Ето защо изневярата може да бъде много лоша идея

Тази публикация има 7 коментара

Хора мамещи в отношенията си са по-склонни да водят рисков полов живот. Учени направили проучване в което включили 800 души. Близо 300 от тях споделят, че никога не са изневерявали, докато останалите са го правили поне 3 пъти по време на връзката си. Част от тях дори са получавали съгласието на своите партньори. След кратка беседа с всеки, който е изневерявал, изследователите стигнали до заключението, че изневеряващите са подхождали изключително безотговорно към безопасността на половия акт и почти никога не са взимали предпазни мерки. Някои дори са заразявали човека до тях с полово предавани болести.

Препоръка: Дали вие изневерявате или сте този, на който му изневеряват, трябва да знаете, че и в двата случая сте подложени на риск. Понякога последиците могат да бъдат толкова тежки, че ако ги осъзнаете, дори няма да си помислите да легнете в чуждо легло.

Пенисът ви може да пострада – Буквално
Може вече да сте осъзнали, че изневярата ще нарани половинката ви, но знаете ли, че пенисът ви може да пострада сериозно? Последни проучвания на списание за сексуална медицина към калифорнийския университет стига до извода, че мъжете имащи извънбрачни връзки са много по-склонни да получат фрактура на пениса си в сравнение с тези, които имат само една партньорка. Питате се защо? Отговорът се крие в това, че повечето кръшкачи обикновено правят секс на необичайни места като асансьори, автомобили, обществени тоалетни и не рядко в офиса.
Ако правите секс в напрегната обстановка, вие няма да имате пълен контрол върху действията си, а в стресова ситуация това може да доведе до неадекватно движение, което нарани пениса ви сериозно.

Може да е незаконно и скъпо

Знаете ли, че изневярата се преследва от закона в 23 държави? Живеещите в тях мъже се замислят дали да бъдат със съпругата си или да станат нечия съпруга в затвора. Идеята да направите лека забежка може да ви се стори примамлива, но ако въпросният закон съществува в държавата, в която живеете е по-добре да се замислите.
Не забравяйте материалната страна на нещата. Ако съпругата ви докаже, че харчите повече пари за подаръци на любовницата си отколкото за собствените си деца, това може да ви струва изключително скъпо. Обикновено в такива случаи при развод, мъжът не получава нищо и всичко остава в полза на жената. Като включим и издръжката, която трябва да плащате до навършването на тяхното пълнолетие, в един момент може да се окаже, че сте направили най-голямата грешка в живота си.

Сърцето ви е подложено на риск

Дори и да не ви хванат в изневяра, напрежението, което се чувства по време на изневяра е достатъчно да съсипе сърцето ви. Това в не редки случаи може да доведе до внезапен инфаркт. Проучване сочи, че сред 6000 мъже получили инфаркт през последните години, 75% от тях са правили секс в извънбрачни връзки. Каква е причината сърцата им да не издържат? Хипотезата на изследователите се крепи на факта, че изневеряващите мъже обикновено са доста напрегнати в ежедневието, рядко са наясно с обстановката и често когато са с чужда жена прекаляват с консумацията на храна и алкохол.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

7 Коментара за "Ето защо изневярата може да бъде много лоша идея"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
jana29
Гост
jana29
3 години 11 месеца преди

Аз и приятелят ми сме заедно от близо година. Наскоро си позволих да проверя телефона му и открих смс-и, които ме шокираха.
Има връзка с още няколко момичета и е правил с някои от тях секс без презерватив. Бях шокирана. Все още сме заедно, но обмислям да го напусна. Притеснява ме сериозно факта, че след като го е правил както с мен, така и с други жени ме излага на сериозен риск от полови болести. Всеки, който има някакъв съвет, моля да ми го сподели.

Chervenaroza
Потребител
Chervenaroza
3 години 11 месеца преди

Първото нещо, което трябва да направиш възможно най-бързо е да се тестваш за полово предавани заболявания.
Дори да останеш с това момче не си лягай повече с него без да използваш предпазни средства. Поведението му е глупаво и безотговорно и не може да му имаш доверие.

Leo
Потребител
Leo
3 години 11 месеца преди

Смятам, че без значение дали е изневяра или просто случаен секс с непознат партньор неизползването на презервативи е изключително неразумно и безотговорно!

ками христова
Гост
ками христова
3 години 11 месеца преди

Здравейте, откриха ми хламидия, но съпругът ми твърди, че не е правил секс с друга, а аз съм склонна да му повярвам. Интересувам ме възможно ли да се появи без никой от двама ни да е изневерявал?

Galeto
Потребител
Galeto
3 години 11 месеца преди

Трябва да се има предвид, че хламидията може да има дълъг период на пасивност и да не показва своите симптоми. Също така трябва да се знае, че не винаги твърдението, че се казва истината е истина.

Хламидията се предава по време на вагинален, анален или орален секс. Всеки сексуално активен човек може да бъде заразен, а колкото по-голям е броя на сексуалните му партньори, толкова по-голям е рискът от инфекция. Тъй като хламидията се предава чрез орален или анален секс, мъжете правещи секс с мъже също са изложени на риск от инфектиране с хламидия.

ManwhithNoname
Потребител
ManwhithNoname
3 години 11 месеца преди

Някъде четох, че тестовете за хламидия имат около 7% вероятност да дадат грешен позитивен резултат.
Тествайте се и двамата отново!

Jason
Гост
Jason
3 години 11 месеца преди
Има болести които презерватив не те спасява. Ще дам пример със себе си: преди 3 години се запознах с едно момиче, което си беше от леките момичета, но тъй като се влюбих в нея, реших да направя всичко възможно да я вкарам в правия път. С много любов и внимание, успях да и въздействам да бъде моногамна. Получи се, но за кратко, и по късно разбрах че е кръшкала. Лепна ми паразит който е аналог на крастата, копае ходове под кожата и получаваш обрив. Няма как да го измиеш, защото паразита е под кожата ти! То е ясно че се… Прочети още »
wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Любопитно
Вързка с две или повече жени може да ви убие

Да имате повече от една жена може да звучи забавно, но е нещо, което може да ви убие! Връзката с...

Затвори