Рискове за пениса с напредването на възрастта

Тази публикация има 0 коментара

Можете да сте здрав и енергичен, но това в никакъв случай не означава, че пенисът няма да ви предаде в определен момент от живота. Тук не става дума за случайни рискове, а за неща които по всяка вероятност ще ви се случат наближавайки определена възраст защото колкото и да сте здрави в един момент вашето мъжко достойнство е подвластно на промените на времето.

Провисване

Обикновено с напредването на годините мъжкия скротум необратимо се отпуска. Това се дължи не само на загубата на еластичност, но и на мускулна маса. Разбира се говорим за възраст на 50 години.
В някои случаи това е толкова фрапиращо. Съществуват случаи, при които при седнало положение в тоалетната тестисите да опират във водата. За щастие има решение на проблема и то се нарича скротопластика.
Може би няма да се нуждаете от нея когато сте на 60 или 70, но все пак е добре да знаете, че има решение.

Прогресиращо свиване на пениса

Тук не говорим за свиването, което всеки мъж е получавал, когато излезе от студената вода. Става въпрос за процес, свързан с напредването на възрастта предизвикващ прогресивно намаляване на размера. Питате се какво означава това? Нормалните здрави клетки са такива защото са изпълнени с колаген. Точно той поддържа кожата и тъканите стегнати и еластични. Искате ли да стане по-лошо? Продължавайте да се наливате с бира и мазни храни. Така издутият ви корем ще избута мазнините надолу и пенисът просто ще бъде покрит от тях. Наддаване на тегло – загуба на размер. Проста математика.

Изкривяване на члена

С напредването на възрастта вашият пенис е възможно да се изкриви. Това може да е в следствие на травма, буен сексуален живот или най обикновено съдово заболяване. Последното всъщност е най-разпространено. Получава се заради натрупване на плака в кръвоносните съдове, което води до изкривяване в една от двете посоки. Обезпокоителното е, че процесът е несиметричен и понякога води до невъзможност да се проведе нормален полов акт. За щастие има лечение и то се състои в поставянето на специални инжекции с ботулинов токсин или по-известен като ботокс, който премахва плаката и връща пениса в първоначалното му състояние.

Еректилна дисфункция (Импотентност)

За съжаление все повече мъже във по-млада възраст страдат от еректилна дисфункция. Някои наричат еректилната дисфункция “инфаркт на пениса“. Превенцията е също като при сърдечно-съдовите заболявания. Здравословно хранене, редовен секс или мастурбация, умерено физическо натоварване и контролиране на теглото. В борбата за справянето с този ужасен проблем мъжете харчат милиарди погледнато в световен мащаб. Операции, изкуствено вградени помпи, различни препарати повишаващи притока на кръв, инжекции и какво ли още не. В един момент те просто забравят, че решението на проблема може да се окаже доста простичко и то се нарича здравословен живот.

Големият бич на раковите заболявания

Повечето мъже са запознати с рисковете от рак на простатата, рак на тестисите или рак на пикочния мехур. По-безизвестен е ракът на кожата на пениса. Рискът от него е по-голям при нудистите или тези, които посещават солариум твърде често без предпазни масла. Питате се кое е най-лошото, което може да ви се случи? Бихме ви посъветвали да не питате, но след като възниква този въпрос ще ви отговорим. В не редки случаи, за да се спаси човешкия живот, се прибягва до отстраняване на целия пенис. Сега може би горните проблеми ви изглеждат като шега.
Намаляването на количеството тестостерон неминуемо води до загуба на сексуално желание, намаляване честотата на половите актове и съответно до загуба на сантиметри от размера. С възрастта може да се намали и чувствителността на пениса поради загубата на нервни окончания. Все пак преди да изпратите вашият пенис в пенсия, можете да се порадвате на младостта си и да направите всичко възможно той да ви бъде верен достатъчно дълго време.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Всичко за пениса
Влияе ли еякулацията върху уголемяването на пениса

Еякулирате ли след като сте правили упражнения за уголемяване на пениса и влияе ли това на крайния резултат? На въпрос...

Затвори