Изкуството да задоволиш жена с микропенис

Тази публикация има 5 коментара

Неговият пенис е изключително малък, но все пак е женен и харесван от страхотна жена, която всеки мъж би пожелал. Къде се крие тайната според вас?

Няма нищо странно в това да дискутирате с близък приятел размера на пениса си. Има различни истории, които разказват за това. Момчетата обикновено го правят, за да разберат доколко се побират в общоприетите норми за нормален размер. Има обаче една категория, която може да бъде определена като патологична и това са мъжете притежаващи микропенис.
Първият въпрос, който всеки би си задал е какъв е размера, който определя пениса ви като максимално малък. Статистиката сочи, че ако мъжки член в еректирало състояние е пет или под пет сантиметра, то той се причислява към отбора на микропенисите.

Специалистите твърдят, че броят мъже притежаващи микропенис е в рамките на 0,6 до 1% от населението, което прави грубо 1,5 милиона на всеки 151,4 милиона мъже. Пишейки тази статия се опитахме да открием материал, който да не звучи твърде депресиращ що се касае до тези, които не са особено надарени и в най-лошия случай имат микропенис. В различни интервюта и предавания тази категория мъже определят себе си като жертви или не справедливо надарени от природата. В “Ню Йорк Таймс“ дори излезе статия, в която те споделят страховете си, които буквално ги парализират когато стане въпрос за интимност под каквато и да била форма. Обикновено разказват, че малкият размер има съкрушително въздействие върху всеки един аспект от живота им.

В едно американско предаване на скоро беше пуснат любителски видео клип, на който един от гостите пряко се шегува с младоженеца и пита на висок глас как може мъж с толкова малък пенис, да си хване такава красавица. Част от гостите видимо се смущават, но младоженецът дори не е изглеждал притеснен. Явно той е имал своята тайна за справяне с проблема и не е искал да я сподели публично.

Някои хора сравняват недостатъка с мъже пострадали по време на война и загубили крак, ръка или зрението си, като след това не са позволили този недъг да се отрази на живота им.
И все пак остава въпроса: “Как мъже с пениси приличащи по-скоро на гумичка за молив успяват да бъдат с красиви жени?“ Наскоро в редакцията на списание “Ню Йорк Журнал“ пристигнало писмо на мъж, който споделя, че разполага с пенис, който е 6 сантиметра в еректирало състояние и дори не е толкова тънък. Той радостно се шегува, че е може би е мъжът с най-голям пенис в света на мъжете с микропениси. Също така споделя, че почти няма проблеми със задоволяването на партньорката си. Тук идва въпроса: Къде се крие тайната на неговия успех? Отговорите съвсем не са сложни и повечето мъже ги знаят.

Напишете си домашното
Необходимо е да станете нещо като учен за да познавате женското тяло. Открийте всички възможни ерогенни зони, женски желания и древни техники на задоволяване. Понякога не е необходимо да правите всичко с пениса си. В този случай можете да му оставите време за почивка.

Съсредоточете се
Както може би повечето са гледали в порно филмите, лесбийките отлично се задоволяват едни други без никакъв проблем, а те дори не разполагат с пениси (изключваме вибраторите). Най-чувствителната част от влагалището на жената са първите няколко сантиметра, а мъжете с микропенис би трябвало да се възползват от този факт.

Имайте малко самоувереност (не в пениса си)
Съществуват жени, непрекъснато оплакващи се, че имат връзки с мъже с твърде високо самочувствие изградено изцяло на това, което притежават между краката си. За съжаление някои от тях дори не са толкова добри любовници. На дамите им е омръзнало от мъже със самочувствие без покритие, особено дължащо се само на единия пенис. Съвета към мъжете с микропениси е да изградят своята увереност върху други свои качества, освен гениталиите си.

Липса на съвместимост
Съществуват мъже и жени които никога няма да бъдат сексуално съвместими поради големите разлики в гениталните си области. Да, за малките пениси повечето вагини са като огромни пещери и те просто нямат шанс да задоволят собственичките им чрез нормален полов акт. Не всички гениталии са създадени еднакви по размер и това важи за двата пола. Не забравяйте, че има и размери на пениси, които са толкова големи, че малко вагини биха ги поели.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

5 Коментара за "Изкуството да задоволиш жена с микропенис"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
monsterbu
Автор
3 години 1 месец преди

Вероятно е трудно на тези мъже да имат интимна близост. Но да не забравяме, че съществуват много двойки водещи интимен живот, в които мъжът страда от пълна еректилна дисфункция. В такъв случай изобретателността е пръв приятел в леглото. Език, пръсти, секс играчки. Винаги има алтернативи.

Chervenaroza
Потребител
Chervenaroza
3 години 1 месец преди

То това си е като да попаднеш на мъж с огромен член. Пак не може да се използва.

Lora
Потребител
Lora
3 години 1 месец преди

Абе не е точно така. На него поне може да му се порадваш 🙂

Киро88
Гост
Киро88
3 години 1 месец преди

Аз притежавам доста голям пенис и признавам, че съм попадал на момичета с които нещата не са се получавали по стандартния начин. Но с малко фантазия винаги сме си прекарвали страхотно. Все пак може да накараш едно момиче да свърши чрез кунилингус, а тя ако си прекалено надарен те задоволи с ръка.

Райна
Гост
Райна
3 години 1 месец преди

Много си прав аз и приятелят ми сме заедно от много време а имаме физиологическо разминаване. Неговият член не е особено голям а аз съм по-широка и при вагинално проникване усещането е много слабо и недостатъчно. Залагаме основно на оралния секс, като сме открили най-подходящите пози и техники, с които винаги успяваме да свършим и двамата.

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Всичко за пениса
Рискове за пениса с напредването на възрастта

Можете да сте здрав и енергичен, но това в никакъв случай не означава, че пенисът няма да ви предаде в...

Затвори