпи.

Консултирайте се с личния си лекар
Въпреки натуралния си състав, някои мъже могат да имат непоносимост към част от състава на билките. Ако страдате от диабет или сърдечно съдово заболяване, все пак можете да си направите консултация с личния лекар. Запознайте се със състава на продукта, към който сте се насочили и го представете.

Определете точно вашето притеснение
Възможно ли е според вас да прекарвате твърде много време фокусирайки се върху размера на пениса си? Задайте си въпроса какво ви кара да желаете промяна. Дали го искате сами или е провокирано от страха, че не можете да задоволите жената, с която сте? Ако правите сравнение с актьорите във филмите за възрастни, то трябва да знаете, че ще ви е необходимо време и постоянство да постигнете размер като техните. Ако се притеснявате, че не сте достатъчно пълноценен в сексуалната си връзка, може би е време да разнообразите сексуалните техники, които прилагате.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Съветник
Възстановявам се трудно след секс

Въпрос: С жена ми правим секс един два пъти седмично. В последно време и двамата забелязваме, че възстановяването след полов...

Затвори