Неуверен съм заради размера на пениса си. Колко трябва да е голям, за да мога да задоволя жена?

Тази публикация има 2 коментара

Въпрос: Аз съм на 28 години и никога не съм правил секс защото се притеснявам, че притежавам малък пенис. Най-големия ужас настъпва когато си представя как тя го вижда и започва да се смее. Да не говорим, че ще започне да го коментира с приятелките си и това ще ме съсипе напълно. Какъв размер трябва да притежава един мъж, за да бъде пълноценен в леглото?

Отговор:
Тъй като не сте споменали колко всъщност е размерът на вашия пенис, няма да е възможно да ви отговорим дали в действителност той е малък. Според повечето статистики средният размер е около 15-16 сантиметра.
Жените могат да бъдат сексуално задоволени по различен начин и пениса не винаги е на първо място.
Скорошно проучване включващо 2000 жени води до извода, че всяка иска нещо различно когато е в леглото и обикновено нещата нямат конкретен отговор. Все пак преобладаващия отговор е достатъчно голям пенис.

Не малка част от мъжете са недоволни от размера си, а също такава част и от жените искат партньорите им да са по-надарени. Дамите не пропускат да наблегнат на милите думи, целувките и ласките, но обръщат и внимание на това какво крие партньорът до тях в панталоните си.

Интересен е факта, че в различни допитвания представителките на нежния пол обикновено споделят, че големината на мъжкия атрибут няма значение, но когато обсъждат темата помежду си, размерът стои на първо място. Така че може ли всъщност да им се вярва?

Всички говорят за внимание, отношение, интимност, любовна игра и на последно място, но не и по важност – размера на пениса. Както сами се досещате той винаги е бил от значение, независимо какво сте чували. Важно е и как се използва. Никоя жена не иска мъж с голям пенис, който е със слаба ерекция, свършва бързо или не знае къде да го вкара. А тези случаи никак не са рядкост.

Сексуален опит
Интересното е, че жените споделят, че биха се забавлявали с всякакъв вид размер стига да не е прекалено малък и все пак да им доставя удоволствие. Това е нещо като отговора за женските гърди. Всички са хубави, но големите са за предпочитане. В крайна сметка важното е и двамата партньори да са доволни от това, което получават и да знаят какво правят в леглото.

Фокусирайте се върху интимността
Ако искате да избегнете притеснението от първия полов акт, можете да се фокусирате върху общуването и интимността, същинската част за по-късно.
Когато се запознаете с момиче, първо се уверете, че тя се чувства комфортно във вашата компания. Не притискайте нещата и ако сте неуверен в себе си, оставете тя да води парада. Това ниво на близост може да ви даде необходимата увереност да направите следващата стъпка.You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

2 Коментара за "Неуверен съм заради размера на пениса си. Колко трябва да е голям, за да мога да задоволя жена?"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
AnGi
Потребител
AnGi
3 години 11 месеца преди

За повечето жени средностатистическия размер от 15-16 сантиметра мисля, че е напълно достатъчен да бъдат задоволени чисто физически. Отделно седи въпросът как ще бъде използван!

стенли
Гост
стенли
3 години 11 месеца преди

Приятел направи си сефтето с проститутка. Така няма да се притесняваш, че дори и да се изложиш ще те коментира с приятелките си. Станал си на 28 години а още чакаш увереността да дойде сама. Трябва ти опит и практика за да се почувстваш уверен!

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Съветник
Вагинална сухота – какво да правим?

Въпрос: Много скоро след като съпругата ми роди, изгуби влажността на вагината си. Да, по време на любовната игра тя...

Затвори