Защо усещам вагината на жена ми по-широка, след като отслабна?

Тази публикация има 6 коментара

Въпрос: Има ли нещо общо отслабването на тялото със стегнатостта на вагината. Жена ме е на 46 години и свали за кратко време над 10 килограма. Може ли това да е причината по време на секс да я усещам по отпусната и широка?

Отговор: Трудно е да се отговори със сигурност на този въпрос, но ето няколко факта.

Възбуда и овлажняване
Някои жени споделят, че получават по-силно вагинално овлажняване и изпитват по-голямо сексуално удоволствие когато спортуват активно. Ако жена ви извършва физически упражнения като част от програмата й за отслабване, то точно те може да са причината за по-силната възбуда и по-голямото овлажняване от преди.
Увеличеното вагинално овлажняване може да е причината да усещате влагалището на жена ви по-хлъзгаво и широко.

Ако се наслаждавате на секса с по-силно триене може да обсъдите със съпругата си варианта да да използва сухи кърпички за попиване на излишната лубрикация. Това е трик, който често се среща при женските съвети за сексуално удоволствие и удовлетворение.
Имайте предвид, че много жени се наслаждават на секса когато са много по-овлажнени. Това ги кара да се чувстват по-комфортно и приятно. Разговорът на тази тема по между ви е добра идея в случая.

Друго възможна причина е жена ви да се чувства по-развълнувана и възбудена, вероятно във връзка със свалените килограми.
Както е известно жените се влияят изключително много от своята фигура и когато са по-слаби се чувстват по-привлекателни, сексапилни и щастливи. Причината, че се усещат по-секси може да ги накара да изпитат по-силна възбуда, която да предизвика и силното овлажняване за което вече стана дума.

Също така е факт, че влагалището може да бъде по-стегнато или отпуснато в зависимост от кондицията на тазовите мускули.
В случай, че тренировките отслабват тазовите мускули, това може да е причината за различното усещане.

Ако съпругата ви навлиза в менопауза ъгъла на самото влагалище се променя, като част от нормалния процес на стареене, което също може да промени усещането при секс. Освен това вашият пенис също се променя с годините (виж тук: Как се променя пениса с напредването на възрастта).

Не споменавате възрастта си, но ако сте над 40 е интересно дали не сте забелязали промяна в силата или твърдостта на ерекцията си. Всъщност вагината и нейната лубрикация може да не са се променили, а различното усещане да се дължи на влошеното качество на вашата ерекция. Това е свързано също с нормалния процес на стареене при мъжете.

Сексът може да бъде различен и да се променя заедно с тялото, възрастта и динамиката във взаимоотношенията. С времето той може да стане по-скучен и монотонен, но също така може да се запази като едно чудесно изживяване.
Бихме ви препоръчали да мислите как да подобрите сексуалният си живот, да бъдете нежни и толерантни един към друг и да откривате нови начини за сексуалното удовлетворение помежду си.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

6 Коментара за "Защо усещам вагината на жена ми по-широка, след като отслабна?"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Боби
Гост
Боби
3 години 5 месеца преди
Добър ден на всички. С жена ми сме женени от две години. Но сексът се промени и сега е много различен. Когато се оженихме тя бе девствена и има сексуален опит само с мен. Вагината й се овлажнява много лесно и свършва много бързо. В началото на брака ни вагината й беше много стегната и перфектна за мен. Но сега усещам, че е много по-широка. Та все още не е раждала. Не бързаме. Колкото и странно да звучи започнах да се замислям дали не се нуждае от по голям член. По време на секс ми казва, че ме иска по-силно… Прочети още »
Chervenaroza
Потребител
Chervenaroza
3 години 5 месеца преди

Защо се измъчваш а просто не разговаряш с нея? Не загърбвайте комуникацията помежду си. Сподели й страховете си!

haho
Гост
haho
3 години 5 месеца преди

Имам лоши новини за теб Боби … факта, че влагалището на жена ти изведнъж е станало по-широко, не означава, че се нуждае от по-голям пенис. Всъщност това означава, че то вече получава такъв. Значително по-голям!

AnGi
Потребител
AnGi
3 години 5 месеца преди

Ако знаеше нещо за вагините, щеше да си наясно, че големият пенис не ги прави по-широки

haho
Гост
haho
3 години 5 месеца преди

Е не го твърдя със сигурност. Въпреки това, ако през цялото време е била само с него и изведнъж е започва да го моли да я чука по-силно и дълбоко би било наивно да се мисли, че не се случва нещо подозрително!

opiten
Потребител
opiten
3 години 5 месеца преди

Съществуват упражнения за стягане на тазовите мускули, които оказват влияние върху стегнатостта на вагината. Трябва да намериш наистина деликатен начин да й предложиш да ги прави. Не трябва да прозвучиш като идиот.
Освен това има и упражнения за уголемяване на пениса. Възползвай се от тях!

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Съветник
Трябва ли обрязаните мъже да използват повече лубрикант?

Въпрос: Никога не съм правила секс с мъж, който да е бил необрязан. Чувала съм, че е необходимо да се...

Затвори