“Синдром на Неспокойните Гениталии“ – медицинско разстройство при мъжете

Тази публикация има 0 коментара

Обикновено физическата възбуда и сексуалните мисли вървят ръка за ръка. Рядко получавате спонтанна ерекция без да имате конкретен сексуален стимул. През последните години се налага термина “Синдром на Неспокойните Гениталии“, който описва чувството на постоянна сексуална възбуда без да е на лице сексуално желание. Много мъже ще сметнат, че не е проблем, но ви уверяваме, че това може да попречи в много аспекти на вашия живот.
Ето основните неща, които трябва да знаете за “Синдром на Неспокойните Гениталии“.

Как можете да разберете дали страдате от СНГ?
В случай, че усетите пулсация, изтръпване или свръх чувствителност в гениталната зона, може би трябва да се замислите за наличието му. Мъже, за които се смята, че страдат от него споделят, че през цялото време са на ръба на еякулацията, без да са налице сексуални мисли или някаква стимулация.
Освен това симптомите не винаги са еднакви при всички. Понякога вибрациите в автомобила или карането на колело могат да предизвикат СНГ. Също така могат да се проявяват докато си лежите или стоите спокойно на дивана. В 90% от случаите тези епизоди са придружени със силна ерекция. Това, което се споменава в проучването е, че тези ерекции са силно изразени, много чувствителни и нежелани. Тук не говорим за провокирана ерекция от която се очаква да се случи нещо хубаво, а напротив.
Решението да се успокоят симптомите е едно и то е мастурбация. В противен случай неосвободеното напрежение може да доведе до силна болка в тестисите, която да ви следва през целия ден и да провали ежедневието ви.

Какво всъщност се случва?
СНГ се среща при едва 1% от жените и е диагностицирано в съвсем малък мащаб. При момчетата и мъжете процентът е по-голям. В действителност момчетата страдащи от СНГ дори не знаят за съществуването му и го определят като повишено сексуално желание. Експертите и лекарите като цяло са затруднени да определят точна и конкретна причина за този синдром. Една от версиите се отнася до сериозни аномалии на нервните клетки, които водят до усещане на удоволствие по време на секс. В случаите на заболяване, нервните сигнали са объркани и изпращат съобщение до мозъка, че предстои полов акт, което не отговаря на обстановката и на вашите мисли в конкретния момент.

Представлява ли това проблем за мен?
Това се определя от собствената ви дефиниция за проблем. За сега не е доказано, че този синдром може да има негативни последици върху тялото и конкретно върху половия живот. И все пак неговото наличие може да се окаже бреме за голяма част от мъжете, които прекарват повече време на публични места и непрекъснато се срещат с хора. Тези спонтанни, неконтролируеми ерекции могат изцяло да се отразят на социалния ви живот освен ако не работите в порно индустрията. Ако това е проблем за вас, трябва да се обърнете към личния си лекар за съвет. Има различни видове антидепресанти или селективни инхибитори, които могат да повлияят на ерекцията ви. Лекарства използващи се за лечение на паркинсон също могат да бъдат включени в лечението ако е на лице сериозен проблем. Все пак ако спонтанните ерекции не ви притесняват, просто можете да се радвате, че сте способни да изпитвате удоволствие по всяко време.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Заболявания
Кунилингус – съвети за безопасност при орален секс, които не бива да пропускате

Оралният секс е значително по-безопасен от традиционния полов акт когато става въпрос за полово предавани болести, но той също не...

Затвори