Жена ми предпочита секс играчките си пред мен

Тази публикация има 2 коментара

Въпрос: След няколко годишен брак, съпругата ми избягва да прави секс с мен. С времето си събра колекция от секс играчки с обяснението, че не мога да й дам това, от което има нужда в леглото. Не знам какво да правя. Казва ми, че ме обича, но въпреки това избягва сексуалните контакти. В последно време се чувствам като ходеща заплата. Опитвам се да я прегърна когато си легнем, а тя ми казва, че й е горещо и се отдръпва. Всеки път, когато чуя звука на вибратора под завивките, просто ставам и отивам в хола да гледам телевизия. Не знам какво да правя и как да постъпя.
/Васил 28/

Отговор: Това звучи доста тъжно и разочароващо. Със сигурност е знак, че нещо в отношенията ви не е наред, но може би е рано да мислите за раздяла. Преди да предприемете нещо драстично, е добре да се опитате първо да промените нещата.
Една от възможностите е терапия за двойки. Обмислете варианта да оставите всичко както е за известно време и не говорете за секс с нея. Възможно е това да е само период и временно състояние. Изчакайте до момента, в който и двамата сте достатъчно спокойни, а тя е предразположена към близост с вас. Потърсете начин да поговорите за това как се чувствате и се опитайте да получите отговор на въпросите си. В подобни кризисни моменти отговорът се крие в комуникацията. Опитайте се да разберете дали проблема е чисто физически или в поведението ви. Напълно допустимо е вече да няма сексуално привличане или то да е липсвало още от самото начало, но да не сте го усетили. Изходите са два. Или да преоткриете връзката си или да потърсите внимание извън брака, за да сте сигурни в способностите си като мъж. Ако искате да говорите на сексуална тема, но не знаете как да го направите, можете да се насочите към терапевт или консултант. Обикновено резултатите са много добри, стига и двамата да сте готови за това. Имайте предвид, че спасяването на един брак изисква много време и усилия от двете страни. Понякога се налага един от двамата да направи компромис. За съжаление в случая сте вие. Дори и да не срещате подкрепа в лицето на съпругата си, можете да направите консултацията и сам. Това би било доста полезно. Има случаи, в които можете да изпаднете в положение да не успеете да видите на пръв поглед неща, които са очевидни отстрани и по този начин да задълбочите проблемите си. На първо място е необходимо да се запитате дали наистина сте в състояние да отговорите на нейните очаквания в леглото. Като мъж трябва да сте уверен, че сте способен да я задоволите. Все пак ако се обърне внимание на това, че тя предпочита секс играчки пред сексуалния контакт с вас, може би е време да си направите самооценка как се представяте в спалнята и след това да търсите проблема в нея.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

2 Коментара за "Жена ми предпочита секс играчките си пред мен"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Chervenaroza
Потребител
Chervenaroza
3 години 11 месеца преди

Може да е изпаднала в депресия поради някаква причина и за това да не желае да има интимна близост със вас.
Добре е да сложите картите на масата и да разговаряте открито. В противен случай може да попаднете в спиралата на един съвместен живот, в който участниците са повече от двама!

Venera
Потребител
Venera
3 години 11 месеца преди

Разговаряйте и разберете кой от какво има нужда в леглото. Питай я какво харесва и какво не харесва. Искай откровено да ти отговори какво правиш или не правиш както трябва.
Възможно е причината да е в теб, но да няма смелост да ти го каже. Много мъже с беден сексуален опит на практика нямат реална представа са своите сексуални способности.

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Съветник
Неуверен съм заради размера на пениса си. Колко трябва да е голям, за да мога да задоволя жена?

Въпрос: Аз съм на 28 години и никога не съм правил секс защото се притеснявам, че притежавам малък пенис. Най-големия...

Затвори