Семенната ми течност е бледо червена. Какво може да означава това?

Тази публикация има 0 коментара

Въпрос:
Повече от месец не съм правил секс или мастурбирал. Днес го направих и забелязах, че спермата ми е с бледо червеникав цвят.Това доста ме стресна. Урината ми е напълно нормална без видими отклонения. Някой има ли представа на какво може да се дължи оцветяването на спермата ми? Благодаря предварително.
(Методи гр. Русе)

Отговор:
Ако това е било само веднъж, може би няма повод за безпокойство. Червеният оттенък в семенната течност означава, че в нея има малко количество кръв. Това не винаги е повод за силно притеснение. В повечето случаи става въпрос за някакъв вид инфекция или възпаление, което се лекува с антибиотици. Има и случаи при които причините могат да останат неизвестни ако това не се повтори.
Ако сте млад и физически здрав, но въпреки това забележите, че червеникавият цвят в спермата ви не изчезва, е задължително да се консултирате с личния си лекар, дори и да нямате никакви други симптоми. Ако имате болка в тестисите и това е придружено със силен сърбеж, нашият съвет е да се консултирате със специалист и да си направите необходимите изследвания.

Възраст
Не рядко мъже прехвърлили 50 години съобщават за порозовяване на семенната им течност, но в повечето случаи това отшумява от само себе си. Все пак в случай, че продължи повече от седмица, е задължително да се изследвате, защото след тази възраст, мъжете все по-често страдат от проблеми с простатата или рак на тестисите. Тези проблеми се срещат по-рядко при млади мъже и може. Добре е да го споделите с личния си лекар. Не подминавайте случая с лека ръка.Винаги трябва де се реагира адекватно и навреме. Вземете мерки преди да са се появили усложнения.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Съветник
Защо усещам вагината на жена ми по-широка, след като отслабна?

Въпрос: Има ли нещо общо отслабването на тялото със стегнатостта на вагината. Жена ме е на 46 години и свали...

Затвори