Нуждаете ли се от медикаменти за преодоляване на еректилната дисфункция?

Тази публикация има 0 коментара

Всеки мъж поне веднъж през живота си се е натъквал на реклама на хапчета за преодоляване на еректилната дисфункция.  Тези медикаменти обикновено имат мигновен ефект и с тяхна помощ отново можете да се върнете в играта. Проблемите с ерекцията са много по-чести отколкото си мислите и засягат мъже в не толкова зряла възраст. Седем процента от от представителите на силния пол между 19 и 29 години и 9% от тези между 30 и 39 годишна възраст не са способни да получат качествена ерекция и да достигнат до оргазъм. Данните от това проучване са поместени в специализираното списание на Американската медицинска асоциация.

Задавали ли сте си въпроса дали хапчето е решението на вашия проблем?

Какво можете да очаквате от таблетките за ерекция?
В този клас медикаменти попадат основно марките като Виагра, Левитра и Циалис и са класифицирани като  ​​PDE5 инхибитори. Те спомагат за отпускането на кръвоносните съдове в областта на пениса и позволяват нахлуването на повече кръв в тази зона, като по този начин предизвикват ерекция.

Тези малки хапчета помагат при повече от две трети от мъжете страдащи от еректилна дисфункция. Не малко момчета и мъже ги използват просто да си възвърнат загубеното самочувствие след неуспешен полов акт.

Лекарствата за еректилна дисфункция намаляват периода на възстановяване при повече от 40 на сто от мъжете страдащи от преждевременна еякулация. Тези,  които приемат така наречените таблетки с дълго освобождаване като Циалис, могат да имат полов акт до 72 часа след приема.

За съжаление няма лекарства без странични ефекти. В това число включваме и гореспоменатите инхибитори. Те могат да причинят главоболие, световъртеж, гадене, сърцебиене и повишаване на кръвното налягане. Към тях може да се добавят и зачервяване на лицето, хрема и лошо храносмилане. Много пациенти не изпитват тези странични ефекти или не са ги споменавали при запитване. Все пак ако е налице ЕД , ще се наложи да се примирите с временното неразположение.

За да намалите риска от потенциални странични ефекти е препоръчително да започнете приема с по-ниска доза  докато не откриете тази, която е подходяща за вас.

Какво се случва там долу?
Основният виновник за еректилната дисфункция са сърдечно-съдовите заболявания, диабетът, високото кръвно налягане и високият холестерол. Тези заболявания обикновено се отразяват на кръвоносните съдове и намаляват притока на кръв към крайниците и съответно към пениса. Всъщност мъжете с тежка форма на еректилна дисфункция имат два пъти по-голям шанс да бъдат хоспитализирани заради проблеми със сърцето.

Укрепване на ерекцията без медикаменти
Никой мъж не заслужава да бъде импотентен. Всеки иска да се радва на удоволствието от секса. Ето какво трябва да направите ако страдате от този проблем:

Незабавно прекратете пушенето
Веществата в тютюневия дим се отразяват на способността на съдовете да се отпускат, което е основната представка за наличието еректилна дисфункция. Отказът от цигарите ще подейства по-добре от което и да е синьо хапче.

Отслабнете
Направете всичко, което ще понижи кръвното ви налягане. При наличието на хипертония,  кръвоносните съдове губят способността да се разширяват по подходящия начин. Намаляването на телесната маса е най-евтиния метод да коригирате кръвното си налягане.

Пийте умерени количества алкохол
Имайте предвид, че алкохола както засилва сексуалното желание, така може и да го убие. Умерените количества алкохол са препоръчителни за хора, които имат силни притеснения преди половия акт. Прекаляването обаче, ще доведе до желание, но невъзможност това да се случи.

Проверете аптечката си
Често се случва лекарства изписани от личният ви лекар да предизвикат еректилна дисфункция без дори да подозирате. Това обикновено са препарати за лечение на депресивни състояния. Те намаляват притока на кръв към пениса и водят до неизбежна импотентност Хората минали подобни курсове на лечение обикновено се възстановяват значително бързо.

Преминете от вечерен към сутрешен секс
Желанието за секс е много по-силно в сутрешните часове. Сутрин обикновено сте физически отпочинали и нивата на тестостерон са най-високи. Това е отличен начин за започването на деня с подобаваща доза секс.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
8 неща, които вашият пенис може да каже за здравето ви

Споменатите по-долу признаци могат да бъдат индикация за общото ви физическо здраве. Следете състоянието на своя пенис защото той е...

Затвори