Пенисът му е изкривен надолу. Би ли повлияло на бъдещите ни интимни контакти?

Тази публикация има един коментар

Въпрос: От скоро имам връзка с мъж, с когото все още не сме правили вагинален секс. До момента единствено сме мастурбирали взаимно. Тогава установих, че пенисът му е извит надолу. Интересува ме това ще окаже ли влияние на бъдещите ни сексуалните ни контакти и до каква степен?
(Нели 27, Габрово)

Отговор: Ако пенисът уи е леко извит без значение в каква посока, ви уверяваме, че това се наблюдава при по-голямата част от мъжете. Рядко се срещат съвършено симетрични пениси в еректирало състояние.

Изкривяването може да варира
Това е често срещано явление при мъжете. Обикновено мъжкият полов член е леко извит надолу, на ляво или дясно. Често ъгълът е почти незабележим и не пречи на половия акт. Пенисите също така имат и различен ъгъл, който сочи нагоре по време на ерекция. С годините този ъгъл се променя в посока надолу.
Леката извивка е малко вероятно да засегне интимните ви отношения. Някои мъже дори използват това изкривяване в своя полза, като чрез правилното движение стимулират женската Г-точка, която се намира в предната част на вагината.
Разбира се степента на изкривяване може да повлияе на сексуалния акт, като не ви позволява да изпълнявате определени пози, но това се случва наистина рядко. Причината може да бъде травма или болестта на Пейрони (виж тук).

Трябва ли да търся проблем в това?
Ако изкривяването е придобито с течение на времето или е вродено, трябва да знаете, че съществуват методи, позволяващи лечение. Ако имате истински притеснения, можете да се консултирате с уролог, който е може да помогне и да ви даде компетентно мнение. Обикновено част от третирането на проблема включва различни упражнения, използване на пенис помпи или пенис етстендери, каквито може да откриете и в този сайт.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

1 Коментар за "Пенисът му е изкривен надолу. Би ли повлияло на бъдещите ни интимни контакти?"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
monsterbu
Автор
3 години 6 месеца преди

Изкривяването на пениса може да е симптом на Пейрони.
Погледни тук – http://blogzdrave.com/?p=1154 . Добре е да се консултираш и със специалист.

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Съветник
Имали бърз начин за получаване на повторна ерекция?

Въпрос: Напоследък установих, че ми отнема твърде много време да получа втора ерекция след оргазъм. Това до някъде ме притеснява...

Затвори