Имали бърз начин за получаване на повторна ерекция?

Тази публикация има 0 коментара

Въпрос:
Напоследък установих, че ми отнема твърде много време да получа втора ерекция след оргазъм. Това до някъде ме притеснява защото съм едва на 19 години, а момчетата на моята възраст го правят по няколко пъти на ден с приятелките си. Има ли някаква техника за ускоряването на този процес и трябва ли да мисля, че имам проблем?

Отговор:
Въпреки, че мъжките и женските тела са сходни в много отношения (имат по две уши, очи, нос, ръце и т.н.) те съществено се различават що се отнася до половата система. Разликата не се състои само в това, че мъжете имат пенис, а жените вагина. Що се касае до получаването на оргазъм механизма на практика е съвсем различен.

Рефрактерен период или период на възстановяване
За разлика от жените, които са способни да получават множествен оргазъм, при мъжете съществува така наречения рефрактерен период. Това е времето за възстановяване между две еякулации. Момчетата в пубертета, и мъжете до около двадесет годишна възраст, могат да получават ерекция след като са свършили, буквално в рамките на 5 до 10 минути. Техният период на възстановяване е изключително кратък. В не малко случаи дори е възможно след еякулация пенисът дори да не загуби ерекцията си и да е готов за ново сношение почти веднага.
При мъжете над 25-30 годишна възраст това започва да отнема малко повече време. В болшинството случаи втората ерекция се получава след орален секс или допълнителна стимулация от страна на партньорката.
Средният рефрактерен период е между 15 и 30 минути. Това важи както за мъже на тридесет, така и за момчета на вашата възраст. Посочените данни са средностатистически и винаги има изключения. Някои мъже дори се нуждаят от часове докато бъдат готови за ново сношение независимо от възрастта. Има и мъже на 40 години способни да получават повторна ерекция веднага след еякулация.

Мога ли да променя тази тенденция?
Няма определена формула, чрез която да съкратите периода за получаване на нова ерекция. Обикновено се касае за организъм и при всеки е съвсем различно. Някои мъже обръщат внимание на фактори, които влияят на качеството на тяхната ерекция. Обикновено това се отнася до хранителен режим, спорт, здравословен начин на живот и качествен сън. Ако усетите, че алкохола и цигарите ви пречат и са причина да не получавате качествена ерекция или тя да е само една по време на секс, можете да ги намалите или в най-добрия случай да се откажете от тези навици. Разбира се има и мъже, които дори не се стараят да открият причината и търсят извинения в странични фактори.

Наслаждавайте се един на друг
Добрата новина е, че за да се наслаждавате на секса, не е задължително да имате ерекция. Сексът не бива да се свързва само с акт на проникване. Ако искате да запазите усещането, вие и вашата партньорка можете да продължите да се докосвате и целувате след като актът е приключил. Играта може да включва масажи, допълнително стимулиране на половите органи и използването на секс играчки. Вниманието, разговорите и нежността в този случай, за една жена могат да бъдат напълно достатъчни.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Съветник
Има ли връзка честата мастурбация с качеството на ерекцията?

Въпрос: Здравейте. Ходя на фитнес 3-4 пъти седмично и мастурбирам почти през ден. Физически здрав съм в края на 30-те...

Затвори