Вързка с две или повече жени може да ви убие

Тази публикация има 0 коментара

Да имате повече от една жена може да звучи забавно, но е нещо, което може да ви убие!

Връзката с две жени на пръв поглед изглежда примамлива, но комплексните отношения и прекомерните емоции могат да се отразят негативно на сърцето ви. До това заключение стига проучване на медицинския университет в Саудитска Арабия.
Учени са направили изследване включващо над 600 женени мъже от Обединените арабски емирства и Саудитска Арабия практикуващи полигамия, като основната цел е била изследването на тяхното сърдечно здраве. То показало, че мъжете с повече от една партньорка са пет пъти по-склонни да развият исхемична болест на сърцето в сравнение с тези, които имат моногамна връзка. Изследователите смятат, че това се дължи на напрежението свързано с поддържането на различните по характер домакинства, различните характери на жените и не на последно място финансовия аспект.
Според арабските закони един мъж може да има няколко съпруги, на всяко семейство трябва да бъде третирано по еднакъв начин и никой не бива да получава повече за сметка на другия. Финансовата тежест, отношението към различните жени и множеството деца могат да се отразят пагубно както на нервната така и на сърдечно-съдовата система.

Като пример можем да ви дадем факта, че поддържането на няколко връзки, може да е причина за ежедневно пътуване на дълги разстояния. Като допълнение не е изключен факта от наложителното започване на втора или по-скъпо платена работа с повече отговорности. Този стрес може да накара някои мъже да започнат да се хранят по-некачествено, да започнат да пушат и не на последно място да посегнат към алкохола. Всичко това накуп увеличава в пъти риска от сърдечно-съдови заболявания.
Прибавете стреса, който автоматично ще повиши кръвното налягане и ще изложи тялото на завишени и нездравословни нива на стресовите хормони кортизол и адреналин. Ако това продължи повече време, рискът от увреждане на сърцето става огромен.
Едновременното жонглиране с няколко жени, ще отнеме възможността за съсредоточаване към истинската любов и изграждането на стабилна връзка. Това определено може да попречи на емоционалния аспект от живота и напълно да изкриви ценностната система.

Нашият съвет: Намерете подходяща за вас половинка, към която да съсредоточите цялата си енергия. Засипете я с любов и внимание. Уверяваме ви, че тя ще оцени всяко едно ваше действие и ще ви отвърне със същото. Точно в това се крие формулата на истинското щастие.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Любопитно
10-те най-лоши неща, които могат да се случат с вашия пенис

1. Инвагинация Това е термин, който се използва в случаи когато пенисът влиза навътре в тазовата кост. Обикновено се случва...

Затвори