Доктори разкриват 4-те най-странни състояния на пениса, които са лекували

Тази публикация има 3 коментара

Чували ли сте историята за фермер, чийто пенис е бил обезобразен от косачка за сено, а след постъпване в спешното отделение, се е наложило да вземат кожа от ръката му за да възстановят липсващите части? Хирурзите често стават свидетели на странни наранявания на пениса в следствие на различни инциденти. Не рядко се налага да реконструират повредените понякога по много комичен начин мъжки полови органи.
Независимо дали някои от вас могат да приемат нещата като комични случки или реални ситуации, ние ви предлагаме четири от най-странните инциденти, завършили на хирургичната маса. Случаи, които биха ви накарали да бъдете по-внимателни при извършването на ежедневните си задължения.

1. Властелинът на пенис пръстените

В една късна вечер, 19 годишен младеж увлечен по филма “Властелина на пръстените“ постъпва в спешното отделение на в клиника в Атлантик сити. Младежът решил да сложи пенис ринг върху половия си орган, като преди това закупил и костюм на известен герой от екранизацията. За съжаление момчето постъпва в реанимация защото не е могъл да премахне сам халката, която се заклещила в основата на пениса му. Проблемът е, че той го е носил повече от четири дни. Последствията са били ужасяващи. Кожа на пениса е била посиняла и напълно мъртва. Това се случва заради липсата на кръв достигаща до тъканите, а без достатъчно кислород те загиват.
Пръстените за задържане на ерекция могат да бъдат чудесен атрибут по време на полов акт, но не забравяйте, че все пак имат своето предназначение и упътване за употреба. Стандартната препоръка е да не се носят повече от час, защото последствията могат да бъдат наистина фатални за мъжкото достойнство.

2. Робин Худ

Мъж на средна възраст постъпва в спешното отделение в много странно състояние. Лекарите остават учудени, когато виждат стрела да се показва от панталоните му. Оказва се, че човекът е излязъл на лов за елени и след неправилно боравене с лъка, една от стрелите се забива в пениса му. Медиците я отстраняват чрез хирургическа намеса, но върхът на стрелата поврежда едно от кавернозните тела и след заздравяване той получава ерекция, но членът му сочи с 45 градуса надясно. В пениса няма кости, а основно пещеристи тела, които се пълнят с кръв по време на ерекция. При механична повреда, както в случая, той може да промени своя ъгъл.

3. Неопитен земеделец

Помните фермера от увода нали? Е тук нещата са почти сходни. По време на балиране с ръчна машина, земеделец от Американския щат Айова, преживява ужасен инцидент. Машината за балиране захваща широките му панталони и ги усуква по такъв начин, че изтръгва пениса му почти до основи. С това, което му остава е можел само да ходи по малка нужда и то в седнало положение. Хирурзите решават да изградят напълно нов пенис като вземат кожа от ръката и задните му части, мускул от предмишницата. Те свързват наново кръвоносните съдове и нерви. След монтирането на помпа за ръчно контролиране на ерекцията, мъжът вече се е радвал на чисто нов пенис. Подаръкът, който лекарите са му направили е 22 сантиметра. Те си казали: “Така и така ще го даряваме с ново достойнство, да го направим както трябва.“

4. Самотното овчарче

Преди да споделим тази отвратителна история, нека си припомним факта, че мъжкият полов орган може да се пречупи при наличието на силна ерекция съчетана със силен и внезапен натиск или изкривяване. Тогава кръвоносните съдове се пукат, настъпва мигновена загуба на ерекция и крайния резултат може да бъде необратима импотентност. Това не е такъв вид инцидент, но е също толкова неприятен. Той се случва на самотен фермер, живял в своето ранчо в Ню Джърси. По време на ремонт мъжът наранява съвсем леко епидермиса на своя пенис и не обръща внимание на драскотината, докато не започва да загноява. След преглед и анализ на секрета, се оказва, че инфекцията е предизвикана от бактерия, намираща се единствено в ануса на козите. Фермерът отрича да е имал полов контакт с животните. Възможно инфекцията да се получила и от замърсени ръце, но самата ситуация остава доста конфузна.You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

3 Коментара за "Доктори разкриват 4-те най-странни състояния на пениса, които са лекували"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Lora
Потребител
Lora
3 години 7 месеца преди

Доста неприятни контузии 🙁

monsterbu
Автор
3 години 7 месеца преди

На неопитния земеделец са му направили голям подарък 😉
Като оставим шегата на страна в днешни дни медицината е способна на чудеса.

AnGi
Потребител
AnGi
3 години 7 месеца преди

Звучи сензационно, но едва ли произведението има много естетически вид 😉

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Любопитно
6 популярни градски легенди свързани с тялото ви

Помните ли забраните от детството? Не си пукайте кокалчетата - ще се разболеете от артрит. Не гълтайте гумата за триене...

Затвори