6 начина да се преборите с преждевременната еякулация

Тази публикация има 5 коментара

Много мъже цял живот страдат от преждевременна еякулация. Някои от тях са опитвали какви ли не методи за да се справят с проблема. Обикновено опитите са безрезултатни. Предлагаме ви 6 стъпки, които могат да ви помогнат да се преборите с бързото свършване.

1. Висш пилотаж в мастурбацията

Известно е, че мъжът свършва със съзнанието и фантазиите си. Съществува уникална техника, помагаща за преодоляване на проблема. Тя може да ви накара да свикнете с мисълта за максимално удоволствие. Това се получава когато по време на мастурбация си представите най-мръсния секс и най-страстната свирка, която са ви правили. Стимулирайте се докато не усетите, че момента на еякулацията става почти неизбежен. Тогава спрете докато възбудата не отшуми и започнете всичко отначало. Правете от три до четири повторения, след което може да си позволите да свършите.

2. Изстискване

Ако усетите превъзбуда по време на секс или мастурбация,  стиснете пениса непосредствено зад главата като притискайки избутвате цялата кръв към основата. Така ще намалите чувствителността и ще ограничите притока й, което ще забави еякулацията. Техниката намалява сексуалното напрежение и желанието за свършване.

3. Кулминационна неизбежност

Процесът на мъжката еякулация  преминава през четири фази: възбуда, плато, оргазъм, релаксация. Най-важни са фазите на плато и оргазъм, защото често мъжете страдащи от преждевременна еякулация преминават от фаза на възбуда към фаза на оргазъм. Това е същинският проблем. Пропускат фаза две. Ако искате да се справите с бързото свършване, на първо място трябва да знаете какво представлява платото. Опитайте се да усетите целия спектър от усещания, които преминават през тялото ви. Овладявайки, момента на неизбежна еякулация и знаейки кога да спрете, съвсем скоро ще се научите да се контролирате по време на полов акт.

4. Упражнения и контрол

Чували сте за Кегел нали? Това са упражнения, които контролират мускулите на тазовото дъно и са отговорни за спиране притока на урина от пикочния мехур към уретрата. Чрез тях може да имате пълен контрол не само над ерекцията, но и над еякулацията си. Упражненията са подходящи и за двата пола. Удобството при тях е, че можете да ги практикувате абсолютно навсякъде без никой да забележи. Необходимо е да правите 10 серии по десет повторения като всяко повторение трае около 30 секунди. То е помогнало на милиони мъже по света страдащи от този проблем.

5. Не прониквайте дълбоко

Дразнете клитора й с главата на пениса. Възбудете я максимално преди да проникнете. Не забравяйте, че най-чувствителната зона на жената се крие в първите десет сантиметра от входа на влагалището. Постарайте се когато сте вътре да откриете правилния ъгъл за стимулиране на Г-точката. При по-плитко проникване, ще можете да задържите възбудата си възможно най-дълго без да стигнете до еякулация, което ще даде шанс на партньорката ви да свърши преди вас.

6. Покажете малко уважение

Всички са чували израза “Първо дамите“. Това важи и в този случай. Жените имат вродена способност да изпитват множествен оргазъм. Постарайте се по време на полов акт да изпита поне един. Това ще ви отвори много врати, а тя в знак на благодарност ще ви накара да се почувствате истински мъж. Придобитото самочувствие е една от основните крачки за преодоляването на преждевременната еякулация придобита на психична основа. Имайте предвид това когато следващия път загасите лампите.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

5 Коментара за "6 начина да се преборите с преждевременната еякулация"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
opiten
Потребител
opiten
3 години 4 месеца преди

Изключително неприятен проблем. Лошото е, че засяга увереността и удовлетворението от секса и на двамата партньори. Чувството за вина и неспособност може да се появи както при мъжа така и при жената. Преждевременната еякулация може да унищожи сексуалния живот в една връзка и да бъде предпоставка за нейното пълно разпадане.

serena
Потребител
serena
3 години 4 месеца преди

За съжаление си много прав. Имам приятелки, които задоволяват сексуалните си потребности с други мъже заради това, че техните свършват бързо и не успяват да ги докарат до края.

opiten
Потребител
opiten
3 години 4 месеца преди

Това, че свършват бързо не може да бъде оправдание. На всеки мъж му се случва да свършва бързо. Само този който не умее и не иска, само той не успява да докара половинката си до оргазъм.
Съществуват различни техники и препарати срещу бързото свършване. Мъжът освен пенис има език и пръсти. С малко повече въображение ще накара нейната кръв да заври и ще я докарва до разтърсващи оргазми.

ManwhithNoname
Потребител
ManwhithNoname
2 години 6 месеца преди

„Жените имат вродена способност да изпитват множествен оргазъм.“ – и ние го можем : http://blogzdrave.com/?p=6701 😉

ДимоІ26
Гост
ДимоІ26
2 години 6 месеца преди

По дебелите презервативи и спрейчетата за забавяне вършат чудесна работа! Освен това ако повторя свършвам много по бавно.

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
Могат ли препаратите за изграждане на мускулна маса да предизвикат рак на тестисите?

Ако използвате различни препарати за да повишите мускулната си маса, може да се окаже, че това няма да е единственият...

Затвори