Ето кога хапчетата за ерекция нямат ефект

Тази публикация има 0 коментара

Ако страдате от еректилна дисфункция и приемате хапчета, от които няма ефект, това все още не означава, че имате повод за притеснения. При 69% от мъжете страдащи от ЕД, лекарства като Виагра, Левитра и Циалис не дават резултат. Проблемът е, че много от тях не спазват точните предписания за тяхната употреба. Това понякога е в следствие на силна тревога след приема на синьото хапче.
Много хора прибягват до самолечение и това е част от проблема. Обикновено злоупотребата с други медикаменти отслабва действието на лекарствата за лечение на ЕД. Вижте как може да се поучите от грешките на другите.

Не очаквайте да се случи чудо

Повечето хора си мислят, че хапчетата имат магически ефект. Почти 30% от мъжете, приемащи тези таблетки споделят, че не получават достатъчно стимулация, за да получат ерекция. Ако не сте възбуден, не може да очаквате особено силен ефект. Когато е на лице сексуална възбуда, мозъкът ви изпраща сигнали до вашия пенис. Това предизвиква химична реакция, водеща до получаване на ерекция. Ако обаче нямате сексуална нагласа, при приема на Виагра например, тези сигнали няма как да бъдат обработени и съответно ерекцията няма да бъде на лице. С това се опитваме да ви обясним, че ако няма предпоставка за секс лекарствата за лечение на ЕД няма да ви свършат работа. Първо се уверете, че ще има някаква форма на стимулация и тогава можете да посегнете към вълшебните таблетки.

Вземете повече от минималното количество

Като за първи път, поради притеснение от действието, е възможно да вземете минималната препоръчителна доза. Всъщност това може да не е достатъчно за постигането на ерекция и да има още по-негативен ефект. Препоръката в тези случаи е да вземете малко повече от минималното количество, за да си гарантирате желания резултат. Изключения правят мъжете страдащи от хипертония, заболяване на бъбреците или черния дроб. В такъв случай ще е необходимо да си направите предварителни изследвания и да следвате стриктно инструкциите на вашия лекар.

Не консумирайте храна преди да вземете хапчето

Ако току що ставате от масата, не се отправяйте директно към спалнята. Над 20% от мъжете вземат Виагра или Циалис непосредствено след хранене и не получават резултата, който се очаква. Това се оказва основен проблем. Тези лекарства действат най-добре на празен стомах и е препоръчително да се вземат поне два или три часа след хранене. Ако сте похапнали обилно, вашият организъм ще абсорбира минимално количество от приетия медикамент.

Имайте малко търпение

Знаем, че сте нетърпеливи да се впуснете в любовната игра, но това обикновено е грешка. Един на всеки шест мъже се опитват да правят секс непосредствено след като са приели някакво хапче и разбира се остават разочаровани. Достигането на пиковия момент на действие е около един час след приема. При Циалис това може да отнеме до три часа. Имайте тези факти предвид, когато се опитвате да се представяте като Дон Жуан в леглото.

Пробвайте няколко пъти

Ако не получите желания ефект от първия прием, това в никакъв случай не означава, че хапчетата няма да работят за в бъдеще. Около 30% от пациентите споделят, че са им били необходими поне три приема, за да забележат търсения резултат и това се приема за стандартна препоръка. Повечето мъже започват с по-високи дози и в не редки случаи ефекта настъпва почти веднага. Но в случай, че сте решили да започнете с минимума, времето което ще е необходимо да подобрите сексуалната си функция неминуемо ще се удължи.

Опитайте повече от една марка
Мъжете, които не получават очаквания резултат, обикновено бързат да изхвърлят хапчетат в тоалетната. Това е грешка правена близо 40% от мъжете страдащите от еректилна дисфункция. Изследванията сочат, че няма убедителни доказателства за това, че ако един вид не помага, то при другия нещата ще стоят по различен начин. Други проучвания показват точно обратното. Поради причината, че всеки реагира различно на даден медикамент трябва да се пробва и с други марки. Едва когато всички варианти се изчерпат, можете да прибегнете към някакъв вид инхибиторни инжекции или поставяне на помпичка в пениса. Последният метод е известен, но малко практикуван. Нашият съвет е да се придържате към конвенционалните методи за лечение на еректилна дисфункция.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
Нуждаете ли се от медикаменти за преодоляване на еректилната дисфункция?

Всеки мъж поне веднъж през живота си се е натъквал на реклама на хапчета за преодоляване на еректилната дисфункция.  Тези...

Затвори